Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beszállítóink

Neschen

130 évvel ezelőtt a Neschen sebtapaszokat és sebkötözéshez használatos anyagokat gyártott. A II. világháború után elkészültek az első öntapadós fóliáik amiket könyvek restaurálásához használtak. Új korszak kezdődött, amikor Hans Neschen csatlakozott a céghez és a szintetikus műgyanta filmekkel végzett sikeres kísérletek után átalakította a vállalat termékportfólióját. Ma a Neschen Coating GmbH világszerte híres, mint öntapadós fóliák és nyomtatható hordozók gyártója.

A termékkínálatában megtalálhatunk például fal- és üvegdekorációs fóliákat és krétával írható fóliákat.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.

 

Aslan

"Tapasztald meg a kivételességet!"  Az Aslan 1950 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz öntapadós fóliákat széleskörű alkalmazáshoz. A vállalat a testreszabott megoldások fejlesztésére fókuszál ahelyett hogy nagy mennyiségű anyagot gyártana tömegpiacok számára. Az ügyfelei és a piaci igényeknek megfelelően fejlesztik tovább mindig termékeiket, hogy innovatív és kiváló minőségű termékeket állítsanak elő, a német minőség jegyében. Átfogó termékpalettájuk öntapadós fóliákat kínál, különböző alkalmazásokhoz mint például tükörfóliaírható fólia illetve simító.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.

 

Arlon

Az Arlon célja olyan innovatív anyagok létrehozása amik a kreatív ötleteket életre keltik. 1958-ban alapított vállalat életében mindig is fontos szerepet játszott az ügyfél központúság. Ekkoriban rugalmas anyagokat gyártottak (pl. gumi, parafa, stb.) mára már szerte a világon szolgál ki ügyfeleket alapanyagokkal. Jelenleg az Arlon a FLEXcon Company Inc. tulajdonában van és több százezer négyzetméternyi öntött vinylt forgalmaz világszerte.

A termékkínálatában megtalálhatunk autódekorációs fóliákat, lamináló fóliákatüvegdekorációs fóliákat és még sok mást is. 

A cég weboldalát ide kattintva éred el.

 

MACtac

"A reklámipar gazdagsága nem a pénzben, hanem az ötleteinkben rejlik." - ez a MACtac filozófiája. A MACtac a világ egyik vezető öntapadó fólia fejlesztője és gyártója. Disztribúciós csatornái az egész világot felölelik. Anyavállalata, a BEMIS a csomagolóanyagok gyártásában tölt be vezető szerepet, 3,5 milliárd dolláros éves forgalommal világszerte.

A MACtac termékkínálatában szinte minden, a reklámdekorációs szakma által igényelt öntapadó fólia megtalálható. Fal-, üveg-, autódekorációs-, fénytechnikai- és írható fóliák. Kutatás-fejlesztését a környezettudatosság jellemzi, a gyártás és csomagolás minden területén bolygónk védelmének kérdését kiemelten kezeli.

Cégünk 2011 óta hivatalos MACtac forgalmazóként biztosítja az öntapadó fóliák teljeskörű és zavartalan ellátását a hazai reklámkivitelezők számára.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.

 

Olfa

olfa-logoAz Olfa kések jellegzetes színe a sárga, amely könnyen észrevehetővé teszi ezeket a szakipari szerszámokat. A reklámkivitelezés során is sok Olfa eszközre van szükség, ezért kínálatunkban is megtalálhatóak ezek a termékek. Személyesen üzletünkben és webáruházon keresztül is megrendelhetőek.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.

 

Poli-Tape

poli-tape logoA Poli-Tape rendkívül innovatív gyártó, a textilre vasalható fóliák, plotterfóliák, lamináló fóliák és nyomásérzékeny ragasztók gyártásában.
Az 1993-ban alakult cég akkoriban még gyártással nem, csak forgalmazással foglalkozott, ’96-tól már áttekercselő üzemeket működtetett. 1998-ban pedig már felületkezeléssel is foglalkozott, amivel már a házon belüli gyártás alapjait fektették le, amely 2002-ben meg is kezdődött.
2001-ben a cég már Európán kívül is terjeszkedett - az újabb célpont az USA volt.
2009-ben ismét mérföldkőhöz ért a vállalat - nemcsak egy új központ épült meg ebben az évben, hanem egy jelentős szerkezeti változás is végbement: a Poli-Tape összeolvadt a kiváló minőségű öntapadó fóliáiról ismert Kemica-val.
A Kemica termékeket cégünk 2006 óta forgalmazza Magyarországon, a gyártás Észak-Olaszországban Goriziában folyik. A cég széles kínálattal, elsősorban nyomtatható fóliák gyártásában jeleskedik. Anyavállalata, a Poli-tape elsősorban textilre vasalható fóliáinak gyártása pedig Németországban történik. Az Eurojet 2008 óta foglalkozik textildekorációs fóliák forgalmazásával. Ezen kívül megtalálhatunk még a termékpalettájukban műanyag applikáló fóliákat is.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.

 

 Yellotools

yellotools-logoreklámdekorációs eszközöket forgalmazó cég központja a németországi Windeck-ben van. Dekoreszközeik a világ több mint 30 országában megtalálhatók, az ellátást pedig a két gyár biztosítja Kaliforniában, ill. Németországban.

A cég sokat áldoz a termékfejlesztésre, szinte hónapról hónapra jelennek meg újabb termékeik. "Egyszerű és nagyszerű." - röviden így jellemezhetnénk a Yellotools eszközeit. A praktikumnak pedig nagyon egyszerű oka van - a fejleszők maguk is reklámkivitelezők, így ha valakik, ők aztán tényleg tudják, milyen nehézségekkel kell szembenézniük nap mint nap a reklámdekorációkat készítő kollégáknak. A termékek forgalmazását 2010-ben kezdtük meg hazánkban, nagy sikerrel.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.