Eurojet szerviztechnikusok

Bemutatkoznak az Eurojet szerviztechnikusai


MoZo

Molnár Zoltán: 6 év tapasztalat, több, mint 5500 szervizeléssel töltött munkaóra.

Zoltán több, mint 6 éve erősíti az Eurojet szerviz frontot. Szakmai tapasztalatát az elmúlt években bizonyította már a Rockhopper, Mutoh Spitfire, Blizzard, Osprey, Valuejet nyomtatócsaládokkal kapcsolatos hibák javítása, és felhasználók oktatása során egyaránt.

Zoltán kiemelkedő megbízásai: ValueJet 1614 telepítés: Medisign Kft, HP Scitex XL1500 telepítés: Print America Kft, HP LX800 ipari latex nyomtató telepítés: OSG Hungary Kft, HP Scitex FB500 ipari UV nyomtató telepítés:EN2 Offszet és Szitanyomó Kft, VHF CAM 2030 AP maróasztal: Bánkuti 2004 Kft. Summa F1612 vágóasztal telepítés: Reactor Kft, ValueJet 2638 telepítés: Uno Reklám Kft, HP Latex 3000 digitális latex nyomtató telepítés: Reál Print Kft.

Szakmai tudását különböző nyomtató és szoftver képzéseken alapozta meg. Köztük néhány: HP Latex 260/280/300 nyomtató tréning, HP Scitex FB500/700, és HP Designjet L65500/LX600/LX800 telepítés és szerviz tréning, Summa D sorozatú vágóplotterek, Summa F1612 vágóasztal, valamint VHF maróasztal telepítés és szerviz tréning, Onyx, Wasatch, és X-Rite tréning.

"Egy jó szervizes piszkosul érti a szakmáját, egy zörgés hangjából, egy hiba ismétlődési periodikájából felismerni a problémát, és annak megoldását. Érdeklődéséből fakadóan élvezettel követi az újabb és újabb technológiák megjelenését. Átérzi az ügyfél helyzetét és akár kényelmetlenségeket is vállalva segít abban, hogy a munka határidőre tartható, a helyzet menthető legyen. Ugyanez röviden: Zoli." - Reactor Kft.


ikoren

Koren István: 4 év tapasztalat, több, mint 3000 szervizeléssel töltött munkaóra.

Koren István 2010 augusztusa óta dolgozik az Eurojet szerviz csapatában. 2010-ben egy ONYX tréninggel kezdte pályafutását, ahol RIP szoftver használatot, és színkezelést tanult. 2011-ben a MUTOH-nál egy intenzív, 2 hetes tréningen vett részt, ahol az akkori palettán lévő típusok (Valuejet széria, Rockhopper 3, Spitfire, Kona széria, Blizzard, Sc-Pro széria, Zephyr UV) titkaiba merült el. 2012-ben Barcelonába haladó szintű képesítést kapott a HP első-, ill. második generációs „nagy latex” (LX600/8x0/65500) típusaiból. Ugyanebben az évben a norvég Kongsberg városában az ESKO-Kongsberg XL síkágyas vágóasztalok lelki világát tanulmányozta. A következő év márciusában egy 10 napos tréningen szerzett képesítést a HP „kis latex” (L250/L260/280) szériájából az Amszterdam melletti Amstelveenben lévő HP központban. 2013-ban végül berobbant a piacra a HP harmadik generációs latex sorozata, ezért István újjabb kihívások elé nézett. Sikeresen elvégezte Barcelonába a HP Latex 3000 hardveres- ill. szoftveres támogatási tréningjét.

"Ez is csak egy szokványos történet. István imádja feleségét, ragyog a szeme, ha a kislányára néz... de ahogy az sajnos lenni szokott, van más szerelme is. Amolyan munkahelyi kapcsolat ez, amit még csak nem is titkol. Persze teljesen felesleges is volna tagadnia, hisz az a gondoskodás, ahogy egy HP latex nyomtatóval bánik, ahogy a legkisebb jelekből érti minden problémáját, az a figyelem amit irányába tanúsít, úgyis azonnal elárulja őt. Köszönjük István, hogy ilyen vagy!" - Reactor Kft.