Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elindultak az olasz hetek, viva Italia, viva Flexa!

Elindultak az olasz hetek, viva Italia, viva Flexa!

Az utófeldolgozás automatizálása egyre nagyobb figyelmet kap a piacon, ezért olyan beszállítót kerestünk nyáron, akinek kínálata sokszínű és a teljes automatizálásra is megoldást nyújt.

Június elején, a FESPA-n megállapodtunk az olasz származású Flexa gyártóval, akik már több, mint 10 000 eladott eszközzel büszkélkedhetnek, melyek teljes egészében Olaszországban gyártott alkatrészekből állnak és kizárólag helyi beszállítóktól származnak.

Raktárunkban több, mint 10 éve használunk napi rendszerességgel két Flexa terméket is, egy professzionális tekercsvágót és egy csévélőgépet, így első kézből tudjuk, milyen megbízható társak a mindennapokban az olasz gyártó termékei, emiatt is szerettük volna, ha gépeik bekerülnek portfóliónkba.

Ha egy tekercset széltében vágva kérsz tőlünk, vagy 15-20 méter alapanyagra van szükséged, ezeket a szuper gépeket használjuk hozzá. De nem csak ilyenkor vesszük nagy hasznát, hanem leltárkor is gyors, hatékony partnerünk a bontott tekercsek átmérésében.

Több mint 30 éve gyártanak utófeldolgozó eszközöket, a plakátvágótól kezdve az egyszerű trimmelő eszközökön át, a laminálógépek, ponyvahegesztők és kalanderek széles választákén is túl.

Ezek mellett megoldást kínálnak plexi élhajlításra, ipari üveg laminálásra és egyedi igényekre fejlesztett megoldásokkal is rendelkezésre állnak.

Termékeikkel nem csak teljesen lefedik a szélesformátumú nyomtatás piacát, hanem messze túl is mutatnak azon. A gyorsaság, a termelési biztonság és a versenyképesség igénye formálta küldetésüket, amivel kitűnnek versenytársaik közül:

„Hatékonyság és üzleti szilárdság, briliáns szellemi erőforrások, élvonalbeli technológiák, amelyek szilárd, megbízható és könnyen használható termékeket eredményeznek: ezzel különböztetjük meg magunkat” – vallják.

Portfóliójukban mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást, az is, aki kisebb léptékben automatizálná az utófeldolgozást, és az is, aki teljes mértékben átállna rá.

Nebranek Miklós szervizes kollégánk bemutatja Nektek a Flexa Extrim 260 cm-es vágógépet, és annak egyszerű, de nagyszerű működését!