Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

18 évesek lettünk!

18 évesek lettünk, boldog születésnapot Eurojet!
 

Most, hogy beléptünk a felnőttkor kapuján, szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ehhez az utazáshoz! Minden ügyfelünknek, partnerünknek, kollégánknak és támogatónknak köszönjük. Ha nem lennétek, akkor mi sem lennénk most itt.

Az elmúlt 18 év alatt sokat tanultunk. Tanultunk a szervezettségről, a hatékonyságról, a kreativitásról és az emberi kapcsolatokról. Minden évben újabb és újabb kihívásokkal szembesültünk, és az összesből megtanultunk valami újat.

De hogyan is nőtt fel az Eurojet?

Ebből a jeles alkalomból kicsit most nosztalgiázunk, felidézzük az évek során szerzett élményeket, kihívásokat és jó pillanatokat, így most szeretnénk bemutatni Neked felnőtté válásunk történetét.
Figyelem! A következő tartalom megtekintése (nem) csak 18 éven felülieknek ajánlott!

Az a bizonyos 9 hónap…

Bizony, 18 éve, hogy ez a cég megalakult és elindultunk az álmaink felé. Megszületése hasonló volt, mint egy terhesség. Csakúgy, mint az anyukák, mi is izgatottan vártuk a nagy pillanatot. Az első trimeszter kihívásai után a második és harmadik trimeszter olykor nehéz, de csodás napjai köszöntöttek be, sok tervezés, álmodozás, és néhány átalvatlan éjszakát követően 2005 tavaszán, 3 fő asszisztálásával megszületett az Eurojet egy 35 nm-es, Lovag utcai bérelt, galériás garzonlakásban, a hatodik kerületben.

Ahogy megszülettünk, nagyon sokat kellett tanulnunk és fejlődnünk. Kezdetben csak néhányan voltunk, és mindenki mindent csinált, próbáltuk a lehető legjobb tudásunk szerint dolgozni. Volt olyan időszak, amikor még az árumozgatás is kihívást jelentett, de az összetartó csapatunk és a kitartásunk segített átvészelni ezt az időszakot. De hát, az első évvel együtt jár a rengeteg tanulás, és elhivatottak voltunk, és minden tettünkkel azon voltunk, hogy úttörőként felforgassuk a világot... vagy legalábbis a nyomdaipart.

Hamarosan megkezdődött a „hozzátáplálás”, így bővültünk, csatlakozott az első kulcsember, - későbbi tulajdonostárs, Kokó, - akiről szerencsére mindig előre tudtuk mikor érkezik, ha telefonált - nevetését már a szomszéd utcában is hallottuk laugh

Az első lépések…

Csecsemőkorunk hajnalán, 2006 januárjában az egészséges fejlődésnek köszönhetően már szépen gyarapodtunk, ezért megtettük az első komoly lépéseinket, a galériás lakásból egy szuterén csodába költöztünk. Az irodánk méretével kapcsolatos szeparációs szorongás leküzdése után jött a dackorszak. Dacoltunk az elemekkel a piacon, a beszállítókkal, az árukészlettel.

2 évesen átköltöztünk egy 13.kerületi Béke utcai szuterén raktár-iroda, ahol az apró ablakon keresztül élvezhettük a szomszédok macskáinak elvonulását, cserébe nyáron mindig hűvös volt az iroda, ilyen luxus pedig csak a szuterén lakóinak jut.
Teltek-múltak a napok, pörgött a biznisz, míg egy szép nyári napon majdnem tönkrementünk az azóta csak „A nagy Eurojet-árvízként” emlegetett özönvízszerű esőzéseknek köszönhetően. Nem volt őszinte a mosolyunk, de mentünk tovább az úton, örültünk, hogy túléltük ezt a vízi kalandot.

Növekedni kezdtünk, 2006 őszén az első SignExpo kiállításunk egy nagy mérföldkő volt számunkra, olyan volt, mintha a nagyszínpadon mutatkoznánk be először. Büszkén mutattuk be a termékeinket, és megcsodálhattuk iparágunk folyamatosan változó innovációit.

2007-ben egy új üzletágat hoztunk létre Mozó csatlakozásával, mert Murphy óta tudjuk, hogy „ami elromolhat az el is romlik”, így megszületett a szerviz szolgáltatás. Ezt az első perctől olyannyira komolyan vettük, hogy konkrétan előbb volt szervizünk, mint eladott nyomtatónk!  laugh

Megannyi siker és örömteli pillanat kísérte utunkat!

 

Folyamatosan új beszállítókkal bővült a portfóliónk mind alapanyagban, mind nyomtatókban és utófeldolgozó gépek tekintetében. Emlékezetes pillanat volt az első eladott nyomtatónk, - egy Spühl Virtu 25RS - az akkori idők egyik legmodernebb és legdrágább nyomtatója volt. Majd a Mutoh, a Summa, a Keencut és a Spirit Display hazai képviseletét láttuk el már a kezdetektől fogva.

Folyamatosan bővült csapatunk is, megérkezett Heni, majd Rita, az Ügyfélcentrum oszlopos tagja és egyben az Eurojet telefonos „magyar hangja”. Ahogy növekedtünk, a cégműködés már nagyobb telephelyet kívánt meg, így - mondhatni nem mentünk a szomszédba egy új telephelyért, - vagyis de, bázisunkat 2008-ban áttettük a Reitter Ferenc utcába.

Átvészeltük a gazdasági válságot, tovább szárnyaltunk, és belépve az „óvodáskorba”, új barátságokat kötöttünk az üzleti életben.

2011-ben – 6 évesen, az iskolaválasztáshoz hasonlóan, - kb. egy évig nézegettünk egy új telephelyet, majd végül elérkezett a nagy nap, a „becsengetés”, így 400 nm-ről 1200nm-re, az első "igazi" telephelyünkre költöztünk át, az óbudai Szőlőkert utcába.

2013 végén elindítottuk saját kiszállításunkat, mert fontosnak tartottuk, hogy partnereink kényelmesen és a leggyorsabban juthassanak hozzá az általuk rendelt alapanyagokhoz.

2014-ben elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz, elértük az 1 milliárdos árbevételt. Emlékszünk, ahogy koccintottunk egy régóta áhított, méregdrága, de immár romlott pezsgővel. Hát, ez csak azért volt, mert azt akartuk, hogy mindig legyen egy kis "buborék" az életben! Még ez évben bevezettük a vállalatirányítási rendszert és HP Gold partnerek lettünk. 

Megfogalmaztuk és formába öntöttük a küldetésünket, az alapértékeinket, és a víziónkat, hogy tudjuk, hogyan és merre tartunk.

Idővel kifejlesztettük az üzletágainkat, és szélesítettük termékeink portfólióját, ami pontosan arra hasonlított, mint amikor az iskolában új tantárgyakkal és ismeretekkel találkozunk. Ahogy a cégnél egyre több ember dolgozott, szükségét éreztük egy kontrolling rendszernek és szervezetfejlesztésnek. És hogy teljes mértékben vállalatszerűen működjünk, középvezetők képzésébe kezdtünk. Nagyon menőnek éreztük magunkat.

Belépve a tinédzserkorba buliztunk egy jót, megrendeztük 120 fő részvételével az első országos dekorkupa és gyorsulási versenyt a Hungaroringen, amit ma is sokan emlegetnek. Végül is ilyen egy jó buli, nem?

Ahogy a serdülőkorra is jellemző, újabb kihívásokkal kellett szembenéznünk; a piaci verseny intenzitásával és változásokkal. De ezekben az időkben a csapatunkra, a kitartásunkra és a kreativitásunkra támaszkodtunk, hisz az egyetlen dolog, ami örök és állandó, a változás!

2020-ban mint ahogy sokunknak, minden tervünk borult, de inkább előre mentünk, nem hátra, így új arculatot váltottunk, és egy modern telephelyre tettük át a bázisunkat, a Megyeri útra.
A nehézségekkel teli Covid-időszak alatt egy teljes évig csapatunk nem találkozott, ami megviselt mindannyiunkat. A karantén zárásakor egy kerty party-val ünnepeltük meg a nagy találkozást, majd eljött a várva pillanat, 2022-ben egy fergetegeset buliztunk a a balatoni strand ihlette SignExpo-standunkon.

Most pedig itt vagyunk, a 18. születésnapunkat ünnepeljük, és boldogok vagyunk, hogy felnőttünk!
Az ünnep alkalmából összegyűjöttünk pár örömteli, emlékezetes pillanatot, ezekből szedtünk össze néhányat:

 

 • „2007-ben gyalogkíséretű béka érkezése a raktárba, „szárnyalt” az árumozgatás laugh, egy HP TurboJet 8300 értékesítés,  HP Latex a portfólióban!
 • nálunk először az első, kereskedelmi forgalomba kerülő Summa F2630 Magyarországon és az akkori legnagyobb Kongsberg-rendszer telepítése
 • az első saját teherautó vásárlás, az első milliárdos árbevétel, az első HP latex 3000 eladás
 • az ultra menő Hungaroring 1.dekorkupa rendezvény, a nagyszabású Semmi Trükk rendezvény a Lurdy-házban, a Sóbri Jóska Kalandpark csapatépítő, és az azt követő oltári buli, 2022-es legjobb SignExpo strand stand, ahol sört csapoltunk és óriásit buliztunk Veletek!
 • az új családtag, először táblafelosztó gép, majd síkágyas táblavágó gép
 • széffeltörés – ha nincs meg a kulcs, hát nincs meg a kulcs…
 • 14 óra után kész a legösszetettebb táblavágási rajz, amit valaha készítettünk
 • túléltük a Covid-ot, meg tudtunk újulni, talpraálltunk
 • karanténzáró party, ahol közel egy év után újra találkoztunk
 • 2021-ben a szárnyaltunk, mint a képzelet
 • vérprofi költözés, avagy az SZ15->M51 fedőnevű projekt - avagy Szőlőkertből a Megyerire
   

És most, hogy elmúltak az évek, meg kell vallanunk, hogy az élet egyre jobban hasonlít egy számítógépes játékhoz. Minden szinten újabb kihívásokkal szembesülünk, de ha együtt dolgozunk és kitartunk, akkor mindig átjutunk rajtuk.
 

Születésnapunk alkalmából szeretnénk két ajándékkal megköszönni Neked az elmúlt éveket!

A 2023.05.15 – 19 között (hétfőtől péntekig) leadott rendeléseket INGYEN szállítjuk!
Legyen az budapesti kiszállítás, GLS csomagfeladás vagy vidéki saját autós táblás szállítás, az egész országban díjmentes!

Ezenkívül szeretnénk támogatni Téged gépeid karbantartásában is, így a 2023.05.15 és 2023.06.15 között teljesített szerviz kiszállási díjat FÉLÁRON biztosítjuk, hogy nyomtatód és utófeldolgozó géped mindig bevetésre kész legyen!