HP Latex technológia - a legyőzhetetlenséged most kezdődik!

Értékelés:
(0 szavazat)

Gyors. Karcálló. Környezetbarát. 
Légy Te is legyőzhetetlen a HP Latex technológiával!
Válassz kedvedre a HP Latex nyomtatócsalád kínálatából!


 HP Latex gépek


Solvent és ecosolvent nyomtatóddal már nem érzed versenyképesnek magad?
Az olcsó ponyva és vinyl nyomtatásból már nem tudsz profitálni?
Új alkalmazásokat kell keresned? 


Akkor olvass tovább, mert a legyőzhetetlenséged MOST kezdődik!


Tökéletes minőség, gyorsan, olcsón! Legyőzhetetlen kombináció!

Ma már IGEN!, van olyan technológia, amely képes arra, hogy a különleges és prémium alapanyagok mellett a legolcsóbb, bevonatmentes anyagokkal is dolgozz. A latex technológiával szélesebb ügyfélkört érhetsz el, mert azokat a megrendelőket is ki tudod szolgálni, akik minőségben gondolkodnak, és azokat is, akik gyorsan, gazdaságos megoldást szeretnének.

Ma a hagyományos vinyl-papír-ponyva hármasnál már jóval változatosabb applikációkra van szükség. A latex technológiával számos új lehetőség nyílik meg előtted, hiszen rengeteg féle alapanyagra tudsz általa nyomtatni: többek között vinylre, textilre, papírra és ponyvára is, de mostantól megmunkálhatod még a különböző szintetikus és polipropilén anyagokat is.

Latex tények kendőzetlenül:

 • 40%-kal gyorsabb nyomtatási folyamat. A nyomat azonnal száraz, utófeldolgozható, applikálható, csomagolható. Ez komoly előnyt jelenthet a "last minute" munkáknál.
 • Teljesen szagmentes. Terjed a belsőépítészeti dekor és a textilek egyedi dekorálása. Ecosolvent vagy solvent technológiával a textilnyomtatás lehetetlen, a minőségi elvárások rég túlhaladták. Szállodák, éttermek, kórházak, iskolák, stb. - több munkát nyersz majd a szagmentes és környezetbarát nyomatokkal.
 • Filléres anyagokra is szuper minőségben dolgozhatsz, így sokkal szélesebb választék áll rendelkezésedre a nyomtatható anyagok terén.
 • Meglévő felhasználók 90%-a ajánlja a technológiát másoknak.
 • 35 millió latex nyomat készült már világszerte.
 • Az iparág többszörösen kitüntetett technológiája a latex: BERTL elismerés, Wide Format Imaging Awards 2011 első hely, European Digital Press Association Award 2010 első hely.
 • És a lényeg: a latex üzemeltetési költsége = ecosolvent üzemeltetési költsége!


Mitől leszel legyőzhetetlen? - A 3. generációs latex nyomtatók újdonságai

Latex360 CloseUp Ink Collector 080 v1a1. Új Festékgyűjtő rendszer - a nagyobb teljesítményért

Kapcsolj max teljesítményre! A latex 360 nyomtatóban található festékgyűjtő rendszerrel, mostantól anélkül nyomtathatsz, hogy a különböző textil anyagokról lecsepegő festékmaradék összefogná a nyomtatódat. A festékgyűjtő rendszer lehetővé teszi, hogy több féle textil alapanyagra nyomtass, beleértve a porózus textíliákat is, ezáltal fokozva teljesítményedet.

OMAS-modul-eurojet-hp2. OMAS alapanyag szenzor - automatikus alapanyag továbbítás

 A HP OMAS szenzort, a legerősebb latex gépekhez fejlesztették ki. A szenzor az alapanyag megfelelő továbbításáért és a kétoldalas nyomtatás regisztrációs jeleinek felismeréséért felel, hogy kikerülhesd a legalapvetőbb alapanyag kezelési hibákat, a zökkenőmentes nyomtatás érdekében.  

hp-831-latex-ink-eurojet3. Továbbfejlesztett festék - elképesztő karcállóság

A HP Latex 360-as nyomtatóhoz már új, harmadik generációs HP Latex 831-es festékek lettek fejlesztve. Az új latex festékek gyors nyomtatást és karcállóságot nyújtanak Számodra 1200 dpi-s felbontás mellett. Még a kezeletlen anyagok is elképesztően karcállóak maradnak a nyomtatás után. Ha pl. rövidtávú hirdetés miatt keres meg ügyfeled, de fontos számára a minőség, a latex festék tökéletes megoldást nyújthat.

A 831-es latex festékkel, akár 40%-al is lerövidülhet a gyártási időd, mert a nyomatok tökéletesen szárazon és utófeldolgozásra készen jönnek ki a nyomtatóból. Nem kell 24 vagy akár 48 órát várnod, mielőtt nekilállsz az utófeldolgozásnak. A festék egyik új összetevője pedig automatikusan hozzáad a nyomataidhoz egy olyan védőréteget is, amely több éven át tartó karcállóságot biztosít ügyfeleid számára. (Bizonyos alkalmazásoknál, pl. autódekoráció, nem javasoljuk a laminálás elhagyását, mert a felhelyezés válik nehézkessé a vékonyabb fóliával.)

curing-system-hp-latex-eurojet

4. Új fűtőegység - brutális gyorsaság

nagyteljesítményű harmadik generációs fűtő egység segítségével még kevesebb energiafelhasználás mellett, még gyorsabban készítheted el nyomataidat, kiváló minőségben még a hőrzékeny alapanyagokra is. Az új fütőegységnek köszönhetően a nyomtató képes készenléti állapotból munkaképes állapotba kerülni, kevesebb, mint 2 perc alatt. A beltéri alkalmazásokat így akár 17 m²/óra, a kültéri alkalmazásokat pedig akár 31 m²/óra sebességel nyomtathatod ki.

latex.optimizer-eurojet

5. Optimizer - a totális színállandóság biztosítéka

A harmadik generációs latex nyomtatók már rendelkeznek Latex Optimizer festékkel is, amely a színállandóságot  és a színek megfelelő minőségét biztosítja Számodra. Az Optimizer réteg egy kémiai reakció által mágnesszerű kölcsönhatást idéz elő a pigmentek és az Optimizer között, ami biztosítja a gyors nyomtatási sebesség mellett a színek állandóságát és a festékösszefolyás mentes nyomtatást. Ez különösen fontos az illesztett munkák - tapéták, autódekoráció - készítésekor. A harmadik generációs latex technológiának köszönhetően a színek 95%-a 2ΔE 2000 tartományba esik.

hp-latex-printheads-eurojet6. Megújult nyomtatófejek - legyőzhetetlen termelékenység és minőség egyben

A HP Latex 831 nyomtatófejekkel többé nem kell lemondanod a komplexebb megbízásokról, mert rendkívüli termelékenységet biztosítanak Számodra. A HP Latex 360-as nyomtató 6 izmos nyomtatófejjel és 12 672 fúvókával biztosítja a gép termelékenységét.

ScreenShot002

7. Beépített színellenőrző szenzor + spektrofotométer - a visszatérő munkák segítői

A HP latex 330-as és 310-es nyomtatóknál, a színszenzorok a színek megfelelő kalibrációjáért felelnek, annak érdekében, hogy a színek nyomat és nyomat között ugyanúgy megegyezzenek. A modul segítségével a nyomtató egy kalibrációs mintát készít, amit a szenzor beszkennel, majd felülvizsgál, és beállítja a színt. Ezáltal mindig tökéletes színt fogsz kapni a nyomatokon. 

A latex 360-as nyomtatónál a beépített spektrofotométer ugyanezt a funkciót látja el, azzal a különbséggel, hogy lehetőséged van egy automatikus ICC profilt is készíteni, ami nélkülözhetetlen, ha tökéletes minőségű színeket szeretnél. Ez azért is jó, mert ha több nyomtatóval rendelkezel, akkor ezt a profilt a többi nyomtatódnál is tudod használni, ezáltal ugyanolyan nyomatokat tudsz legyártani a többi nyomtatóddal is. 

Latex360 CloseUp 0746 v1b8. Megújult kezelői funkciók - az operátor felkészültsége többé nem a gyártás szűk keresztmetszete

Az új latex nyomtatók számos felhasználóbarát megoldást nyújtanak számodra, így rengeteg időt spórolhatsz meg a kezelési feladatok terén. Az egyik ilyen újítás az érintőképernyős kezelő panel, amely több kényelmi funkcióval is szolgál Téged, mert nem csak operatív feladatokat végez el, de mostantól nem kell nyűglődnöd a profilok legyártásával sem. QR kódok, vizuális help-ek támogatják, ha elakadsz.

karbantartási kazetta-eurojet-hp9. Automata karbantartási funkció - a hatékony munkafolyamat érdekében

A Latex 360 nyomtatóban már automata karbantartási kazetta található, így karbantartási költségeidet is csökkentheted. Nem lesz többé szükséged karbantartási eszközeidre, mert a fejlesztők idén mindent belepakoltak ebbe az egy kazettába, amely automatikusan képes elvégezni helyetted a karbantartási feladatokat. 

10. Contone nyomtató - nem kell bonyolult RIP szoftver, csak ha szeretnéd...


Nézd meg videónkat a harmadik generációs latex nyomtatókról!

További videókért kattints a youtube csatornánkra.


» Minőség és gyorsaság - a sebességek legeslegje

Ügyfeleid magas elvárások elé állítanak? Mostantól nem kell szabadkoznod, mert képes leszel változatos alapanyagokra nyomtatni magas minőségben, alacsony gyártási költségek mellett, rövid idő alatt! Nem kell többé nemet mondanod, ha Ügyfeled például egy komplett csomagot szeretne és többféle applikációra van szüksége egyszerre, mert már akár 91 m²/óra nyomtatási sebességgel is magas minőségen tudsz nyomtatni!

» Elképesztő karcállóság - lerövidített gyártási átfutási idő

Az új Latex 831-es festék karcállósága utolérhetetlen. Messze felülmúlja azt, amit egy ecosolvent vagy solvent festék tud vinylen vagy ponyván. A laminálás elhagyása nem csak olcsóbbá teszi a gyártásodat és ezzel az áraidat, de az azonnal száradó festék le is rövidíti a gyártási átfutási időt. A Latex festékkel dupla előnyhöz jutsz az ecosolventhez képest.

» Változatosabb textil felhasználás - kezeletlen felületek nyomtatása

Olcsóbb, kezeletlen textileket is megnyomtathatsz közvetlenül, egyetlen lépésben. Ez jóval egyszerűbb és gyorsabb folyamat, mint a transzfer szublimációs eljárás, ahol egy sokkal bonyolultabb, többlépcsős eljárást kell követned. Kifogástalan 3D-s dekorációk A 3D-s autódekorációk elkészítéséhez jobb választást keresve sem találhatsz: a HP szabadalma, a latex festék ugyanis az alapanyaggal együtt nyúlik, így applikáláskor nyoma sincs repedezésnek, fehéredésnek.

» Beltéri alkalmazások - környezetbarát nyomatok

Új szegmens nyílik meg előtted... Tudtad? A HP harmadik generációs nyomtatóival már gyárthatsz tapétát olyan helyekre is, ahova eddig a nyomat erős szaga (UV) vagy az oldószer tartalma miatt (ecosolvent) nem fogadták el. Nem kell többé aggódnod környezeted miatt, mert nyomtataid szagmentesek és környezetbarátok lesznek. A Latex harmadik generációs nyomtatói már REACH, ENERGYSTAR, WEE, RoHS, és EPEAT Bronze tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amelyek által a legújabb környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek.

» Optimizer - a totális színállandóság biztosítéka 

Az új latex generáció gépeiben lévő Latex Optimizer festék a színállandóságot és a színek megfelelő minőségét biztosítja Számodra. Az Optimizer réteg gyors nyomtatási sebesség mellett a színek állandóságáért és a festékösszefolyás mentes nyomtatásért felel. Ez különösen fontos az illesztett munkák - tapéták, autódekoráció - készítésekor. A harmadik generációs latex technológiának köszönhetően a színek 95%-a 2ΔE 2000 tartományba esik.

» Új fűtőegység - brutális gyorsaság

A nagyteljesítményű, új fűtő egység segítségével még kevesebb energia felhasználása mellett, még gyorsabban készítheted el nyomataidat, kiváló minőségben még a hőrzékeny alapanyagokra is. A harmadik generációs Latex nyomtatók már képesek készenléti állapotból munkaképes állapotba kerülni, kevesebb, mint 2 perc alatt! A beltéri alkalmazásokat így akár 12 m²/ó-ás, a kültéri alkalmazásokat pedig már 31 m²/ó-ás sebességel, vagy még gyorsabban nyomtathatod ki. 

» 40%-kal rövidebb gyártási idő → Több profit!

Ha a latex technológiát választod, gyorsíthatod a munkák kiadását, sőt, több munkát vállalhatsz el és teljesíthetsz időben. A latex nyomatok szárazon és utófeldolgozásra készen jönnek ki a nyomtatóból. Akár azonnal kezdheted a laminálást! Nem kell 24 vagy akár 48 órát várnod, mielőtt nekiállsz az utófeldolgozásnak, és nem kell drága szárító berendezésre költened. Így nincsenek láb alatt a száradó nyomatok, amelyek fennakadást okoznak a műhelyedben.


Tudtad? A HP által szabadalmaztatott latex festék...

1. Vízbázisú allergénektől mentes. Nem kell külön munkavédelmi eszközökre költened.
2.
Kezeletlen és oldószeres nyomtatáshoz előkezelt anyagok nyomtatására is alkalmas (nem kell hozzá semmilyen speciális média).
3. Az alapanyag felületén rugalmas fedőréteget képez; autódekorációknál az anyaggal együtt nyúlik (erre a hagyományos UV nem képes).
4. Esetében nincsen extra száradási idő, már a nyomtatás után közvetlenül feldolgozható, így időt takarítasz meg.
5. Az ecosolvent festékekkel egyező élettartamú (kültéren 3 év laminálás nélkül, 5 év laminálással / beltéren 5 év laminálás nélkül, 10 év laminálással).
6. Alkalmazásával az elkészült nyomat vízálló, az ecosolventhez hasonlóan karcálló, dörzsölés-álló, ezáltal rendkívül strapabíró.
7. Használatával elfelejtheted a napi karbantartási feladatokat, operátoraid könnyen kezelhetik. A nyomtatófejeket pedig Te is könnyen ki tudod cserélni, így csökkennek a karbantartási költségeid.
9. Teljesen szagtalan, így semmilyen elszívásra nincs szükség, kollégáid és Te is élvezheted a tiszta környezet érzését.
10. Nem károsítja az ózonréteget, mert teljesen környezetbarát.


 A latex nyomtató-család tagjai:

Modell Szélesség
HP Latex 310 137 cm
HP Latex 330 163 cm
HP Latex 360 163 cm
HP Latex 560 163 cm
HP Latex 570 163 cm
HP Latex 1500 320 cm
HP Latex 3000 320 cm


Tekintsd meg a legújabb harmadik generációs latex nyomtatóinkat!

dg HP Latex 310 nyomtató -
Ha nem ismersz lehetetlent, 
de elég a 137 cm szélesség

Tudj meg többet itt!
gh HP Latex 330 nyomtató - 
Okos megoldások, 
optimális szélességben

Tudj meg többet itt!
Latex360 Standard Front Campaign


Hp Latex 360 nyomtató -

Legyőzhetetlen teljesítmény,
szélesebb ügyfélkör

Tudj meg többet itt! 


A latex technológia legfontosabb üzleti és technológiai előnyei

LATEX TÉNY LATEX ELŐNY
Új generációs festék Mélyebb fekete, nagyobb színtér a harmadik generációs latex festékkel és karcálló nyomatok a kiegészítő Latex Optimizer festékkel
Rugalmas festék 3D-s alkalmazásoknál is használható, az alapanyaggal együtt nyúlik, nem repedezik
Azonnal száraz nyomatok
 • Nincs száradási idő, nincs szükség szárító berendezésre
 • Azonnal kezdheted az utófeldolgozást
 • Akár 40%kal rövidebb gyártási folyamat
Textilnyomatási lehetőség Változatosabb applikációk, szélesebb ügyfélkör
Szagtalan nyomatok Újabb applikációk, akár egészségügyi és oktatási intézményekbe, vendéglátóhelyekre
Kezeletlen anyagokra nyomtatás lehetősége Akár a legolcsóbb, bevonat nélküli anyagokra is nyomtathatsz, így alapanyag költségedet akár
30%-kal csökkentheted
Egészségre ártalmatlan
 • Nincs szükség elszívó berendezésre
 • Jobb munkakörülmények
 • Környezetbarát technológia
Strapabíró nyomatok A nyomatok az ecosolvent technológiával készültekkel egyező élettartamúak: laminálás nélkül kültéren 3 év, beltéren 5 év;laminálással pedig kültéren 5 év, beltéren 10 év
Nincsenek napi karbantartási feladatok Időmegtakarítás; az automata karbantartás gondoskodik arról, hogy a nyomtatót ne kelljen naponta manuálisan karbantartani
Felhasználó általi nyomtatófej-csere Pontosan kalkulálható szervizköltségek, nincs gyártási kiesés a szervizre várva
Távolról elérhető nyomtató Éjszakára is magára hagyhatod, távolról ellenőrizheted a nyomtató aktuális státuszát


Kendőzetlen vélemények a latex technológiáról

" Kevés kezelői feladatot igénylő, viszonylag önjáró nyomtatót kerestünk, ami fotóminőségben nyomtat. Az új HP latex nyomtatónk érkezésének az ügyfeleink örültek a legjobban, hiszen azóta csak magas minőségben nyomtatunk, ami kiemel bennünket a versenytársaink közül. Persze mi is örültünk, mert egy gondozásmentes technológiával gyarapodtunk. Nem kell állítgatni, nyugodtan tudunk dolgozni, legyen szó papír plakátról, vagy éppen autódekorációról." 

- Veit Péter, FSP Webügynökség

" A latex nyomtatóval többek között a vinyl-papír- egyéb piacot akartuk elkerülni, mert olyan árverseny van, hogy nem érdemes  benne részt venni." 

Marácz Csaba, Reactor Kft.

" Nagyon pici cég vagyunk, de a latex nyújtotta környezettudatosság és a sokrétű felhasználás versenyelőnyt tudott hozni még nekünk is a meglévő konkurenciával szemben." 

- Sárközy Géza, Dexi Bt.


Ha érdekelnek a latex nyomtatók és szívesen megnéznél egyet élőben, ne hagyd annyiban! 

Kérj egy DEMO IDŐPONTOT ITT kollégáinktól.


Kérdéseid vannak? Érdeklődnél az új HP Latex nyomtatókkal kapcsolatban? Keresd értékesítőinket! 

Kovács István - kereskedelmi vezető
Mobil: +36 20 204 00 74 
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Németh Henriett - kereskedelmi képviselő 
Mobil: +36 20 474 81 58 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Nézd meg, hogy mely neves márkák választották már ezt a nagyszerű és környezettudatos technológiát:

Megjelent: 8054 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. május 11., szerda 16:59
Tovább a kategóriában: « HP Latex 850 nyomtató

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD