2014. szeptember 12., péntek 10:00

Jön a kiállítási szezon! Roll-up, X-banner ajánló.

Hamarosan beindul az őszi kiállítási szezon, előtérbe kerülnek a különböző kínálók, strandzászlók, megállító táblák, beltéri ponyvák, display és roll-up szerkezetek. Mielőtt megrohamoznak ügyfeleid, érdemes áttekintened, hogy igényeikhez mit érdemes javasolnod Nekik, hogy Téged válasszanak legközelebb is. Ne maradj le az ügyfelekért folytatott versenyben, lesd meg Te is roll-up és display kisokosunkat!


 • Pop-up displayek: Könnyen összeszerelhető, újrahasználható és tartós kiállítási szerkezet. Ívelt fa, vagy műanyag szerkezetével egy reklámdekorációs falat alkotva képes már távolból odavonzani az érdeklődő tekinteteket. Jól mutat kínáló pultok mögött, de kiállítási standokra falként kihelyezve exkluzív módon hívja fel ügyfeleid grafikájára a figyelmet.

  Tűzálló, B1 minősítésű vízbázisú Pop-up film displayekhez. Árakért kattints ide!
  TPP 360 pop-up és roll-up film. Árakért kattints ide!

 • X-banner: Promóciós célokra használt banner, instant reklámozáshoz pl. kitűnő megoldás a megállító banner alkalmazása. Egy ütős ajánlattal vagy reklámmal megnyomtatva, könnyen elérheted vele a várt figyelmet.  

  Könnyen összállítható fekete x banner, amelyhez egy utazótáska is tartozik, amelyben könnyen szállíthatod a banner szerkezetet. Árakért kattints ide!
 • Textil banner: A textil bannereket és kiállítási ponyvákat általában felülről lógatják be, sokan pl. ráfeszítik a stand felülső vasszerkezetére. Így gyakran cégérek, logók, vagy fontos marketing üzenetek kerülnek erre a felületre. Népszerű megoldás a különböző festészeti kiállítások, bemutatók, ekluzív események reklámozásánál. 

  SOTBH tűzálló textil banner, B1-es minősítéssel. Árakért kattints ide!

 • Table-Top display: Az A4-es asztali reklámok költséghatékony, ugyanakkor hasznos kiegészítői a kiállítási dekorációs elemeknek, mert ügyfeleid olyan üzenetet is elhelyezhetnek rajta, amit személyesen nem szeretnének, vagy nem tudnak elmondani a kiállítás során.

  A4-es és A3-as ezüstszínű mini alumínium roll-up szerkezet. Árakért kattints ide!

 • Standard roll-up: A standard roll-up egy olyan termék, amiből érdemes bekészletezned. Ezt keresik a legtöbben, ha roll-upon szeretnének hirdetni. A standard roll-up méret 85 x 200 cm.

  Ezüstszínű egyoldalú roll-up szerkezet. Árakért kattints ide!
  Fekete, egyoldalas roll-up szerkezet. Árakért kattints ide!
 • Óriás roll-up szerkezetek:  A piacon fellelhető legnagyobb méretű roll-up szerkezetek. Az óriás roll-up kiváló hátteret nyújthat kiállításokon vagy fellépéseknél, de használhatod akár elválasztó falnak is. Pop-up falat is helyettesíthetsz vele.

  Óriás ezüstszínű alumínium roll-up szerkezet. Árakért kattints ide! 


Roll-up és display szerkezeteink széles választékával várunk óbudai üzlethelyiségünkben. Amennyiben ellátogatsz hozzánk, felállítva és összeszerelve is megtekintheted roll-up termékeinket.

Ügyfélszolgálatunk
 
készséggel áll rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van roll-up és display szerkezeteinkkel kapcsolatban. Telefonszámunk: +36-1/373-0930
Részletesebb információkért kattints, és nézd meg termékeinket webáruházunkban itt: Roll-up szerkezetek, Display, rollup és pop-up film, Display termékek.

 • Belteri egyoldalas roll-up 4-a4cd0aca3e
 • Mini roll-up 2-4435da5fcd
 • Kulteri roll-up 2-ceb9730c95
 • zold-85x200 1
 • Roll-up lab nelkuli tartoszerkezettel 2

alapanyag-beszallitok-logo