Summa F1612 kivágóasztal

summa logo


Képzeld el. Valósítsd meg.


A nagyformátumú digitális nyomtató-beruházáson már túl vagy, de még nem tudod, hogy lesz igazán költséghatékony az utófeldolgozásod a feliratok, táblák és display-ek területén? 

  Ha Számodra fontos:

 • a vágási pontosság
 • az ügyfelek gyors kiszolgálása
 • a 10 éves élettartam
 • az üzembiztosság
 • a termelékenység
 • a kezelhető kontúrvágási hossz nagysága
 • a munkafolyamatok párhuzamos elkészítése
 • Tehát valóban termelni szeretnél az eszközzel és professzionális, alacsony karbantartási igényű berendezést keresel, akkor nálunk jó helyen jársz, mert SUMMA gépeinkkel nem csupán versenyképes lehetsz a piacon, de precízen és gyorsan elégítheted ki ügyfeleid kéréseit potom idő alatt.  

  Az általunk forgalmazott Summa termékekkel, már Te is elveheted a saját tortaszeletedet, a most is növekvő digitális nyomtatás piacából. Ugyanis a mai korszerű vágógépek és síkágyas asztalok lesznek a közeljövő "fejős tehenei".


  Summa F széria - biztonsággal a piac élén

  summa-f1612-

  A Summa legújabb gépei, az F szériás gépek a Sign&Display, kis- és nagyformátumú digitális nyomtatás, csomagolóanyag-gyártás, és az ofszetnyomtatás területén is csúcskategóriát képviselnek, ezért bátran ajánljuk Neked.  A Summa F1612 digitális vágóasztal sokoldalú, megbízható és termelékeny. A stanc-mentes kivágás, marás költséghatékony és rugalmas megoldást jelent akár egészen kis példányszámoknál is. 

  Tudtad?

  A Summa egy belga cég, amely grafikai készülékeket gyárt ipari felhasználásra. Ezeket főleg a reklámipari ágazat, a feliratozóipar és a légiközlekedés használja. Gépeik nemzetközilieg elismertek, és olyan népszerű szakmai események rendszeres szereplői, mint amilyen a Fespa. 

  A Summa olyan korszerű technológiával és eszközökkel ellátott vágógépeket forgalmaz, mint például a csúcsmodellnek számító Summa F1612 síkágyas vágóasztal.


  Ha elsősorban vinyleket szeretnél vágni..

  summacut pharos d120

  Akkor ajánljuk Neked a SummaCut szériás gépeket! 2008-ban indult a SummaCut széria, amely folyamatos finomításokon esett át. Az OPOS-X technológia az illesztő jeleket nem csak a hagyományos fólián, hanem a hologramos, fényvisszaverő vagy króm felületű fólián is kiválóan olvassa. Bármilyen nyúlást, vagy a laminálásból adódó elcsúszást is kompenzálja a plotter. A vágás legkritikusabb része a fólia mozgatása. A MicroSprocket™ technológia egyedülállóan pontossá teszi az anyagmozgatást. A vezető kerekek nagy precízitású gyártással készülnek. A leszorító gumigörgők 1998 óta nem változtak. Némely modellnél a fóliamozgatást 2 db motor végzi. A gép indulás előtt leméri az anyag súlyát is és ha szükséges automatikusan lassítja a vágást a pontos anyagvezetés érdekében. A beépített fóliavezetőkkel és vezetőtárcsákkal a 8-10 m-es vágási hossz garantált.

  Ha Te csak betűvágásból élsz..

  (de abból nagyon jól!)

  ..akkor egy dolgot szögezzünk le! Ha nincsenek több méter hosszú kontúrvágási feladataid, ismétlődő munkáid, akkor Neked nincs szükséged korszerű, termelékeny, pontos és gyors megmunkáló asztalra. Ismerkedéshez, egyszerű vágási feladatok ellátáshoz léteznek belépő szintű, pár százezer forintos eszközök, vágóplotterek is.

  ValueCut vágóplottereink segítségével pedig az edigieknél is hosszabb nyomatokat vághatsz. Sőt, többfunkciós kontúrvágás, betűvágás, matrica vágás és teljes vágásra is alkalmas. Könnyű telepíthetősége, egyszerű kezelhetősége miatt felhasználóbarát vágóplotter. Duplagörgős anyagvezető rendszere és alacsony fenntartási költsége hatékonnyá és jövedelmezővé teszi üzleted.

  Hidd el, a meglévő, jó ügyfeleid között is rengeteg potenciális címke vásárló van és ezek az ügyfeleid lesznek a legboldogabbak ha ezentúl ezt is Tőled rendelhetik.


  Szeretnél többet megtudni?

  A bal oldali menüpontokban részletes információkat találsz, de ha úgy érzed, ennél többet szeretnél tudni a plotterekről és a megmunkáló asztalainkról, akkor kérj egy DEMO IDŐPONT-ot és mi megmutatjuk Neked, hogy mit érdemes még figyelembe venned. 

  utofeldolgozas-beszallitok-logoi