Mutoh ValueJet 1628TD nyomtató

Környezetbarát és termelékeny textilnyomtatás

Mutoh ValueJet 1324 és 1624

1628 td Small
 • 1605 mm maximális nyomtatási szélesség
 • Akár 24 m2/órás nyomtatási sebesség
 • Két tekercs egyidejű nyomtatása 
 • Már bizonyított technológia, új, innovatív kényelmi kiegészítőkkel és környezetbarát megoldásokkal
 • Kifogástalan nyomtatási minőség az I2 technológiának köszönhetően
 • Transzfer és direktnyomtatási lehetőség
 • Változó festékcseppes Piezo nyomtatófejek
 • 4/6/8 színes konfiguráció (CMYK / CMYK x 2)

Az egyik legversenyképesebb textilnyomtató

A szélesformátumú Valuejet 1628 a textilnyomtatók közt az egyik legversenyképesebb és legkörnyezetbarátabb nyomtató jelenleg a piacon. Ha az 1628 nyomtatót választod, halkan és gyorsan dolgozhatsz, miközben kiváló minőségben nyomtathatsz a két Piezo nyomtatófejjel. A nyomatminőség a nagyobb nyomtatási sebességnél is tökéletes.


Az új, változó cseppméretű nyomtatófejeknek köszönhetően a maximális nyomtatási sebesség akár 24 m2/óra is lehet!


Az új duplafejes technológia mellett a ValueJet 1628 modell automata levágó rendszerrel, könnyen hozzáférhető billentyűzettel rendelkezik. A dupla fejes 1628-as rendkívül felhasználó és környezetbarát.

Élénk színek, minőségi nyomatok

Az 1628-as nyomtató nagyobb felbontást és nagyobb színteret, élénkebb színeket biztosít Számodra a 4 festékcsatornás (CMYK) rendszerrel. A Mutoh 220 ml-es vagy 1000 ml-es kiszerelésben kínálja a festékeket. 4 színből tevődik össze a színpaletta (cyan, magenta, yellow, black).


Intelligens kiegészítő funkciók a kényelmes kezelésért

2628TD-1 WinCE

Az 1628 tulajdonságai:

 • egyszerű és logikus elrendezésű billentyűzet
 • transzfer papír egység
 • festékgyűjtő altartály
 • anyagfeszítő tengely
 • dupla nyomtatófej a gyorsaságért


A nyomtató az I2 intelligens hullámvonal-nyomtatási technológiát alkalmazza, amely rengeteg időt spórol meg és sok bosszúságtól kímél meg. 


Forradalmi újgenerációs nyomtatófejek

Az új, változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. A két nyomtatófej egyedileg 8 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 180 fúvóka tartozik. Mivel mindegyik színszekció fejenként egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra. Az újgenerációs nyomtatófejek állítható magasságúak, így könnyen méretezheted őket alapanyagodnak megfelelően.

vj-nyomt Small
jfkrel WinCE


Továbbfejlesztett anyagfeszítő tengely és festékgyűjtő egység

vrvqe WinCEfestekgyujto-eruojet WinCE

Az új opcionális anyagfeszítő tengelynek köszönhetően az alapanyag megfeszítve érkezik a nyomtatóba. A tengellyel vékony transzferpapírt is könnyen kifeszíthetsz, aminek nyomtatásakor egyébként el is zárhatod a festékgyűjtő egységet, akaratod szerint, mert az 1628-as nyomtató ezt lehetővé teszi Számodra. 

A Mutoh új festékgyűjtő egységével szabályozhatod az altartállyal a tintacseppek anyagba való oldódásának mértékét.


8 színes konfiguráció és okos csepp technológia

A ValueJet 1628 modellnél választhatsz a 8-4-6 vagy 2 x 4 színes konfiguráció közül. 

A VJ 1628 nyomtatót már okos csepp technológiával fejlesztették ki. Sokszor előfordul, hogy a különböző színátmeneteknél a nyomat közelről láthatóan pöttyös. Emiatt többé már nem szükséges aggódnod, mert az okos csepp technológiával a festék cseppek eltérő méretének köszönhetően, a nyomató minőségi színátmenetes nyomatokat eredményez.

cseppek


Hogyan képes a két fej nagy sebességnél is egyedülálló nyomatminőségre?

A nyomtatófejek által kibocsátott festékcseppek mérete 5,5 és 34,5 pikoliter között változhat. Az új nyomtatófejek sokkal nagyobb mérettartományú festékcseppek előállítására képesek, nagyobb nyomtatási sebesség mellett, amely jelenleg egyedülálló a Mutoh nyomtatófejek között.

Az eredmény magasabb nyomtatási sebességnél még jobb nyomatminőség, a nagyobb festékcseppek ugyanis az edigieknél is jobb fedést biztosítanak Számodra.


Termelékenység hozzád alkalmazkodva

A ValueJet 1628 nyomtató 24 m2/óra sebességel bír.

Tudtad? Az új modellel 14 különféle nyomtatási mód és sebesség közül választhatsz, köztük a legnépszerűbbek: 720 dpi, 540 dpi, és a 360 dpi-s mód. 

Az új VJ nyomtatók használatával a nyomtatás akár az előre programozott nyomtatási módokkal is történhet. Sőt, ha rutinosabb felhasználó vagy, saját nyomtatási módokat programozhatsz be.

 Tulajdonság

ValueJet 1628TD

 Maximális anyagszélesség

1625 mm

 Maximális nyomtatási szélesség

1605 mm

 Fejmagasság

4 mm

 Méret

2698 x 950 x 1262 mm

 Tömeg

201 kg

 Teljesítmény

Normál nyomtatási sebesség akár 22.8 m2/óra

 


Széleskörű alapanyag-kompatibilitás

A VJ 1628-as nyomtató 2"-es és 3"-as dudájú tekercsekkel is tud dolgozni. Ahhoz, hogy a szárítás is felvegye a lépést a gyorsabb nyomtatási sebességgel, a nyomtatóban külön szabályozott, továbbfejlesztett fűtőegységek kaptak helyet. Ezek végzik az előmelegítést, a festék fixálását és a nyomat szárítását.

Zászlókat, háztartási textileket, ruhákat, vásznakat, poliészter pólókat, POP és kiállítási anyagokat is gond nélkül megnyomtathatsz vele a transzfer vagy a direkt nyomtatási móddal. 

kép007


Nagy termelékenység

A 1628-as modellen való feltekercseléshez opcionális le- és feltekercselő áll rendelkezésedre: a T-Winder 80 feltekercselő rendszert ajánljuk, amelyet akár 80 kg-os tekercsekhez is használhatsz. A T-winder 80 motorizált feszítő mechanizmussal tekercseli fel és le a 80 kg-os tekercseket.


I2 nyomtatási technológia

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod.

Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

i2logo.jpg


Summa F1612 - Kimagasló teljesítményre hangolva

summa-f1612-

A Summa legújabb gépe, az F szériás F1612 digitális vágóasztal,sokoldalú, megbízható éstermelékeny. A Sign&Display, kis- és nagyformátumú digitális nyomtatás, csomagolóanyag-gyártás, és az ofszetnyomtatás területén is csúcskategóriát képvisel, ezért bátran ajánljuk Neked. A stanc-mentes kivágás, marás költséghatékony és rugalmas megoldást jelent akár egészen kis példányszámoknál is.

A Summa F1612 profi felhasználók igényei alapján lett kifejlesztve. Tökéletesen alkalmas irodai és ipari felhasználásra egyaránt. A legkiválóbb minőséget biztosítja, felülmúlhatatlan követési sebességgel. További részletek bővebben itt!


Ha érdekel a nyomtató és szívesen megnéznéd élőben, ne hagyd annyiban!  
Kérj egy DEMO IDŐPONTOT ITT kollégáinktól. 


  Angol nyelvű videó a nyomtatóról


Ha több információt szeretnél kapni a gépekről, keress minket elérhetőségeinken! 

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD