Headbanner 05

Kontúrvágás - vágóplotter

Új vágóplotter? Hiszen jó a régi is, nem? NEM!


Egy dolgot szögezzünk le! Ha Te csak betűvágásból élsz, (de abból nagyon jól!), nincsenek több méter hosszú kontúrvágási feladataid, ismétlődő munkáid, akkor Neked nincs szükséged korszerű, termelékeny, pontos és gyors vágógépre. Ismerkedéshez, egyszerű vágási feladatok ellátáshoz léteznek belépő szintű, pár százezer forintos eszközök is.

De, ha Számodra fontos:
- a vágási pontosság
- a 10 éves élettartam
- az üzembiztosság
- a termelékenység
- a kezelhető kontúrvágási hossz nagysága,

tehát valóban termelni szeretnél az eszközzel és professzionális, alacsony karbantartási igényű berendezést keresel, akkor nálunk jó helyen jársz.

Az általunk forgalmazott vágóplotterekkel Te is elveheted a saját tortaszeletedet, a most is növekvő digitális nyomtatás piacából. Ugyanis a mai korszerű vágógépek lesznek a közeljövő "fejős tehenei".


Azt mondják 2-féle ember létezik: az egyik már használ valamilyen címkét, a másik majd fog. Az a helyzet, hogy csökkennek a példányszámok. Minden nyomdaterméknél. Ez Neked viszont jó hír, hiszen mi a digitális eszközeinkkel pont ezeket az igényeket tudjuk jól kiszolgálni.

Az is igaz, hogy a csökkenő példányszámok miatt, az ofszet nyomdáktól is sok munka jön át a digitális termelőeszközökre. Ma már nem probléma, nagyon jó minőségű, igazán élvezhető nyomatokat készíteni például a Mutoh ValueJet nyomtatókkal. Közelről is élvezhető, jól eladható nyomatokról beszélünk, ráadásul nagyon gazdaságosan állíthatod elő.

A legkorszerűbb vágógépek, mint például a csúcsmodellnek számító SummaCut-R D vágóplotter segítségével pedig az edigieknél is hosszabb nyomatokat vághatsz. Sőt, többfunkciós kontúrvágás, betűvágás, matrica vágás és teljes vágásra is alkalmas. Könnyű telepíthetősége, egyszerű kezelhetősége miatt felhasználóbarát vágóplotter. Professzionális anyagvezető rendszere és alacsony fenntartási költsége hatékonnyá és jövedelmezővé teszi üzleted.

Hidd el, a meglévő, jó ügyfeleid között is rengeteg potenciális címke vásárló van és ezek az ügyfeleid lesznek a legboldogabbak ha ezentúl ezt is Tőled rendelhetik. Szeretnél többet megtudni?

A bal oldali menüpontokban részletes információkat találsz, de ha úgy érzed, ennél többet szeretnél tudni a plotterekről, akkor kérj egy demo időpontot, és mi megmutatjuk Neked, mit érdemes még figyelembe venned.

utofeldolgozas-beszallitok-logoi