Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Poli Tape 06 hőprés - 38 cm x 38 cm

Géptípus
280.307 Ft + ÁFA ( 355.990 Ft )
Menny.:db
Hőprés - PT-06 - 38 cm x 38 cm
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek


 Vasalás hőpréssel? Neked sem passzol össze? - Megpróbáljuk megmagyarázni...

Láttál már ilyet, de nem vagy biztos benne mire is jó? Most ismerkedsz a témával és szeretnél információkhoz jutni? Keresed az új lehetőségeket? Vagy talán már profi vagy és a megoldás érdekel?

Itt egy kézenfekvő megoldás. A textil dekorálás elengedhetetlen, hangsúlyozzuk ELENGEDHETETLEN berendezései a hőprések! Segítségükkel tudod elhelyezni a logókat, feliratokat, nyomtatott képeket a különböző textileken.

Ha új lehetőséget keresel, ez kétségtelenül egy óriási piac. Mindenre lehet feliratot tenni: esernyőre, pólóra, sapkára, sportmezre, táskára, a lényeg, hogy az alapanyag valamilyen textil legyen. Poliészter, pamut vagy ezek keveréke. Ha már vannak dekoros munkáid, betűvágás vagy nyomtatás, esetleg mindkettő, - ez egy remek lehetőség. Relatív kis beruházással újabb szegmenst tudsz kiszolgálni.
textildekoracio_szita Természetesen a szita technológia is jelen van, de ahogy az offszet nyomtatás mellett a digitális nyomtatásnak is van helye, a textildekorban is jelentős a kis széria, amit nem érdemes szitázni és digitálisan KELL megcsinálni.
TIPP: A feliratozáshoz használt termékeket gyűjtő nevükön "vasalható fóliáknak" hívjuk. De ez NE tévesszen meg! Sajnos a "hőprés fólia" név nem adja vissza a termék rendeltetését, habár feldolgozás szempontjából ez lenne a helyes. Vasalóval ezeket az anyagokat NEM lehet felhelyezni. És nem azért, mert mindenkinek hőprést szeretnénk eladni. A tartós, jó minőségű dekoráláshoz állandó hőmérséklet és egyenletes nyomás szükséges. Vasalóval ezt nem tudod biztosítani!

Hogyan válassz gépet? Alapvetően a sík vasalófelületű gépeknél a felület mérete a különbség. Ez a maximálisan felvasalható grafika méretét befolyásolja. Akkora grafikát tudsz maximum felvasalni, amekkora egyszerre a présbe befér. Ha logókat csinálsz inkább, elég egy kisebb felület, ha pólók elejét, hátát kell dekorálni, inkább válassz egy nagyobb felületet, hogy az XXL-es pólókkal is boldogulj. A legelterjedtebb és legnépeszerűbb méret a 38x38 cm.

Optimális munkafelületű hőprés, optimális áron - ezért ez a legnépszerűbb modell a PT sorozatból.

  poli-tape logo

polo-feliratozva-2 Könnyen használható hőprés, amely kis helyen elfér. A hőmérséklet és nyomás szabályozása mikroprocesszoros vezérlésű.

A vasalási idő végét hangos sípolás jelzi. Gyorsan felfűt, vasalófelületei teflon bevonatúak.

A hőprésre, a vasalófelület kivételével, 1 év garanciát vállalunk, melyet saját szakszervizünk biztosít.
Munkafelülete 38 x 38 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.