2016. március 28., hétfő 00:00

EuroJet Nyílt Napok Összefoglaló

IMG 3233Nagyon örültünk, annak, hogy ilyen nagy volt az érdeklődés a rendezvényünk iránt.

Köszönjük azoknak, akik velünk tartottak és reméljük, hogy ők is olyan jól érezték magukat, mint Mi.

Itt összefoglaljuk, hogy miről is szólt a három nap - miről beszéltek vendégeink, és mit láthattak ezen kívül.

Első vendégelőadónk a megrendelői igényeket helyezte a fókuszba.

Várnai György, aki hosszú évek óta dolgozik a reklám iparban és a kiállítás kivitelezés területén. Olyan szituációkat hozott példának, amikor nagyon hasznos lett volna számára az, hogy ha olyan partnerrel dolgozott volna, aki Latex technológiát használ és így rugalmasabb és gyorsabb lett volna a kivitelezés. Ugyanis mint arról beszélt egy ilyen helyzetben bármi megtörténhet. Elszakadhat a termék vagy a szín nem helyes, vagy a helyszín változik úgy hogy az elkészült terméket nem tudják használni.

Elmondat, hogy ilyen estekben az árazásban is érvényesíthető az, hogy néhány óra alatt használható terméket tud biztosítani számára a nyomda.

 


 MG 2922Bemutatkozott egy olyan nyomda is, akik már a belsőépítészeti piacon tevékenykednek. Rengeteg olyan kérdésre kaphattak választ az itt lévők, hogy milyen extrém kéréseket hogyan tudtak megoldani. Hogy milyen az együttműködés az építőiparban dolgozókkal.

Azon a partnereink számára, akik már rendelkeznek HP Latex nyomtatóval nagy segítséget nyújthat a HP Wallart applikáció használata. Kollégánk azt mutatta be a gyakorlatban, hogy hogyan és mit lehet ezzel a hasznos kiegészítővel csinálni.

Egy új piaci lehetőséget kínál a Mutoh 426 UF. Ez a kisméretű tárgynyomtató bárhol elfér és ár - érték aránya nagyon kedvező. Ezt is megmutattuk  gyártás közben.

Ezen kívül szót ejtettünk még egy példaértékű, hazai kórházdekorációs projektről is, amely szintén Latex nyomtatóval és a Mactac WW300-as anyagára készült el. Erről bővebben a Sign magazinban olvashatsz.

Mind ezek mellett működés közben láthatóak voltak a Latex gépek és kollégáink válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

AmennyibenTe is szeretnél hasonlóan érdekes és információban gazdag előadásokat hallani az egyedi dekorációkészítés tapasztalatairól és lehetőségeiről, akkor jelentkezhetsz a külső helyszínen zajló újabb eseményünkre. Időpont és helyszín: Április 6.-án Szombathelyen és 7.-én Győrben. Bővebb információ és regisztráció itt! 


IMG 3236  IMG 3240   IMG 3242

osszes-beszallito-logo