2016. március 29., kedd 00:00

SummaCut-R D vágóplotter sorozat

Írta: 
Értékelés:
(9 szavazat)

A vinyl vágásának nagymestere!


A SummaCut termékcsalád a legnépszerűbb megoldás, ha elsősorban vinyl-t szeretnél vágni.


summacut_pharos_d120.jpgA SummaSign Pro technológián alapuló SummaCut vágóplotterek tökéletes pontosságot, gyorsaságot és olyan plusz lehetőségek összességét kínálják, amelyek egyetlen hasonlóan attraktívan árazott termékben sincsenek meg.

Már a SummaCut-R is kínálja a páratlan OPOS X optikai felismerő szenzort, amely a lelke az S szériának is, és integrálták a legújabb fejlesztésű forgó vágófejjel.

A SummaCut R olvassa a regisztrációs jeleket, nem csak hagyományos, hanem már tükröződő, fényvisszaverő, holografikus és számtalan lamináló anyagon is. Rendkívül komplex algoritmusokat használva képes követni a nyomtatás torzulásait a világ legmegbízhatóbb szenzoros technológiáját használva.

 


Utánozhatatlan alapanyag vezetés

A körvonalvágás minőségét az alapanyag-vezetés pontossága nagy mértékben befolyásolja. Az exkluzív MicroSprocket™ vezető hengereknek köszönhetően rendkívül pontos az alapanyag továbbítása. A Summa vágógépek ezen funkciója méltán legendás az iparágban.


Egyszerű kezelhetőség

Az érintőpanel segítségével könnyen változtathatjuk a sebességet, késnyomást, vágási módot.


OPOS X optikai felismerő rendszer

A SummaCut-R a világon élenjáró optikai érzékelőket használja. Az OPOS X fejlett optikai szkennere a regisztrációs jelek legkülönbözőbb változatait képes felismerni.


SummaCut-R D60 állvány

Az állvány a SummaCut-R D 60 asztali típushoz opcionálisan rendelhető, alapanyag tartó kosárral vagy nélkül. A nagyobb modellek állványos kivitelűek.


4 különböző szélességű SummaCut vágóplotter áll rendelkezésedre:

  • SummaCut-R D 60 - 61 cm széles
  • SummaCut-R D 120 - 122 cm széles
  • SummaCut-R D 140 - 140 cm széles
  • SummaCut-R D 160 - 160 cm széles
Megjelent: 14146 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. március 30., szerda 15:31
Tovább a kategóriában: « Nyomtatókról

utofeldolgozas-beszallitok-logoi