HP Latex 3500

Értékelés:
(0 szavazat)

HP Latex 3500 - az ipari termelékenység nagyágyúja

  
HP Scitex ipari nyomtatók

hp-latex-3000
 • Akár 180 m2/óra nyomtatási sebesség
 • 3,2 m szélességig nyomtat
 • Tekercsről tekercsre nyomtatás, kétoldalas nyomtatási lehetőség
 • Két tekercs egyidejű betöltése
 • Hordozó nélküli anyagok nyomtatása
 • Porózus anyagok nyomtatása
 • Továbbfejlesztett, HP Latex 881 festék

A HP legújabb fejlesztésű latex nyomtatójával új piacokat hódíthatsz meg: kül- és beltéren is számtalan applikációs lehetőség nyílik meg előtted, a gép elképesztő termelékenységének köszönhetően pedig több megrendelést teljesíthetsz, ráadásul sokkal gyorsabban.

A Latex nyomtatókhoz képest, ez a gép többféle anyagkezelést tesz lehetővé, így még sokoldalúbb. Festékgyűjtő tálca segítségével textileket és hordozó nélküli anyagokat (mint például a hordozó nélküli épülethálót) is hihetetlen minőségben nyomtathatsz. A Latex 3500-nél lehetséges két tekercs egyidejű nyomtatása is, így kétszer olyan gyorsan gyárthatsz. 

A HP Latex 3500 nyomtató már harmadik generációs latex 881-es festékkel rendelkezik, így az eddiginél is szélesebb lett a nyomtatható színek skálája; a fekete még feketébb lett, a színek pedig még élénkebbek. Az elkészült nyomatok fényesebbek, mint az első és második generációs latex festékkel készültek.


HP Scitex LX850 szélesformátumú latex nyomtatóA HP innovációja, a latex technológia lehetővé teszi, hogy rengeteg féle alapanyagra dolgozz, egyazon nyomtatóval. Öntapadó fólia, papír, tapéta, ponyva, textilek, light box film, autófóia, és még sorolhatnánk - a latex technológiával dolgozó gépeken mindegyiket megnyomtathatod.

HP Latex 3500 rendkívül sokszínű nyomtató; és ezt értsd szó szerint. A színek bármely nyomaton csodaszépek, hála a 6 színnel való, akár 1200 x 1200 dpi-s nyomtatásnak. A HP Latex 3500-es gépével akár 4 pt-os betűket is tökéletes minőségben nyomtathatsz. 

Látványos sebesség, kiváló ipari termelékenység

A HP Latex 3500 nyomtatóval 3,2 m szélességig nyomtathatunk akár 2 db 1,6m széles tekerccsel egyszerre. És ez még nem minden. Ezzel a nagyágyúval olyan karcálló nyomatokat hozhatsz létre öntapadó fóliákra vagy akár PVC ponyvára, melyek a jobb oldószeres festékkel készült nyomtatokkal  is felveszik a versenyt.

Az alacsonyabb szárítási hőfoknak köszönhetően, mégyorsabbak lehetünk. A fejkocsira épített szárító zóna hamarabb éri el az üzemi hőfokot és közel 20%-al alacsonyabb hőfokon kezdi meg a festék szárítását az alapanyag felületén. Ezzel jelentősen csökken az alapanyagotkat érő hőbehatás, és az ebből adódó alapanyag torzulás. 

A hatékony működés többé tehát nem csak ígéret. Beltéri alkalmazást 77 m²/órával, kültérit pedig 120 m²/órával nyomtathatunk. 

Sokoldalúság, intelligens technológia 

A HP Latex 3500-el a nyomtahordozók széles skáláján dolgozhatunk. Többek közöttt: átlátszó anyagok, öntapadó fólia, papír, tapéta, vászon, háló, de akár textil anyagokat is megnyomtathatunk a megszokott kiváló minőségben. 

