Alapanyag vágás, darabolás

Problémát okoz a nyomatok, táblák méretre vágása? Könnyen megoldhatod praktikus vágóberendezéseink segítségével.

picture_17.pngAmennyiben nap, mint nap kell plakátokat, bannereket, esetleg habkartont, habosított PVC-t vagy akár alumínium táblákat  “vagdicsálnod”, akkor ezek az eszközök Neked valók!

Legyen szó kisebb mennyiségek manuális vágásáról vagy nagyobb tételekről, kínálatunkban biztosan megtalálod a Számodra legmegfelelőbb megoldást.

Ha Téged is kimerít a vonalzó emelgetése és eleged van a pontatlan vágásokból, elhasználódott sniccerekből, Neked is felüdülés lesz az Evolution vagy a Steeltrak használata.

 


Evolution asztali kézivágó

Egy zseniális vágó jelent meg. A neve: Evolution és tényleg az! Szerelheted bármilyen meglévő dekor asztal végére. Vághatsz vele tekercses vagy éppen a megszokott táblás anyagokat is, mint habosított PVC, hablemez, kartonok, de jár hozzá egy körkés is amivel textileket tudsz szépen darabolni. Nekünk annyira megtetszett, hogy magunknak is vettünk egyet a méterre árusított anyagaink precíz vágásához


SteelTrak függőleges táblavágó

 

Többfunkciós táblavágót keresel? A STEELTRAK négyfunkciós vágógép segítségével nem okoz többé gondot az olyan alapanyagok darabolása, mint PVC, DIBOND, akril vagy akár üveglapok. Kis helyigénnyel és alacsony beruházással oldhatod meg a mindennapok problémáit. Fal elé vagy opcionálisan rendelhető állvánnyal szabadon is felállíthatod.

 


 

utofeldolgozas-beszallitok-logoi