2016. október 24., hétfő 13:14

Semmi trükk - Fantasztikus nap volt!

Nagy örömmel jelenthetjük, hogy a múlt heti Semmi trükk! szakmai napon több, mint 150-en vettetek részt, Nektek ezúton is köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a napot!

Semmi trükk 20161019 012
Ha Te nem tudtál ott lenni velünk, engedd meg, hogy beszámoljunk röviden a nap legizgalmasabb programjairól:

A rendezvényt Molnár Szabolcs, az Eurojet tulajdonosa nyitotta meg a HP egyik régiós vezetőjével, Wolfgang Pavelkával, aki bemutatta, hogy milyen fantasztikus, új lehetőségek rejlenek még a digitális nyomdaiparban.

Ezután Kovács Judit, a Profiles International Magyarország tulajdonosával kerestük a válaszokat a munkaerőhiány, a toborzás-kiválasztás és a cégen belüli XY generációs különbségekből fakadó kihívások legfontosabb kérdéseire. Az előadás egyik fő üzenete így hangzott:
„A mai vezetőnek dolga van a munkatársakkal – és nem csak az, hogy kiadja a feladatokat és ellenőrizze azok elvégzését.”

Majd egy technológiai- és alapanyag innovációkat bemutató interaktív előadás következett Kovács István – az Eurojet vezető szakértőjétől, amelyben élőben bemutattuk nektek a megdöbbentő Latex festék-kísérletet:

ink experiment

 

Idén is hatalmas sikert aratott Kovács András Péter stand-up comedy előadása. :)

Semmi trükk 20161019 022A szünet után egy kerekasztal beszélgetés keretein belül próbáltuk kideríteni mire is van szüksége a vevőnek. Ebben volt segítségünkre Várnai György az Stcom Reklámügynökség Event Managere, Weiser István marketingstratéga, író, Danyi Éva Donum Terrae tulajdonosa valamint Kovács Judit Profiles International Hungary tulajdonosa.

Ezt követően Molnár Szabolcs előadása következett, ahol többek között beszélt a kumulált üzleti terv fontosságáról vagy éppen a „volumen vagy haszon” dilemmájáról.


Majd délután két helyszínen folytatódott párhuzamosan a szakmai program:

Az egyik teremben Weiser István interaktív elődásában elmerülhettetek az árazás és ezen belül pl. a „fantomárazás” rejtelmeiben. Weiser István előadását itt tekinthetitek meg!

A másik teremben egy komoly szakmai csapat gyűlt össze, hiszen először került megrendezésre az LFP Operátor Szakmai workshop – amelyet Koren István szerviztechnikus kollégánk tartott.

Ebéd közben megismerkedtünk a HP Latex család legújabb tagjaival – élőben, munka közben láthattuk a HP Latex 315, HP Latex 365 és a HP Latex 560-as modelleket!

Lehetőségetek volt az „Alapanyag- simogatónk” meglátogatására is, ahol olyan innovatív anyagokat ismerhettetek meg, mint a MacTac MacDot terméke vagy épp a HP legújabb PVC-mentes termékei.

 mix

 


osszes-beszallito-logo