Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerződéses szerviz

Néhány gondolat a szervizszerződéseink által biztosított előnyökről:

  1. Tervezhető költség - a termelésben fontos szempont a megbízhatóság, kiszámíthatóság és tervezhetőség. Havidíjas csomagjainkkal a szervizköltség könnyen visszaosztható a kinyomtatott négyzetméter mennyiségre és nem jelentkeznek hirtelen nagy összegű, váratlan költségek.
  2. Díjkedvezmény - szervizszerződés esetén munkadíjainkból, kiszállási díjainkból és az alkatrészek árából kedvezményt biztosítunk számodra, mely elérheti akár a 100%-ot is.
  3. Rendszeres karbantartás - a szolgáltatás részeként gondoskodunk szerződött eszközeid rendszeres karbantartásáról, hogy megelőzzük a váratlan termelési kieséseket. Felmérjük a gép általános állapotát és előre jelezzük a várható alkatrész cseréket, így felkészülhetsz azokra is.

4.  Kiemelt reakció idő - probléma esetén a hibafeltárást akár már 24 órán belül megkezdjük és biztosítjuk, hogy az állásidő a lehető legkevesebb legyen. Amennyiben szükség lenne rá, az eszköz gyártójának terméktámogató mérnökeit is elérhetjük 24 órán belül és bevonhatjuk őket a hibaelhárítási folyamatba.

  1. Dedikált szerviz diszpécser - a központi szerviz telefonszámon hívásodat szakember veszi fel, problémád értő fülekre talál. Kérünk Téged, mindig hívószám azonosítóval telefonálj, mert így tudunk visszahívni, amennyiben kollégánk épp foglalt volt hívásod időpontjában!
  2. Díjmentes távoli segítségnyújtás - megkíméljük idődet, és kihasználjuk a technológia adta lehetőségeket, mert vannak olyan problémák, amelyek gyorsan megoldhatók táveléréssel.

7. Vezetett szervizkönyv - a szolgáltatás részeként szervizkönyvet is vezetünk eszközödről. Saját szerviz menedzsment rendszerünkön kívül ebben is nyilvántartjuk a gépeden végzett karbantartási és javítási munkákat.

  1. Értékálló berendezés - a rendszeresen, tervszerűen elvégzett karbantartások, az előrelátó üzemeltetés és a vezetett szervizkönyv értékállóságot biztosít. Hasonlóan az autókhoz, egy vezetett szervizkönyves, visszakövethető életúttal rendelkező termelőeszköz nagy érték.

 

Szerviz elérhetőség  
  e-mail szerviz@eurojet.hu
  telefonszám +36 70 391 3387
     
  cím 1044 Budapest, Megyeri út 51.

Rendezés: