Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tábla vágás

Túl széles vagy éppen nem elég keskeny?

Semmi gond! Elvágjuk, felszeleteljük, ahogy szeretnéd! Professzionális tekercsvágó berendezésünkkel és lapszabászati gépünkkel szinte bármilyen alapanyagot méretre vágunk. Maximális tábla és tekercsszélesség 3,2m.

A nálunk vásárolt habosított PVC-táblát díjmentesen felezzük vagy harmadoljuk. Amennyiben egyedi méretet szeretnél, kollégáink 3600 Ft/óra+áfa áron a kívánt méretre vágják Neked.

Webshopon történő táblás alapanyag vásárlás esetén, a pénztár oldalon található utolsó lépésnél (összegzés) találsz egy megjegyzés mezőt, kérjük táblavágási igényed itt jelezd.

Fontos tudnivalók:

Plexilapok esetén a minimális megvásárolható méret: egyharmad tábla (1014x2050mm). Minden más táblás alapanyag rendelése esetén a minimális rendelési mennyiség egy tábla. A vágási maradékot is minden esetben számlázzuk és átadjuk. Fontos, hogy a pontos vágásoknál a teljes táblaméretből oldalanként ~10/15 mm-t le kell számítani a tisztázó vágásokra (szélezés a pontos derékszögek miatt) és a vágási veszteséggel is számolni szükséges (5mm/vágási vonal). A műanyagtáblák darabolásánál a fűrésztárcsa ferde fogazatú, ami ridegebb és vékony anyagoknál kisebb lepattanást, kagylósodást okozhat (pl. 1 mm-es habosított műanyagtáblák). Alumínium vágásánál minimális sorja keletkezhet. Kérjük, vedd figyelembe a vágás megrendelésekor, hogy mi félkész termékeket szállítunk, ami tisztítást és további feldolgozást igényel. A vágásokat a lehető legrövidebb határidőre vállaljuk, de a pontos időpontot a futó munkák mennyisége és sorrendje határozza meg. A határidő végleges időpontját visszaigazolásunk tartalmazza. A megrendelő által küldött rajzot tájékoztatási jelleggel fogadjuk, de az éles vágásokat az általunk készített vágási rajzok írásos jóváhagyását követően kezdjük meg. A táblák felezését és harmadolását szélezés nélkül vágjuk, a táblák mérete nem pontos méret, közöttük pár milliméter eltérés lehetséges, valamint az élek gyári sérüléssel bírhatnak. Papírborítású hablemez vágását, íves és formavágást nem tudunk vállalni.