Headbanner 05

Eurojet szerviz - Gyors, pontos, megbízható

Mit mondanak ügyfeleink szerviz szolgáltatásunkról?

„Bármikor felkereshetem őket egy problémával és biztos, hogy találnak rá megoldást. Nem olyan mintha egy „szervizzel” beszélnék, hanem mint csapattagokkal. Ezzel könnyítik meg a munkát a legjobban.”

Dzvonár Miklós – ReálPrint Kft

„Nagyon örülök, hogy annak idején megtaláltalak Titeket. Látszik, hogy nagyon profik vagytok. A szervizes kollégák kenik vágják a témát, csak pislogok mindig. Az Eurojetnél tudom, hogy a választ a kérdéseimre mindig meg fogom kapni.”

Kovács Zsolt – UNO Reklám Kft


biedermann-logo fotoba-logo hp logo 2012 mutoh-logo
poli-tape logo rollsroller logo summa-logo

A következő gyártói típusok szervizelésében tudunk támogatni:

  • HP ipari nyomtatók,
  • Mutoh nyomtatók és vágóplotterek,
  • Summa vágóplotterek,
  • Fotoba plakátvágók,
  • Rollsroller kasírozó asztalok,
  • RollLam lamináló gépek,
  • PT sorozatú hőprések
Hogyan jelenthetsz be problémát? Bármilyen műszaki nehézség esetén az idő kulcsfontosságú. Ahhoz, hogy a hibát a lehető legrövidebb időn belül orvosolni tudjuk, bejelentésedet várjuk az ITT található űrlapon.

(Az elküldött űrlapokat kollégáink folyamatosan figyelik.)


Szerviz szolgáltatásaink

Kétféle szervizelési szolgáltatás közül választhatsz, igényeidnek megfelelően.

1. Többszintű, havidíjas szerviz szolgáltatás

Amennyiben fontos Számodra a gyártási biztonság, nyugalmat és kiszámíthatóságot keresel, szolgáltatásunkkal akár 24 órán belül* megkezdjük a hiba elhárítását.

Bővebb információt a szolgáltatásról itt találsz.

2. Eseti szerviz szolgáltatás

Amennyiben az állásidő kevésbé fontos Számodra, hibabejelentésed alapján vállaljuk berendezésed javítását, 5 munkanapon túli kiszállási idővel.

Bejelentésedet elküldheted az ITT található űrlapon.

A hardware hibáktól kezdve a szín problémákon át a műszaki hibák okozta fej és egyéb eszköz cserékig mindenben tudunk Neked segíteni. 


Egyéb szolgáltatásaink

Hiba detektálása

A javítási folyamat mindig a hiba okának felderítésével kezdődik. Ez a folyamat a szervizelés kulcsfontosságú része. Amint megvan a "bűnös" alkatrész, a javítási folyamat is látványosan felgyorsul. Szerviztechnikusaink a hibák felderítését is vállalják, a teljes javítás elvégzése nélkül. Ezekben az esetekben természetesen csak a hiba felderítésének munka és kiszállási díjával kell számolnod.

Alkatrész értékesítés

Gold Partner Insignia-1Magyarországon HP Gold partnerként részesei lehetünk a HP legkorszerűbb technológiájú berendezései javításának és alkatrész ellátásának, amelyek nem csupán kiemelkedő minőségűek, de a környezettudatosságra is építenek.

A feljebb felsorolt gyártói típusokhoz is biztosítunk alkatrészeket. Raktárkészletünkben sokféle géptípushoz találsz kiegészítőket. Az általunk képviselt gyártóktól rövid szállítási határidővel juttatjuk el Hozzád a szükséges alkatrészeket és kiegészítőket. Ezek egy részét webáruházunkban is megtalálod.

Az Eurojetnél nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésre, a pontos kiszállásra, a vállalt határidőre, és az alkatrészellátásra. A szervizellátást cégünk saját szerviztechnikusai biztosítják Számodra, minden hétköznap reggel 8:30-tól d.u.16:30-ig.


 * a megadott információ nem teljeskörű, részletekről kérjük, érdeklődj elérhetőségeinken!