Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Demó napok májusban!

Demó napok májusban!

Zárd a heted egy jó hangulatú gépbemutatóval! Ha péntek, akkor demó az Eurojet-ben!

Megérkezett bemutatótermünkbe a Valiani Omnia 80-as automata kivágóasztal, ami tökéletes megoldást nyújt arra, ha egy automata megoldást keresel az íves alapanyagaid feldolgozására emberi beavatkozás nélkül.

Továbbá megnézheted nálunk a Mutoh legújabb nyomtatóját, az XpertJet 1641SR Pro-t, amivel a gyártó számos nemzetközi díjat és elismerést is bezsebelt.

Mit érdemes tudni a Valiani Omnia gépekről?

Az Omnia szériát úgy fejlesztette ki a gyártó, hogy gyors és automata megoldást nyújtson azoknak a cégeknek, akik döntő részben különböző grammsúlyú papírkartoncsomagolásnévjegykártya vagy akár hullámkartont szeretnének megmunkálni és általában kis vagy közepes volumenű és/vagy változó tartalmú munkákkal foglalkoznak.

A két méretben (pályaszélességben) elérhető modell: 80 és 105 cm, kiváló választás lehet azoknak az ofszetnyomdáknak is, akik a legnagyobb B2 vagy B1-es méretekkel is foglalkoznak, de természetesen a kisebb méretekhez is tökéletesen passzol a kivágórendszer. A gép elején elhelyezkedő automata adagoló rendszerbe akár 500 db ívet is el tudunk helyezni. Az adagolórendszer tökéletes összhangban működik az alapanyagtovábbító-szalaggal, így behelyezés és indítás után a rendszer folyamatosan továbbítja az íveket a munkaasztal felett elhelyezkedő hídhoz, amin a vízszintes irányban mozgó duplafejes vágómodul helyezkedik el. A vágás végeztével a rendszer végén található egy gyűjtőkosár, ahova a kész munkák érkeznek. A folyamatos vágás és továbbítás közben vákuumrendszer biztosítja az alapanyag fixálását.

Regisztrálj a demóra!

 

 


 

Mit érdemes tudni az új Mutoh XpertJetekről?

A legújabb AccuFine nyomtatófej technológiának köszönhetően a kategória legjobb nyomtatási képét kínálja az új I-screen új hullámvonal nyomtatási technológiájával kombinálva. Az új VerteLith RIP szoftver tartalmazza a Mutoh Clean Tone Screening megoldást, amivel tökéletes színátmenetek és bőrszínek állíthatók elő szemcsésedés nélkül.

Többszörös automata szolgáltatásai révén egyedülálló felhasználó támogatás jellemzi, a nyomtatási veszteség elkerülésére tökéletes vonalkódos megoldást kínál, ami ideális, ha többen is kezelnek egy nyomtatót.

A nyomtató a Mutoh legújabb fejlesztésű MS51 festékével is használható, mely elnyerte a GREENGUARD Gold minősítést, mivel festéke GBL-mentes, nincs szükség egészségügyi és biztonsági piktogramokra. Az új festékösszetételnek köszönhetően lerövidül a nyomatok száradási ideje, ami növeli a termelési hatékonyságot.

 

A többit nézd meg személyesen!

Három időpont közül is választhatsz a pénteki napon, válaszd ki, melyik időpont jó neked és melyik gépet néznéd meg.

 

 


Várunk szeretettel!