2017. március 08., szerda 09:58

Sign Expo - 2017 - Pörgesd fel az üzleted!

Kapcsolj magasabb fokozatra!

Vajon mi kell ahhoz, hogy megelőzd a versenytársaidat?

Te is úgy érzed, hogy folyamatosan fokozódik a verseny a digitális nyomdaiparban? Egyre több a szereplő? Csökkennek az eladási árak?

Joggal kérdezed: hogyan legyek így sikeresebb, eredményesebb a versenytársaimnál?

pörögj felIdén a Sign Expo-n megmutatjuk Neked, hogyan tudod emelni a fordulatszámot és versenyelőnyhöz jutni: most nem csak hardvereket fogunk bemutatni Neked, de elhozzuk az alapanyag beszállítóink legizgalmasabb újdonságait is – készülünk a legújabb belső dekorációs anyagokkal, gyorsan applikálható és cserélhető megoldásokkal, táblás alapanyagokkal és sok minden mással...

Ha most, vagy a következő pár hónapban tervezel új gépeket venni, ne hagyd ki a Signexpo kiállítást és feltétlenül gyere el, mert élőben találkozhatsz olyan gépekkel, amelyek biztos, hogy versenyelőnyhöz juttatnak Téged!

Lépj rá a „gyorsító sávra” a HP Latex-nyomtatóival és a Fotoba vágógépeivel hogy rövidüljön a gyártási időd!

Nincs utószáradás, azonnal laminálható, kasírozható, vágható és kihelyezhető a nyomat!
„Kijön a gépből és már viheted is!”

Ismerkedj meg élőben a Latex család
335, 365 és 560-as legújabb nyomtatóival
az Eurojet D-10-es standján!

És ez még nem minden!
Ha táblanyomtatásban gondolkozol, akkor feltétlenül nézd meg munka közben a HP Scitex FB 550-es UV táblanyomtatót, amellyel még a kis szériás termelés is gazdaságos!

fotoba xld170wpÉs, ha már sebesség – feltétlenül szeretnénk Neked bemutatni két utófeldolgozó gépet is munka közben: a Fotoba legújabb vágóplotterét – amely az utófeldogozást is gyorssá és költséghatékonnyá teszi és nézd meg nálunk először élőben a Neschen legújabb laminálógépét!

 

Tedd fel kérdéseidet közvetlenül a gyártónak! Nem viccelünk! 3 napig vendégül látjuk az Eurojet standon a Fotoba és a Neschen technikus szakembereit!


A Signexpo-n most mindössze 25 perc alatt hozzájuthatsz minden információhoz, és meggyőződhetsz róla, hogy ezek a gépek igazi profik!


Gyere és nézd meg élőben, hogy hogyan juthatsz ezekkel a berendezésekkel komoly versenyelőnyhöz!


Szakértő kollégáink az alábbi fix demo-időpontokban várnak Téged a Signexpo Kiállítás mindhárom napján:

11:00 - HP Latex 335 nyomtató

13:00 - HP Latex 365 nyomtatóHP Latex 560

14:00 - Fotoba XLD 170 WP

15:00 - HP Latex 560 nyomtató

16:00 - HP Scitex FB 550 UV táblanyomtató

Te már tudod, hogy az új nyomtatód valamelyik Latex modell lesz?

Akkor most mindenképpen gyere el a kiállításra, mert a HP-val közösen igazán vonzó ajánlattal készülünk az összes modellhez!


Ne felejts el regisztrálni ingyenes kiállítási belépődért itt:


Kérem a SignExpo belépőmet!


...és ez még mindig nem minden!
Idén két standon is találkozhatsz velünk!

Látogasd meg az Eurojet Standot vagy keresd kollégáinkat a Mutoh I12-es standjánál, ahol az alábbi újdonságokkal várunk:
-   Mutoh Valuejet 1624 X - A jól bevált és elnyűhetetlen Valuejet nyomtatók leginkább keresett tagja. Győzödj meg a saját szemeddel a Mutoh I2 és Dropmaster technológiai szabadalmairól!
-   Mutoh Valuejet 1638 WX - Mi sem bizonyítja jobban egy nyomtató modell sikerét és megbízhatóságát ha több technológiánál is „beveti” egy gyártó. Gyere el és nézd meg a szublimációs nyomtatók új szereplőjét élőben!
-    Mutoh Valuejet 426 UF LED UV Tárgynyomtató, amely elnyerte az EDP (European Digital Press Association) díját! CMYK + fehér + lakk nyomtatás akár 70mm-es vastag tárgyakhoz.
-    Mutoh Valuejet 405 GT Közvetlen pólónyomtatás élőben a szükséges előkezelő egységgel és anyagokkal együtt, világos és sötét pólókra egyaránt!
-    Mutoh Valuejet 1938 TX direkt textilnyomtató: a MUTOH elhozza Magyarországra a legfrissebb fejlesztésű közvetlen textilnyomtatóját is. Hihetetlen sebesség, verhetetlen áron!

Mutoh 1938 TX

Várunk a Signexpo kiállításon 2017. március 28-30. között a BOK (volt Syma) Csarnok D10-es és I12-es standján!


Gyere, és találd meg a legjobb eszközöket az üzleted felpörgetésére!

 

Hardware Logo lábléc

osszes-beszallito-logo