Az új HP nyomtató harmadik generációs HP 881-es festékkel került forgalomba. Ez azt jelenti, hogy a HP Latex festékkel az élénk színek széles tárházát használhatjuk magabiztosan, hiszen a megnövelt pigmenteknek köszönhetően kiváló minőségű nyomatokat hozhatunk létre, magas fokú színstabilitással. Az új spektrofotométeres rendszernek köszönhetően, ahol ∆e2 színstabilitást garantál a gyártó, ezzel új mércét állítva fel a szélesformátumú nyomtatás piacán. A hasonló 6 színes latex nyomtatókkal összevetve, a Latex 3500, 20%-kal nagyobb festékszín terjedelemmel rendelkezik

Szemmel látható minőség 

Hogy mit értünk szemmel láthatóság alatt? Laminálás nélküli rövid távú grafikák esetén, az öntapadó fóliák nyomtatásához használt oldószeres festékkel megegyező karcállóságot.

Sokan a kétely a nyomatok kültéri élettartamával kapcsolatban. Vajon mennyi ideig tart ki a nyomat kültéren? A laminálás nélküli nyomatok több, mint 3 évig képesek ellenállni a kültéri időviszonyoknak. A laminált nyomatoknál ez az időtartam pedig az 5 évet is elérheti.

Outdoor-advertising 150 1 WinCE Retail-pos-pop 150 WinCE flexible-package WinCE
Decoration 150 WinCE

Modern és környezetbarát megoldások

Nincs többé kellemetlen szagú nyomat. Ezzel a latex nyomtatóvál olyan szagtalan nyomatokat készíthetsz, amelyek megállják a helyüket az érzékeny beltéri környezetekben is. 

Hogy ne maradjon ki a 3500-es a környezetbarát latex sorozatból sem, ugyanúgy mint HP társai, megfelel a környezetvédelmi szabványoknak. Ugyanakkor látványosan kiemelkedik környezetbarát versenytársai közül, mert vízbázisú latex festékének köszönhetően, UL ECOLOGO és GREENGUARD Children & Schools tanusítvánnyal is rendelkezik. Továbbá az Émissions dans l'air intérieur  szervezet által (a legjobb) A+-os minősítést kapott, és még a beltréi dekorációknál elvárt AgBB kirtériumoknak is megfelelt. 

Kevesebb energiafelhasználás, kevesebb nyomtatási költség

Az új Latex 3500 nyomtatóval az időszakos gyártási túlterhelésnek, és az egekbe szaladó energia számláidnak egyaránt búcsút inthetsz. A nagyfokú termelékenységnek köszönhetően, a meglévő megbízásaidat rövidebb idő alatt teljesítheted.

Ami pedig az energia felhasználást illeti, az új fejlesztésű szárító egységeknek köszönhetően, jelentős költségeket takaríthatsz meg. Mérési eredmények igazolják, hogy a HP 3500-es nyomtatóval, a Latex 600hoz képest, az 1m²-re eső energiaköltséged közel 1/4-ére csökken! Economy beállítással 0,44 EUR/mfestékköltség! Mindez kiváló minőségű 77m2/ó sebességgel nyomtatott öntapadó PVC esetén. 


Nézd meg a HP Latex 3500 nyomtató eredeti angol videóját:

 

 

 

 

 

 

A HP Latex 3500 nyomtató legfontosabb tulajdonságai:

 • 77 m2/óra nyomtatási sebesség
 • 3,2 m nyomtatási szélesség
 • Kétoldalas nyomtatás
 • Hordozó nélküli alapanyagok nyomtatása
 • Kül- és beltéri applikációk, akár laminálás nélkül
 • Nincs száradási idő
 • Alcsony energia felhasználás és nyomtatási költség
 • Két tekercs egyidejű nyomtatása
 • Alacsony szárítási hőfok 
 • Harmadik generációs latex festék
 • Magas fokú színstabilitás, karcálló nyomtatok

Kisebb szélességben gondolkozol? Akkor kattints és nézd meg, mi minden válik lehetővé Számodra az új HP Latex 600 és  HP Latex 260 és 280 nyomtatók segítségével!

Érdekel a latex technológia? Kattints, és megtudhatod a HP Latex innovációit és a latex technológia előnyeit.

 


Ha érdekel a nyomtató és szívesen megnéznéd élőben, ne hagyd annyiban!  
Kérj egy DEMO IDŐPONTOT ITT kollégáinktól. 


 

Kapcsolódó elemek

 
Megjelent: 4458 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. május 12., csütörtök 09:29
Tovább a kategóriában: HP Latex 1500 nyomtató »

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD