Mutoh ValueJet 1638 nyomtató

Egyedi minőség és gyorsaság 
fej-fej mellett haladva

Mutoh ValueJet 1324 és 1624

1638-eurojet
 • 1625 mm maximális nyomtatási szélesség
 • Akár 94 m2/órás nyomtatási sebesség
 • Két tekercs egyidejű nyomtatása 
 • Már bizonyított technológia, új, innovatív kényelmi kiegészítők
 • Kifogástalan nyomtatási minőség az I2 (intelligens hullámvonal-nyomtatási) technológiának köszönhetően
 • 1840 dpi felbontás
 • Változó festékcseppes Piezo nyomtatófej
 • 4 szín (C, M, Y, K)

Kétszer gyorsabban termelhetsz

A szélesformátumú duplafejes ValueJet 1638 nyomtató a piacon, ár-érték arányában a leghatékonyabb nyomtató. Az 1638 a ValueJet Eco sorozatának valaha leggyorsabb nyomtatója. Az 1638-al 2 tekercset is megynomtathatsz egyidejűleg. 

Az új ValueJet az frissen alakuló reklámkivitelező cégeket és a már szilárd alapokon működő vállalkozásokat is maximálisan kiszolgálja.

Az új, változó cseppméretű, 1440 dpi felbontású nyomtatófejnek köszönhetően a maximális nyomtatási sebesség akár 94 m2/óra is lehet. A nyomatminőség pedig a nagyobb nyomtatási sebességnél is tökéletes. 

Felhasználóbarát megoldások várnak rád

Az új duplafejes technológia mellett a ValueJet 1638 modell automata levágó rendszerrel, könnyen hozzáférhető billentyűzettel és dönthető festékkazetta tartóval rendelkeznek. A forradalmian új dupla felcsévélős 1638-as rendkívül felhasználóbarát, és a kategóriájában a legjobb termelékenységgel bír.

Szélesebb ügyfélkört érhetsz el

A Mutohnál tudják, hogy a vásárlók döntéseik 70%-át üzleten belül teszik meg. Így a beltéri dekorációk végett a nyomtatók nagyobb felbontást és nagyobb színteret, élénkebb színeket igényelnek. Ezért a 4 festékcsatornás (CMYK) ValueJet 1638 nyomtatót ezekhez a beltéri applikációk nyomtatásához fejlesztették ki: poszter, backlit, POS display-ek, címkenyomtatás, és még sorolhatnánk.

A beltéri felhasználás mellett beltéri applikációk készítésére is kiválóan alkalmasak a fotóminőségű nyomtatási minőségnek hála.

Csökkentheted nyomtatási költségeidet 

Egyszerű beállítás, kezelés, használat és a Mutoh új UMS festékei lehetővé teszik, hogy a napi karbantartást felváltsa a heti egyszeri karbantartás. Mindezek mellett az UMS festék használatával 20% sebesség növekedés érhető el, és akár 40%-al csökkenhet a nyomtatási költség.

Ez a ValueJet is rendelkezik a Mutoh díjnyertes I2 hullámnyomtatás technológiával, amely jól kiszámítható, állandó, könnyen megismételhető nyomatminőséget kínál. 


 Forradalmi, 1440 dpi felbontású nyomtatófejek

Mutoh ValueJet 1324 - 1624 nyomtatófej

Az új, változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. Ez az 1440 fúvókát tartalmazó nyomtatófej 4 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 360 fúvóka tartozik. Mivel mindegyik színszekció fejenként egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra.


Hogyan képes a két fej nagy sebességnél is egyedülálló nyomatminőségre?

A nyomtatófejek által kibocsátott festékcseppek mérete 3,5 és 35 pikoliter között változhat. Ezzel a korábbi 3,5 és 21 pikoliter helyett az új nyomtatófejek sokkal nagyobb mérettartományú festékcseppek előállítására képesek, nagyobb nyomtatási sebesség mellett, amely jelenleg egyedülálló a nyomtatófejek között.

Az eredmény magasabb nyomtatási sebességnél még jobb nyomatminőség, a nagyobb festékcseppek ugyanis még jobb fedést biztosítanak.

Az új nyomtatófejek 5 különböző felbontással dolgoznak 1440 dpi-ig. Új felbontási mód a 720x1080 dpi, amellyel kitűnő minőségben, élénk, hatásos színeket, hiba nélküli flekkeket és szép színátmeneteket nyomtathatunk.


Meglepő termelékenység

A ValueJet 1638 maximális nyomtatási sebessége 94 m2/óra, melyel túlszárnyalja elődei sebességét is.  Az 1624-es 29 m2/órás sebességel, a ValueJet 1324-es pedig 27,9 m2/órás maximális sebességel bír.

Öt különböző felbontás közül választhatunk: 540x720 dpi, 720x720 dpi, 720x1080 dpi, 1440x720 dpi, 1440x1440 dpi.

Az új modellel rengeteg különféle nyomtatási mód és sebesség közül választhatunk. Az új VJ nyomtatók használatával a nyomtatás akár az előre programozott nyomtatási módokkal is történhet. Sőt, a rutinosabb felhasználók saját nyomtatási módokat programozhatnak be. Fontos ugyanakkor tudni, hogy a megadott sebességek módosulhatnak az alapanyagoktól függően (még hasonlók esetén is lehet eltérés, pl. Mactac 829 és Avery 3001).

ValueJet 1324

Nyomtatási mód Passzok száma "Nézőtávolság" Nyomtatási sebesség (nm/óra)
Minőségi nyomtatás 720x720 dpi 8 Kevesebb, mint 1 m 7,1
Normál nyomtatás 720x1080 dpi 6 1 és 2 m között 9,5
Gyors nyomtatás 720x720 dpi 4 Több, mint 2 m 14,2
Maximális sebességű nyomtatás 720x720 dpi 2 Egyéni döntés alapján 27,9

ValueJet 1624

Nyomtatási mód Passzok száma "Nézőtávolság" Nyomtatási sebesség (nm/óra)
Minőségi nyomtatás 720x720 dpi 8 Kevesebb, mint 1 m 9
Normál nyomtatás 720x1080 dpi 6 1 és 2 m között 12,8
Gyors nyomtatás 720x720 dpi 4 Több, mint 2 m 17
Maximális sebességű nyomtatás 720x720 dpi 2 Egyéni döntés alapján 29

ValueJet 1638 

Nyomtatási mód Passzok száma "Nézőtávolság" Nyomtatási sebesség (nm/óra)
Minőségi nyomtatás 720x720 dpi 8 Kevesebb, mint 1 m  15
Normál nyomtatás 720x1080 dpi 6 1 és 2 m között  20
Gyors nyomtatás 720x720 dpi 4 Több, mint 2 m  36
Maximális sebességű nyomtatás 720x720 dpi 2 Egyéni döntés alapján  48

Opcionális spektrofotométer

Az új VJ modellek felszerelhetők a Mutoh SpectroVue VM-10 spektrofotométerével. Közvetlenül a nyomtatófejhez felszerelhető spektrofotométer képes a munkák közötti vagy egy nagy munkán belüli színeltérés figyelésére. A VM-10 megfelelő szoftveres támogatással képes ICC profilok és linearizációs fájlok készítésére is.

Mutoh Spectro


Intelligens kiegészítő funkciók az extra kényelmes kezelésért

VJ-1624 05

Az 1638 újdonságai:

 • egyszerű és logikus elrendezésű billentyűzet
 • automata keresztvágási funkció
 • festék altartály
 • dupla nyomtató fej a gyorsaságért


A nyomtatók különleges festék altartályai lehetővé teszik, hogy nyomtatás közben is kicserélhesd az üres festékkazettát újra, anélkül, hogy ez a nyomtatási folyamatot megzavarná.

A 1638-as modell lehajtható kazettatartójának köszönhetően helyet spórolhatunk meg, és különböző űrtartalmú festékkazettákat használhatunk.
Mindkét nyomtató az I2 intelligens hullámvonal-nyomtatási technológiát alkalmazza, amely rengeteg időt spórol és sok bosszúságtól kímél meg.

Univerzális Mild Solvent UMS festék a költséghatékonyabb és gyorsabb eredményért

620-Mutoh-UMS-inks copy

Az új UMS festéket kifejezetten költségérzékeny piacokra tervezték, ezáltal csúcsminőségű összetétele ellenére is rendkívül versenyképes árú, gyári festék. Ez a költségszint felveszi a versenyt az utángyártott festékkel, anélkül, hogy a nyomtatófejek épsége és a garancia miatt kellene aggódnod.

A továbbfejlesztett festékösszetételnek köszönhetően, az azonos színprofillal nyomtatott anyagok   20%-kal gyorsabban megszáradnak. A Mutoh UMS festék használatával az alapanyagok sokkal  szélesebb körét lehet megnyomtatni

A MS, MS Plus festéknél is nagyobb színskálával bír, mivel a fejlesztők a festék megalkotásakor a  legjobb minőségű pigmentet használták, amelynek köszönhetően az UMS kiválóan ellenáll az alkohol alapú tisztítószereknek (hasonlóan, mint a MS és a MS Plus). Nagyszerű alkalmazási tulajdonságának köszönhetően minimális a felületi sérülés a nyomat applikálása közben.

Nincs többé szükség napi karbantartásra, heti egy alkalommal elegendő elvégzni. Számos előnye közül az egyik, hogy szinte szagtalan a nyomtatási környezet és maguk a kész nyomatok is. A Mutoh 440 ml-es vagy 1000 ml-es kiszerelésben kínálja a festékeket. 4 színből tevődik össze a színpaletta (cyan, magenta, yellow, black).


Széleskörű alapanyag-kompatibilitás

A VJ 1638-as nyomtató 2"-es és 3"-as dudájú tekercsekkel is tud dolgozni. Ahhoz, hogy a szárítás is felvegye a lépést a gyorsabb nyomtatási sebességgel, a nyomtatóban 3 db külön szabályozott, továbbfejlesztett fűtőegység kapott helyet. Ezek végzik az előmelegítést, a festék fixálását és a nyomat szárítását.


Nagy termelékenységre felkészítve

A 1638-as modellen való feltekercseléshez két opcionális le- és feltekercselő áll rendelkezésre: a T-Winder 80 feltekercselő rendszer,  amely akár 80 kg-os tekercsekhez is használható, ill. az Unwinder/Winder 100 rendszer, amely motorizált feszítő mechanizmussal tekercseli fel és le az akár 100 kg-os tekercseket.

Érj el kitűnő árbevételi eredményeket az intelligens I2 nyomtatási technológiával!

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod.

Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

i2logo.jpg


ValueCut - Kimagasló teljesítményre hangolva

valuecuts-kicsi

Mivel a VJ 1638-vágókéssel rendelkezik csak, a Mutoh ValueCut sorozatát ajánljuk a széleskörű kontúrvágási feladatok kivitelezéséhez. Címkék, promóciós matricák, feliratok körül vágásához praktikus eszköz.

A Mutoh ValueCut multi-funkcionális felhasználóbarát vágóplotter sorozata a profi felhasználók igényei alapján lett kifejlesztve. Tökéletesen alkalmas otthoni, irodai és ipari felhasználásra egyaránt. A legkiválóbb minőséget biztosítja, felülmúlhatatlan követési sebességgel. További részletek bővebben itt!

A gyors megtérülés garantált!

valuejet-logo.jpgA beruházás kiszámítható megtérülése garantált a kezdő vállalkozások és profik számára is. Ezek a nyomtatók ötvözik a kedvező árszínvonalat az állandóan kitűnő nyomtatási minőséggel és termelékenységgel. Gyorsan és egyszerűen válthatsz a különböző alapanyag típusok és felbontások között, mindezt rendkívül alacsony (átlagosan 8 ml/nm kezeletlen PVC esetén) festékfelhasználás mellett. Mindezek a jellemzők biztosítják, hogy beruházásod rövid idő alatt vállalkozásod profittermelő egységévé váljon. 


Ha érdekel a nyomtató és szívesen megnéznéd élőben, ne hagyd annyiban!  
Kérj egy DEMO IDŐPONTOT ITT kollégáinktól.


 

  Angol nyelvű videó a nyomtatóról


Ha több információt szeretnél kapni a gépekről, keress minket elérhetőségeinken! 

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD