wasatch-logo

 Wasatch SoftRIP RIP szoftver

 

 

A Wasatch termékei nemcsak világszerte az egyik legelterjedtebb RIP-szoftverek, hanem Magyarországon is jól ismertek, mivel több nyomtató gyártó is kínálja gépeihez.

A SoftRIP-ek magyar nyelvű kezelői felülettel is elérhetők, így megkönnyítik a felhasználók feladatát, és rövidítik a betanulási időt. A szoftver kialakításakor a könnyen áttekinthető kezelő felület megalkotása volt a gyártó célja, ahol az egyes funkciók gyorsan és egyszerűen elérhetők.

A Wasatch RIP szoftverei tartalmazzák azokat a funkciókat, amelyek használata elengedhetetlen a szélesformátumú termelésben, pl. gyors átméretezést, automatikus összerendezést, automatikus darabolást, ...

A program egyszerre akár négy eszközt is meghajt, így párhuzamosan futhat a nyomtatás, és emellett akár egy másik munka előkészítése. A Hotfolderek kialakításával lehetőség van az ismétlődő munkák számára egy beállítás-sablon létrehozására is, ezzel tovább csökkentve az előkészítésre szánt munkát.

Az egyes nyomtató márkákhoz speciális csomagok érhetők el, amellyel még jobban kihasználhatók az egyes típusok előnyei. Az újonnan vásárolt Wasatch SoftRIP termékekhez 6 hónap díjtalan* frissítés jár.

 

 * a felhasználó által letölthető frissítési lehetőség, nem tartalmazza a telepítés és az esetleges új színprofilok költségét.


Ha kérdésed van a RIP szoftverekkel, vagy a Wasatch szoftvereivel kapcsolatban, keress minket bármely elérhetőségünkön.