2016. február 25., csütörtök 07:00

WallArt a HP-től! Latex nyomtatódhoz tervező szoftvert használhatsz ingyen!

Új, moduláris design szoftvercsomagot fejlesztett ki a HP, amellyel nagyot lendíthetsz vállalkozásodon, ha van latex nyomtatód. A HP WallArt szoftverének használatával lehetőséged nyílik kis- és nagyméretű falburkolatokat, tapétákat tervezni és készíteni, ezzel bővítve üzleti lehetőségeidet.

Nézd meg HP Wallart a videót!

A HP a WallArt-al teljesen leveszi a válladról a tapéta tervezés nyűgjeit. Ezzel a szoftverrel egyszerűen és gyorsan tervezhetsz falburkolatokat mindenféle térbe.

hp-wallart-eurojet

A szoftver egyik erőssége, hogy különböző felületnemesítéseket és médiaopciókat is figyelembe vesz. A HP WallArt saját képadatbázissal is rendelkezik, amelyben ízlésednek megfelelő hátterek vagy motívumok között tudsz böngészni. Vagy akár használhatod saját grafikádat, megrendelőd logóját, fotóját is. A HP faltervező szoftverével egy egyszerűen kezelhető, felhőalapú kreatív webszerver részese lehetsz. Segítségével leegyszerűsítheted a tervezői munkád, annak megjelenítését és magát a termelési folyamatod. 

wallart1

Fali tapéta munkáidhoz javasoljuk a HP PVC mentes tapéta alapanyagát, amelyről bővebben itt tudsz tájékozódni.

A HP WallArt-ot ingyenesen letöltheted a Google Play-ben vagy az Apple App Store-ban, miután regisztráltad latex nyomtatódat itt.

Ha Te is rendelkezel HP latex nyomtatóval és szívesen kihasználnád a HP WallArt nyújtotta lehetőségeket, töltsd le a szoftver most!

Média

free-vector-mutoh-logo 090646 Mutoh logo              HP Blue RGB 150 MD