RollsRoller kasírozó asztalok

A kasírozás többé nem a gyártás szűk keresztmetszete!


Sok dekoratőr kolléga számára a kasírozás és laminálás a termelés szűk keresztmetszete - általában azért, mert a feladatot jelenleg manuálisan végzik.

Hirtelen a nyomtató lesz az, ami nem tud majd lépést tartani. A kasírozógépet egy ember kényelmesen tudja kezelni. Anélkül tudod növelni a termelést, hogy ez létszámbővüléssel járna. Megszabadulhatsz a légbuborékok és redők okozta selejtektől. Ergonómiailag is javíthatsz a munkakörnyezeten, mert opcionálisan a munkafelület magassága is állítható. Kezelése egyszerű, könnyen elsajátítható.
A RollsRoller a csapat jövedelmező tagja. Alkalmazható betűk és digitális nyomatok kasírozására. Enyhén ívelt felületre, ponyvára, rugalmas anyagokra, műanyagra, táblára, stb. Egészen 6 cm vastagságig bármire kasírozhatsz.
A RollsRoller-el szárazon applikálhatsz. A henger által kifejtett pneumatikus nyomás szabályozható, a kasírungot fixen tartja. Ezzel a pozícionálás teljes mértékben irányíthatóvá válik. Az alulról megvilágított üvegasztal láthatóvá teszi az alapanyag hibáit, ezzel időben kiszűrhető a selejt.


Hogyan válasszak a sok RollsRoller modell közül?

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább megfelelőt, számos modell közül választhatunk. A legfontosabb kiválasztási elv az applikáló asztal mérete.

A következő szempontok lényegesek a választásban:

  • Milyen méretű dekorációt gyártasz leggyakrabban?
  • Milyen szélességű alapanyagokat használsz?
  • Milyen széles nyomtatóval vagy plotterrel rendelkezel?
  • A közeljövőben milyen változások várhatóak az igényeidben?

A kérdésekre adott válaszok alapján már ki tudod választani a megfelelő berendezést. Először az alapanyag és a dekoráció szélességéből indulj ki, és ezt követően vedd figyelembe az asztal hosszát.


RollsRoller 540 - a legnépszerűbb modellünk

A termék méreteit úgy határoztuk meg, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítse. A RollsRoller 540/170 munkafelülete 540 cm hosszú és 170 cm széles. Ha ennél is nagyobb méretű dekorációkat készítesz, és elegendő hellyel rendelkezel, az asztal hossza növelhető 605, vagy akár 1080 cm-re.


RollsRoller 400 - ha kisebb a hely

A RollsRoller 400/170 az 540-es egy rövidebb változata. Azoknak ajánljuk, akiknél kevés a hely.
Ha kisebb dekorációkat készítesz, és még kevesebb helyed van, 150 cm szélességben is rendelheted. RollsRoller 400/150.

RollsRoller 280 - kisebb dekorációkhoz

Alapvetően nem célszerű nagyobb asztalt venned, mint amit ténylegesen ki tudsz használni. Ha csak kisebb dekorációkat készítesz ,a RollsRoller 280/145 is elegendő lehet.
Ez a verziójú asztal világítás nélkül is rendelhető, itt az üveg felület helyett MDF lapot használunk. RollsRoller 280 MDF.

 

utofeldolgozas-beszallitok-logoi