HP Latex 1500 nyomtató

HP Latex 1500
Megfizethető ipari nyomtatás kivételes minőségben

  
HP Scitex ipari nyomtatók

HP-Latex-1500-Printer
 • Akár 45 m2/óra nyomtatási sebesség
 • 3,2 m szélességig nyomtat
 • Tekercsről tekercsre nyomtatás,
 • kétoldalas nyomtatási lehetőség
 • Két tekercs egyidejű betöltése
 • Hordozó nélküli anyagok nyomtatása
 • Továbbfejlesztett, HP Latex 881 5 literes festék

A HP legújabb fejlesztésű latex nyomtatójával új piacokat hódíthatsz meg: kül- és beltéren is számtalan applikációs lehetőség nyílik meg előtted, a gép termelékenységének köszönhetően pedig több megrendelést teljesíthetsz, ráadásul sokkal gyorsabban.

A Latex nyomtatókhoz képest, ez a gép többféle anyagkezelést tesz lehetővé, így még sokoldalúbb. Festékgyűjtő tálca segítségével textileket és hordozó nélküli anyagokat (mint például a hordozó nélküli épülethálót) is hihetetlen minőségben nyomtathatsz. A Latex 1500-nál lehetséges két tekercs egyidejű nyomtatása is, így kétszer olyan gyorsan gyárthatsz. 

A HP Latex 1500 nyomtató már harmadik generációs latex 881-es festékkel rendelkezik, így az eddiginél is szélesebb lett a nyomtatható színek skálája; a fekete még feketébb lett, a színek pedig még élénkebbek. Az elkészült nyomatok fényesebbek, mint az első és második generációs latex festékkel készültek.


 HA FONTOS SZÁMODRA, HOGY:

körültekintően lépj be az ipari nyomtatás piacára,

a 3,2 m széles vagy a 2x1,6 m szélességben nyomtass, de elegendő egy alacsonyabb termelékenység,

beruházásod belátható időn belül megtérüljön,

AKKOR A HP LATEX 1500 NYOMTATÓT NEKED AJÁNLJUK!


 A HP Latex 1500 nyomtató legfontosabb tulajdonságai:

 • Akár 45m2/óra nyomtatási sebesség
 • 3,2 m nyomtatási szélesség
 • Kétoldalas nyomtatás
 • Hordozó nélküli alapanyagok nyomtatása
 • Kül- és beltéri applikációk, akár laminálás nélkül
 • Nincs száradási idő
 • Alcsony energia felhasználás és nyomtatási költség
 • Két tekercs egyidejű nyomtatása
 • Alacsony szárítási hőfok 
 • Harmadik generációs latex festék
 • Magas fokú színstabilitás, karcálló nyomtatok 

Nézd meg a HP Latex 1500 nyomtató eredeti angol videóját: 

HP Scitex LX850 szélesformátumú latex nyomtatóA HP innovációja, a latex technológia lehetővé teszi, hogy rengeteg féle alapanyagra dolgozz, egyazon nyomtatóval. Öntapadó fólia, papír, tapéta, ponyva, textilek, light box film, autófóia, és még sorolhatnánk - a latex technológiával dolgozó gépeken mindegyiket megnyomtathatod.

HP Latex 1500 rendkívül sokszínű nyomtató; és ezt értsd szó szerint. A színek bármely nyomaton csodaszépek, hála a 6 színnel való, akár 1200 x 1200 dpi-s nyomtatásnak. 

Gyors, kiváló ipari termelékenység

A HP Latex 1500 nyomtatóval 3,2 m szélességig nyomtathatunk akár 2 db 1,6m széles tekerccsel egyszerre. És ez még nem minden. Ezzel a nagyágyúval olyan karcálló nyomatokat hozhatsz létre öntapadó fóliákra vagy akár PVC ponyvára, melyek a jobb oldószeres festékkel készült nyomtatokkal  is felveszik a versenyt.

