Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flexa Miura Automata Vágógép

Géptípus
160
Flexa Miura 160 Automatic XY cutter
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

A nyomtatás után a vágás a munkafolyamat nagyon kényes része. Ha nem áll rendelkezésedre a megfelelő berendezés, vagy kézzel vágsz, akkor előfordulhatnak vágási hibák, tökéletlenségek, alapanyag selejt.

Te mennyi idő alatt vágsz fel egy 50 méteres tekercset?

A Flexa Miura kevesebb, mint 5 perc alatt!

Az automata vágót kifejezetten belsőépítészeti szakemberek számára tervezték, a tűpontos munkákért, így a képeket minden alkalommal tökéletesen vágja.
Két technikai újítása, az innovatív automatikus függőleges vágáskorrekciónak és a 0,05 mm-es leolvasási pontosságú érzékelőknek köszönhetően kevesebb, mint 5 perc alatt vág fel egy komplett, 50 méteres tekercset:
Nagy teljesítményű forgó pengék, kombinált vízszintes és függőleges vágás a tekercsek leggyorsabb befejezése érdekében. Képes különböző hosszúságokat vágni ugyanarról a nyomtatott tekercsről. Az érintőképernyős kijelzőn könnyen és egyszerűen állíthatod be a vágási paramétereket. Alacsony karbantartási költségeket biztosít: a hosszirányú forgókések 100 ezer vágást bírnak ki, a pengék cseréje egyszerű, biztonságos és mindössze néhány percet igényel. 3 vágási mód: 1. automatikus vágási mód a vágási jelek alapján; 2. lapozás; 3. manuális

Alkalmas: Papírok, vinylek, backlit, művészi vászon, ponyva, különböző filmek-, és fényvisszaverő anyagok vágására

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.