Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mielőtt böngésznéd oldalainkat vagy érdeklődést adnál le valamely termékre. Azzal, hogy beléptél a www.eurojet.hu oldalra, elfogadod a Jogi nyilatkozatban és az Üzletszabályzatban leírt feltételeket.


Az üzemeltető adatai:

Eurojet Hungária Kft.

Cégjegyzékszáma: 01-09-176110

Kibocsátó cégbíróság: Pest Megyei Bíróság

Adószáma: 13472821-2-41

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-64519/2013

Telephelye: 1044 Budapest, Megyeri út 51.

Telefonon: +36 1 373 0930

Faxon: +36 1 373 0931

E-mailben: eurojet(kukac)eurojet.hu
 


A weboldalon szereplő logók, védjegyek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

A www.eurojeto.hu-n megjelent hírek, cikkek továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

Az Eurojet Hungária Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. Adataidat tehát bizalmasan kezeljük, és ami nagyon fontos, harmadik fél számára nem adjuk ki.
Azzal, hogy regisztrálsz a webáruházba, vagy feliratkozol email értesítőnkre és személyes adatokat adsz meg, hozzájárulsz, hogy az Eurojet Hungária Kft. azokat a törvényi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje, nyomtatott vagy elektronikus formában tájékoztató leveleket küldjön. A megadott adatok adatbázisunkból való törlését bármikor kérheted az eurojet(kukac)eurojet.hu email címen, elektronikus értesítőnkről pedig bármikor leiratkozhatsz.
Adataid kezelője: Eurojet Hungária Kft., 1033 Budapest, Szőlőkert u. 15.


Termékleírások, árak, méretek pontossága

A www.eurojet.hu-n weboldalon szereplő termékekről az üzemeltető igyekszik a lehető legpontosabb tájékoztatást adni. Ennek ellenére előfordulhatnak eltérések a valóságtól, az esetleges elírások következtében. A Eurojet Hungária Kft. ezért fenntartja a szöveghibák előzetes figyelmeztetés nélküli javításának jogát az árra vonatkozóan is.

Általános jogi elvek

A jelen nyilatkozatban nem rendezett kérdésekben a hatályos jogszabályi előírásokban foglalt rendelkezések az irányadóak.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Eurojet Hungária Kft. adatvédelmi rendjéről szóló tájékoztató

I. A www.eurojet.hu weboldalon történő regisztrációval és vásárlással kapcsolatos tájékoztató

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Eurojet Hungária Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Ajánlatkérő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor az adatkezelőhöz el kell juttatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről.

II. Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.eurojet.hu weboldalon az ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék az Eurojet Hungária Kft. adatkezelési -feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Az Eurojet Hungária Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt, kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a weboldalunkon azért van szükség, hogy a megrendeléseket, valamint az ajánlatokat pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az ‘egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során’, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény, 1998. évi VI, törvény rendelkezéseit.

A teljes adatvédelmi tájékoztató itt olvasható!