Az alacsonyabb szárítási hőfoknak köszönhetően, mégyorsabbak lehetünk. A fejkocsira épített szárító zóna hamarabb éri el az üzemi hőfokot és közel 20%-al alacsonyabb hőfokon kezdi meg a festék szárítását az alapanyag felületén. Ezzel jelentősen csökken az alapanyagotkat érő hőbehatás, és az ebből adódó alapanyag torzulás. 

A hatékony működés többé tehát nem csak ígéret. Beltéri alkalmazást 45 m²/órával, kültérit pedig 74 m²/órával nyomtathatunk. 

Sokoldalúság, intelligens technológia 

A HP Latex 1500-al a nyomtahordozók széles skáláján dolgozhatunk. Többek közöttt: átlátszó anyagok, öntapadó fólia, papír, tapéta, vászon, háló, de akár textil anyagokat is megnyomtathatunk a megszokott kiváló minőségben. 

Az új HP nyomtató harmadik generációs HP 881-es festékkel került forgalomba. Ez azt jelenti, hogy a HP Latex festékkel az élénk színek széles tárházát használhatjuk magabiztosan, hiszen a megnövelt pigmenteknek köszönhetően kiváló minőségű nyomatokat hozhatunk létre, magas fokú színstabilitással. Az új spektrofotométeres rendszernek köszönhetően, ahol ∆e2 színstabilitást garantál a gyártó, ezzel új mércét állítva fel a szélesformátumú nyomtatás piacán

Szemmel látható minőség 

Hogy mit értünk szemmel láthatóság alatt? Laminálás nélküli rövid távú grafikák esetén, az öntapadó fóliák nyomtatásához használt oldószeres festékkel megegyező karcállóságot.

Sokan kételkednek a nyomatok kültéri élettartamával kapcsolatban. Vajon mennyi ideig tart ki a nyomat kültéren? A laminálás nélküli nyomatok több, mint 3 évig képesek ellenállni a kültéri időviszonyoknak. A laminált nyomatoknál ez az időtartam pedig az 5 évet is elérheti.

Outdoor-advertising 150 1 WinCE Retail-pos-pop 150 WinCE flexible-package WinCE
Decoration 150 WinCE

Modern és környezetbarát megoldások

Nincs többé kellemetlen szagú nyomat. Ezzel a latex nyomtatóvál olyan szagtalan nyomatokat készíthetsz, amelyek megállják a helyüket az érzékeny beltéri környezetekben is. 

Hogy ne maradjon ki a 1500-es a környezetbarát latex sorozatból sem, ugyanúgy mint HP társai, megfelel a környezetvédelmi szabványoknak. Ugyanakkor látványosan kiemelkedik környezetbarát versenytársai közül, mert vízbázisú latex festékének köszönhetően, UL ECOLOGO és GREENGUARD Children & Schools tanusítvánnyal is rendelkezik. Továbbá az Émissions dans l'air intérieur  szervezet által (a legjobb) A+-os minősítést kapott, és még a beltréi dekorációknál elvárt AgBB kirtériumoknak is megfelelt.


Érdekel a latex technológia? Kattints, és megtudhatod a HP Latex innovációit és a latex technológia előnyeit.

Nézd meg a nyomtatócsalád többi tagját is!

HP Latex gépek

Modell Szélesség
HP Latex 310 137 cm
HP Latex 330 163 cm
HP Latex 360 163 cm
HP Latex 560 163 cm
HP Latex 570 163 cm
HP Latex 1500 320 cm
HP Latex 3000 320 cm

 


Ha érdekel a nyomtató és szívesen megnéznéd élőben, ne hagyd annyiban!  
Kérj egy DEMO IDŐPONTOT ITT kollégáinktól. 


 

Megjelent: 4163 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. május 13., péntek 09:21
Tovább a kategóriában: « HP Latex 3500 HP Latex 3100 »

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD