2010. július 03., szombat 00:00

Hallottál már az új magyar rekordról?

Ahová néztünk, mindenhol honfitárs!

fespa-2010-képek WinCEVéget ért a 2010-es FESPA kiállítás, amely idén sem okozott csalódást. Sőt, még a várakozásokat is messze felülmúlta: rekordszámú látogató, temérdek innováció, és soha nem látott mennyiségű újdonság jellemezte az 5 napos rendezvényt.

A szakma elsőszámú kiállításán idén meghívtuk a magyar látogatókat egy kis összejövetelre, de mi magunk sem számítottunk arra, hogy....

... ilyen sokan eljöttök. A Magyar Koccintáson, ahol a FESPA 2013-ig soros elnöke, Kovács György köszöntött minket, közel 80-an voltunk. Láncreakcióként terjedt a találkozó híre a kiállításon, és ezzel a közös aktivitással sikerült megdöntenünk az 1 négyzetméterre jutó magyar látogatók minden eddigi rekordját! 

Ugyanitt sorsoltuk ki a 3 db 100 000 Ft értékű wellness utalvány nyerteseit is. Reméljük, a szerencsések már a pezsgőfürdőben relaxálnak.

Köszönjük mégegyszer, ezúton is az érdeklődést és a részvételt mindenkinek, aki ott volt! Aki nem tudott idén velünk tartani Münchenben, hamarosan a Signexpo-n is megnézheti a FESPA-n látott újdonságokat!

P6240185

Nyereménysorsolás
A közeli képet köszönjük Timmer Lászlónak!

 

alapanyag-beszallitok-logo