Mutoh ValueJet 426UF univerzális tárgynyomtató

A legpraktikusabb eszköz kis sorozatú ajándéktárgy nyomtatáshoz

Mutoh ValueJet 1324 és 1624

Mutoh with EDP A Mutoh VJ-426UF nyerte a legjobbnak járó EDP (European Digital Press Association) díjat tárgynyomtató kategóriában!

- Akár 70 mm-es vastagságú tárgyak  nyomtatása
- Hullámvonal-nyomtatási technológia, tökéletes minőség
- Azonnal száraz nyomatok 
- A3 és síkágyas nyomtatás
- 6-szín (CMYK + fehér festék és lakk) 
- LED UV lámpa
- A nyomtató asztal méretei: 483 mm x 329 mm
MutohValueJet426UF

 


A legkülönfélébb tárgyak nyomtatása gyorsan és könnyedén, ráadásul környezetbarát technológiával!

A Mutoh ValueJet 426UF egy kompakt A3-as és síkágyas, LED UV tárgynyomtató, amely intelligens hullámvonal-nyomtatási technológiájának köszönhetően:

pipa Alkalmas a legkülönfélébb termékek, 3D-s tárgyak nyomtatására, logózására, feliratozására.

pipa    Alacsony hőmérsékleten és energiafogyasztással nyomtat, ezáltal ideális hőérzékeny anyagokhoz.

pipa    0%-os a károsanyag-kibocsátása – higany- és ólommentes.

pipa    CMYK LED UV festékekkel felszerelt, továbbá opcionálisan fehér festék és lakk is elérhető hozzá, a speciális igények kielégítésére.

A Mutoh ValueJet 426UF beépített vákuum asztallal rendelkezik, és a legkülönbözőbb anyagok nyomtatásakor is kivételes minőségű nyomatokat biztosít.

Nyomtathatsz vele ABS, alumínium-kompozit lemez, PC, PE, PET, PMMA (akril), PP, PS, PVC és üveg tárgyakat is, ráadásul különleges felépítése révén lehetővé teszi az akár 70 mm vastagságú tárgyak közvetlen nyomását.

Mutoh ValueJet 426UF labda


1440 dpi felbontású nyomtatófej

Mutoh ValueJet 1324 - 1624 nyomtatófej

A változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. Ez az 1440 fúvókát tartalmazó nyomtatófej 4 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 360 fúvóka tartozik, vagy két 180 fúvókás sor színenként. Mivel mindegyik színszekció egyetlen fejben egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra.

A nyomtatófej a 3,8 pl-től kezdve egészen a 28 pl-ig képes tintacseppeket előállítani.


Energiatakarékos és környezetbarát nyomtatás, különlegesen élénk színek

 

A legújabb generációs LED UV lámpájának köszönhetően nemcsak energiatakarékos, de különlegesen élénk, megbízható és azonnal használatra kész nyomatokat eredményez. Csökkentett üzemi hőmérsékleten a hőérzékeny felületekre is kiváló minőségben nyomtat.

A Mutoh új LED UV festékei (CMYK + fehér és lakk) nem tartalmaznak egészségre ártalmas légszennyező anyagokat, a gép károsanyag kibocsátása 0%.

Összehasonlítva a hagyományos UV nyomtatást és a LED UV technológiát, utóbbi az összes egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előnyökkel rendelkezik: nem bocsát ki mérgező gázokat, higany- és ólommentes.


Érj el kitűnő árbevételi eredményeket az intelligens I2 nyomtatási technológiával!

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod.

Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

i2logo.jpg


A ValueJet 426UF géppel nyomtatható, legkülönfélébb anyagok

VJ426UF-OtherProductImage1-e1426109643162

A Mutoh ValueJet 426UF beépített vákuum asztalán a leszorító erő mértéke elektromosan állítható. A gép a legkülönfélébb anyagok nyomtatására alkalmas: ABS, alumínium-kompozit lemez, PC, PE, PET, PMMA (akril), PP, PS, PVC és üveg felületek*, akár 70 mm-es vastagságban.

*A festék tapadása függ a nyomtatni kívánt felület típusától. Speciális feladatok esetén egyedi vizsgálat válhat szükségessé a tapadás mértékének ellenőrzésére.

Széleskörű felhasználási területek


A Mutoh tárgynyomtatót tervezői kimondottan promóciós célú, kis szériájú, egyedi tervezésű reklámanyagok nyomtatására fejlesztették ki, a VJ-426UF-fel nyomott kis sorozatú ajándéktárgyak, díjak, speciális termékek, csomagolás, címke, vagy akár matrica, mind-mind szinte életre kelnek a különlegesen élénk színek hatására, ráadásul fényes felületű nyomatokat is készíthetsz vele, az extra kérések kielégítésére.

Sőt, nem elhanyagolható szempont, hogy az elkészült termékek azonnal használatba is vehetők, így a VJ-426UF gyorsaságával még versenyelőnyhöz is juttathat Téged a konkurenciával szemben.


Intelligens kiegészítő funkciók az extra komfortos kezelés élményéért

 

A jól ismert ValueJet panelek ezen a nyomtatón is megtalálhatóak, így a kevésbé tapasztalt kezelő kollégák is könnyedén üzembe tudják helyezni a gépet és egyszerűen el tudják indítani rajta a gyártást. Ezen felül a ValueJet 426UF további intelligens funkciókkal bővült az extra kényelmes kezelés érdekében:

-       Felhasználóbarát kijelzőpanel

-       Nyomtató telepítő program és Windows driver

-       Energiatakarékos LED UV lámpa

-       Integrált vákuum asztal

-       i² nyomtatási technológia, amely a nyomtatási hibák kiküszöbölésével kiszámítható teljesítményt és megbízható minőséget nyújt a Számodra.


Nézd meg a nyomtató bemutató videóját, KATTINTS IDE!

Magyar nyelvű adatlapért klikk IDE!

Az angol nyelvű adatlapot ITT tudod letölteni!

Amennyiben további információra van szükséged a gépről, keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD