Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lenyűgöző eredményt ért el az új Mutoh XpertJet Pro sorozat a Keypoint Intelligence tesztjén!

Lenyűgöző eredményt ért el az új Mutoh XpertJet Pro sorozat a Keypoint Intelligence tesztjén!

A Keypoint Intelligence nevű cég egy amerikai alapítású, de a világ több pontján (Anglia, Japán, Kína) jelenlévő független szervezet. A cég több üzletággal is jelen van az üzleti életben, így pl. folyamatos piaci elemzéseket készítenek különböző iparágakra, figyelik a trendeket, megrendelésre akár értékesítési és marketing stratégiát is kidolgoznak ügyfeleiknek.

Ezek mellett - talán a legfontosabb - a különböző iparágak termékeinek független tesztelése és minősítése. Fontos szerepet játszanak a szélesformátumú nyomtatás iparágban, - ha ellátogatunk a honlapjukra -, láthatjuk, hogy szinte nincs nyomtató típus, amit ne vettek volna górcső alá.

Amikor a Mutoh a Fespán bemutatta az új XpertJet Pro sorozatot nem kellet sokat várniuk, hogy a KPI „kopogtasson” a Oostendi bemutatóterem ajtaján és három napig teszteljék a 1341SR-Pro és 1641SR-Pro nyomtatót. A végeredmény pedig lenyűgöző lett!

 

-          Páratlan sebesség: A piacon megtalálható belépő szintű négyszínes nyomtató közül a Mutoh rendelkezik a leggyorsabb nyomtatási sebességgel, ami igazán hatékonnyá teszi a munkák befejezését.

-          Hihetetlen színtér: A legszélesebb színtér az eddig tesztelt négyszínes nyomtatók közül.

-          Egyszerű kezelés: A Mutoh által fejlesztett VerteLith RIP szoftver az egyik legkönnyebben kezelhető szoftver, kezdő felhasználók is villámgyorsan elsajátíthatják a nyomtató kezelését.

-          Élethű színek: Még az igazán gyors, termelésre használt nyomtatási módokban is kiválóan adja vissza a nyomat a bőrtónusokat anélkül, hogy szemcsésedést látnánk a végeredményen. Nagy sebesség mellett is élethű nyomatok.

Az első belépőszintű négyszínes nyomtató, ami összességében négy és fél csillagot ért el a KPI értékelésén.

 

A felmérésről részletes információkat IDE KATTINTVA olvashatsz!

 

Ha szeretnéd élőben is látni, mit tud az új XpertJet Pro sorozat, keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

  Németh Henriett
 +36204748158
 hnemeth@eurojet.hu

 Vincze Zsolt
 +36203822070
 zsvincze@eurojet.hu