Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HP Latex 335 nyomtató

HP Latex 335 nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Gyors. Karcálló. Környezetbarát. 
Légy Te is legyőzhetetlen a HP Latex 300-as család tagjaival!

» Tökéletes minőség, gyorsan, olcsón! Legyőzhetetlen kombináció!

Mondj IGEN-t az aznapi gyártásra! Teljesítsd könnyedén az ügyfeleid elvárásait! Tágítsd a látótered a felhasználható alapanyagok skáláján! Már létezik az a technológia amellyel alacsony költségek mellett is képes vagy prémium minőséget előállítani!

A különleges alapanyagok mellett a legolcsóbb, bevonatmentes anyagokkal is dolgozhatsz. A latex technológiával szélesebb ügyfélkört érhetsz el, mert azokat a megrendelőket is ki tudod szolgálni, akik minőségben gondolkodnak, és azokat is, akik gyorsan, gazdaságos megoldást szeretnének. A hagyományos vinyl-papír-ponyva hármasnál jóval változatosabb applikációkra van szükség.

A latex technológiával számos új lehetőség nyílik meg előtted, hiszen rengetegféle alapanyagra tudsz általa nyomtatni: többek között vinylre, textilre (kivéve: hordozó nélküli mesh és zászló), papírra és ponyvára is, de mostantól megmunkálhatod még a különböző szintetikus és polipropilén anyagokat is.

A továbbfejlesztett latex 300-as család videója a fejlesztésekről!

» Minőség és gyorsaság, kéz a kézben Ügyfeleid magas elvárások elé állítanak?

Mostantól nem kell szabadkoznod, mert képes leszel változatos alapanyagokra nyomtatni magas minőségben, alacsony gyártási költségek mellett, rövid idő alatt! Nem kell többé nemet mondanod, ha Ügyfeled például egy komplett csomagot szeretne és többféle applikációra van szüksége egyszerre, mert már akár 50 m²/óra nyomtatási sebességgel is magas minőségen tudsz nyomtatni!

» Elképesztő karcállóság, azonnali száradás

Az új Latex festék karcállósága utolérhetetlen. Messze felülmúlja azt, amit egy ecosolvent vagy solvent festék tud vinylen vagy ponyván. A laminálás elhagyása nem csak olcsóbbá teszi a gyártásodat és ezzel az áraidat, de az azonnal száradó festék le is rövidíti a gyártási átfutási időt.

A Latex festékkel dupla előnyhöz jutsz az ecosolventhez képest. » Beltéri alkalmazások káros anyagok és szag nélkül! Új szegmens nyílik meg előtted... Tudtad? A HP harmadik generációs nyomtatóival már gyárthatsz tapétát olyan helyekre is, ahova eddig a nyomat erős szaga (UV) vagy az oldószer tartalma miatt (ecosolvent) nem fogadták el. Nem kell többé aggódnod környezeted miatt, mert nyomataid szagmentesek és környezetbarátok lesznek.

A Latex 300-as család nyomtatói REACH, ENERGYSTAR, WEE, RoHS, és EPEAT Bronze tanúsítvánnyal is rendelkeznek, melyek által a legújabb környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek.

A HP Latex 335 nyomtató legfontosabb tulajdonságai:

 • Akár 50 m²/óra nyomtatási sebesség

 • 1625 mm nyomtatási szélesség

 • Verhetetlen karcállóság

 • Nyomtatás érzékeny felületekre pl. polipropilén azonnal száraz nyomatok.

 • Alacsony energia felhasználás és nyomtatási költség

 • Alacsony szárítási hőfok, nincs alapanyag deformálódás

 • Harmadik generációs 831-es latex festék

 • Tökéletes színállandóság

 • Kül- és beltéri nyomatok

 • Érintőképernyős panel

 • Ingyenes letölthető profil és szoftver frissítési lehetőség

 • Felcsévélő rendszer, akár a 42kg-os tekercsig

 • Harmadik generációs automata karbantartás

 

Géptípus 335

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.