Mutoh ValueJet 2638 nyomtató

Produktivitás és minőség
kompromisszumok nélkül

Mutoh ValueJet 1324 és 1624

2638 ValueJet Mutoh Small
 • 2600 mm maximális nyomtatási szélesség
 • Akár 108 m2/órás nyomtatási sebesség
 • Két tekercs egyidejű nyomtatása 
 • Már bizonyított technológia, új, innovatív kényelmi kiegészítők
 • Kifogástalan nyomtatási minőség az I2 (intelligens hullámvonal-nyomtatási) technológiának köszönhetően
 • 1440 dpi felbontás
 • Változó festékcseppes Piezo nyomtatófejek
 • 4 szín (C, M, Y, K)

A gyártó leggyorsabb gépe

A szélesformátumú ValueJet 2638 nyomtató a gyártó legjobb minőségű nyomtatója jelenleg a piacon. A 2638 a ValueJet sorozatának valaha leggyorsabb nyomtatója. Az 2638-al halkan és gyorsan dolgozhatsz, miközben kiváló minőségben nyomtathatsz a két Piezo nyomtatófejjel. A nyomatminőség a nagyobb nyomtatási sebességnél is tökéletes.


Az új, változó cseppméretű, 1440 dpi felbontású nyomtatófejeknek köszönhetően a maximális nyomtatási sebesség akár 108 m2/óra is lehet!


Az új duplafejes technológia mellett a ValueJet 2638 modell automata levágó rendszerrel, könnyen hozzáférhető billentyűzettel rendelkezik. A forradalmian új dupla felcsévélős 2638-as rendkívül felhasználóbarát, és a kategóriájában a legjobb termelékenységgel bír.

Élénk színek, minőségi nyomatok

A Mutohnál tudják, hogy az ügyfeleknek a minőség és a gyorsaság elsődleges célpont. Így a 2638-as nyomtató nagyobb felbontást és nagyobb színteret, élénkebb színeket biztosít Számodra a 4 festékcsatornás (CMYK) rendszer amit: poszterek, ponyvák, autódekorációk, és további reklámmegoldáshoz is kiválóan alkalmazhatsz.

A kültéri felhasználás mellett beltéri applikációk készítésére is kiválóan alkalmas nyomtató, hála a fotóminőségű nyomtatási minőségnek.

Alacsony nyomtatási költség 

A Mutoh új UMS festékei lehetővé teszik, hogy a napi karbantartást felváltsa a heti egyszeri karbantartás. Mindezek mellett az UMS festék használatával 20% sebesség növekedés érhető el, ez által 40%-al csökkenhet a nyomtatási költséged.

Ez a ValueJet is rendelkezik a Mutoh díjnyertes I2 hullámnyomtatás technológiával, amely jól kiszámítható, állandó, könnyen megismételhető nyomatminőséget kínál. 


 Forradalmi, 1440 dpi felbontású nyomtatófejek

Mutoh VJ 1618 print head DG 41914 WinCE

Az új, változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. Ez az 1440 fúvókát tartalmazó nyomtatófej 8 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 180 fúvóka tartozik. Mivel mindegyik színszekció fejenként egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra.


Hogyan képes a két fej nagy sebességnél is egyedülálló nyomatminőségre?

A nyomtatófejek által kibocsátott festékcseppek mérete 3,6 és 35,2 pikoliter között változhat. Az új nyomtatófejek sokkal nagyobb mérettartományú festékcseppek előállítására képesek, nagyobb nyomtatási sebesség mellett, amely jelenleg egyedülálló a Mutoh nyomtatófejek között.

Az eredmény magasabb nyomtatási sebességnél még jobb nyomatminőség, a nagyobb festékcseppek ugyanis az edigieknél is jobb fedést biztosítanak Számodra.

Az új nyomtatófejek több különböző felbontással dolgoznak 1440 dpi-ig.


Termelékenység hozzád alkalmazkodva

A ValueJet 2638 maximális nyomtatási sebessége 108 m2/óra, melyel túlszárnyalja elődje sebességét is.  Az 1638-as 94 m2/órás sebességéhez képest, a ValueJet 2638-as 108 m2/órás maximális sebességel bír.

Tudtad? Az új modellel rengeteg különféle nyomtatási mód és sebesség közül választhatsz: 360x720 dpi, 720x720 dpi, 720x1080 dpi, 1440x720 dpi, 1080x1440 dpi.

Az új VJ nyomtatók használatával a nyomtatás akár az előre programozott nyomtatási módokkal is történhet. Sőt, ha rutinosabb felhasználó vagy, saját nyomtatási módokat programozhatsz be. Fontos ugyanakkor tudnod, hogy a megadott sebességek módosulhatnak az alapanyagoktól függően (még hasonlók esetén is lehet eltérés, pl. Mactac 829 és Avery 3001).


Opcionális spektrofotométer

Az új VJ modellek felszerelhetők a Mutoh SpectroVue VM-10 spektrofotométerével. Közvetlenül a nyomtatófejhez felszerelhető spektrofotométer képes a munkák közötti vagy egy nagy munkán belüli színeltérés figyelésére. A VM-10 megfelelő szoftveres támogatással képes ICC profilok és linearizációs fájlok készítésére is.

Mutoh Spectro


Intelligens kiegészítő funkciók a kényelmes kezeléshez

Az 2638 újdonságai:

 • egyszerű és logikus elrendezésű billentyűzet
 • automata keresztvágási funkció
 • festék altartály
 • dupla nyomtató fej a gyorsaságért


A nyomtató különleges festék altartálya lehetővé teszi, hogy nyomtatás közben is kicserélhesd az üres festékkazettát újra, anélkül, hogy ez a nyomtatási folyamatot megzavarná.

A 2638-as modell különleges kazettatartójának köszönhetően helyet spórolhatsz meg, és különböző űrtartalmú festékkazettákat használhatsz.

A nyomtató az I2 intelligens hullámvonal-nyomtatási technológiát alkalmazza, amely rengeteg időt spórol és sok bosszúságtól kímél meg.

Univerzális Mild Solvent UMS festék a költséghatékonyabb és gyorsabb eredményért

620-Mutoh-UMS-inks copy

Az új UMS festéket kifejezetten költségérzékeny piacokra tervezték, ezáltal csúcsminőségű összetétele ellenére is rendkívül versenyképes árú, gyári festék. Ez a költségszint felveszi a versenyt az utángyártott festékkel, anélkül, hogy a nyomtatófejek épsége és a garancia miatt kellene aggódnod.

A továbbfejlesztett festékösszetételnek köszönhetően, az azonos színprofillal nyomtatott anyagok   20%-kal gyorsabban megszáradnak. A Mutoh UMS festék használatával az alapanyagok sokkal  szélesebb körét tudod megnyomtatni

A MS, MS Plus festéknél is nagyobb színskálával bír, mivel a fejlesztők a festék megalkotásakor a  legjobb minőségű pigmentet használták, amelynek köszönhetően az UMS kiválóan ellenáll az alkohol alapú tisztítószereknek (hasonlóan, mint a MS és a MS Plus). Nagyszerű alkalmazási tulajdonságának köszönhetően minimális a felületi sérülés a nyomat applikálása közben.

Nincs többé szükséged napi karbantartásra, heti egy alkalommal elegendő elvégzni. Számos előnye közül az egyik, hogy szinte szagtalan a nyomtatási környezet és maguk a kész nyomatok is. A Mutoh 440 ml-es vagy 1000 ml-es kiszerelésben kínálja a festékeket. 4 színből tevődik össze a színpaletta (cyan, magenta, yellow, black).


Széleskörű alapanyag-kompatibilitás

A VJ 2638-as nyomtató 2"-es és 3"-as dudájú tekercsekkel is tud dolgozni. Ahhoz, hogy a szárítás is felvegye a lépést a gyorsabb nyomtatási sebességgel, a nyomtatóban külön szabályozott, továbbfejlesztett fűtőegységek kaptak helyet. Ezek végzik az előmelegítést, a festék fixálását és a nyomat szárítását.

Az új ValueJet ezért az autódekoráció, a ponyva, a tapéta, a járdagrafika, a kiállítási és a kültéri reklámmegoldások alkalmazóinak kedvez. 


Nagy termelékenység

A 2638-as modellen való feltekercseléshez opcionális le- és feltekercselő áll rendelkezésedre: a T-Winder 80 feltekercselő rendszert ajánljuk, amelyet akár 80 kg-os tekercsekhez is használhatsz. A T-winder 80 motorizált feszítő mechanizmussal tekercseli fel és le a 80 kg-os tekercseket.

I2 nyomtatási technológia

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod.

Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

i2logo.jpg


Kimagasló teljesítmény ValueCuttal 

valuecuts-kicsi

Mivel a VJ 2638-vágókéssel rendelkezik csak, a Mutoh ValueCut sorozatát ajánljuk a széleskörű kontúrvágási feladatok kivitelezéséhez. Címkék, promóciós matricák, feliratok körül vágásához praktikus eszköz.

A Mutoh ValueCut multi-funkcionális felhasználóbarát vágóplotter sorozata a profi felhasználók igényei alapján lett kifejlesztve. Tökéletesen alkalmas otthoni, irodai és ipari felhasználásra egyaránt. A legkiválóbb minőséget biztosítja, felülmúlhatatlan követési sebességgel. További részletek bővebben itt! 
 


Ha érdekel a nyomtató és szívesen megnéznéd élőben, ne hagyd annyiban!  
Kérj egy DEMO IDŐPONTOT ITT kollégáinktól.


 

 Angol nyelvű videó a nyomtatóról:


 Ha több információt szeretnél kapni a gépekről, keress minket elérhetőségeinken! 

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD