2016. június 28., kedd 15:11

5 MACtac termék, amire érdemes 5 percet szánni!

Szemezgettünk a MACtac kínálatából - nézd meg milyen

különlegességeket rejt a több 100 terméket tartalmazó portfólió


 

 Várakozás közben élesednek az érzékszerveink!

JT 5826 Ilyenkor érzünk meg illatokat, látunk meg érdekességeket. Ezekre az alkalmakra ajánlja a MACtac a JT 5826 nyomtatható fóliáját, mely alkalmas pénztári futószalagok, reptéri csomagtovábbító szalagok dekorálására. A 70 micron vastag, matt felületű, hengerelt PVC-ből készült anyag, hihetetlen távlatokat nyit meg a ponyva dekorálás világában is mindössze: 1.689 Ft/nm ár-tól!

 

 

 Sok múlik a lamináló fólia minőségén és ezt a MACtac is tudja!

Permacolor HorizonEzért piacra dobott egy olyan lamináló fóliát, amelyik rendkívül tartós (7 év kültéri élettartam) és még vízszintes felületeken is ellenáll az UV sugárzásnak, a savas esőnek és az extrém magas hőmérsékletnek is. Jól alkalmazható sík, ívelt és homorú felületeken. Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet a termék, akkor keresd a webáruházunkban a MACtac HORIZon laminálóját.

 

 

Ünnepi dekorációk elengedhetetlen kelléke az arany és az ezüst tükörfólia!


TükörfóliaHamarosan érkezik: a MACtac arany és ezüst színű tükörfóliája. Ami igazán különlegessé és könnyen applikálhatóvá teszi ezt a fóliát, az a 90 mikronos vastagság, valamint a gumi alapú ragasztó. Kül- és beltéren, sík felületekre igen széles körben alkalmazható, kiváló karácsonyi dekorációs eszköz, valamint látványosabb termékcsomagolások készítésére is. UV nyomtatóval nyomtatható. Raktárról 1,23 szélességben augusztustól elérhető 1.850 Ft/m2 ár-tól.

 

Új 2D fóliák a MACtac-től!

MACPolyMACPoly 928; 929 és 999 termékek tökéletesen alkalmazhatóak sík felületek rövid távú, kül- és beltéri dekorálásra. A vastag felületnek és a speciális ragasztónak köszönhetően sokkal egyszerűbb felhelyezni a klasszikus, nem B-free technológiás termékekhez képest. A MACPoly termékcsalád csomagárban is elérhető a webáruházunkból! Keresd a 2D alapcsomagot Polycover 999-es 65 mikronos polimer laminálóval!

 

 

 

 

 

 

Keresd a 828 és a 829 promóciós nyomtatható fóliáinkat már szürkehátú verzióban is! A honlapon a "G" Grey jelöléssel találod meg a termékeket, a még tökéletesebb fedésért!

mactac 829P

PV 828 RG Szürkehátú vinyl450 Ft/nm-tól
PV 828 PG Szürkehátú vinyl450 Ft/nm-tól
PV 829 RG Szürkehátú vinyl450 Ft/nm-tól
PV 829 PG Szürkehátú vinyl450 Ft/nm-tól

 

»»Nézd meg az új termékeinket a webáruházban!««

alapanyag-beszallitok-logo