Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hanglobal Labstar digitális címkenyomtató

Géptípus
Labstar
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 5.080 Ft

Leírás és Paraméterek

A Hanglory Group által gyártott nyomtatók valódi áttörést hoznak a digitális nyomtatás piacán, de ki is az a Hanglory Group?

A Shenzhen városában megtalálható Hanglory Group Kína legnagyobb iparinyomtatókat előállító vállalata, akik 30 000 nm-en elterülő szupermodern gyártósorukon hat jelentős üzletágat fednek le a nyomdaiparon belül:

•        UV nyomtatók

•        Digitális textilnyomtatók

•        Automata szitagépek és direkt pólónyomtatók

•        Digitális keskenypályás csomagolóanyag nyomtatók

•        Elektromos áramkörök nyomtatására
fejlesztett berendezések

•        Digitális tekercsnyomtató család: HanGlobal LabStar

A vállalat rövid és középtávú célja, hogy az ázsiai után az amerikai és az európai piacokat is meghódítsa professzionális megoldásaival és ne csak Ázsia, hanem a világ legjelentősebb digitális nyomdaipari gépeket előállító vállalata legyen.

A cég saját maga fejleszt digitális tintAsugaras technológiához, alapvető szoftvereket, mechanikus platformokat és nyomtatási rendszereket. Együttműködik a nyomtatófejeket gyártóval, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagysebességű ipari nyomtatófej-kutatása és felhasználása terén, ezzel is biztosítva a folyamatos kiváló teljesítményt.

Ipari megbízható tintasugaras nyomdagépek, egyedi funkciókat biztosítanak, minden egyes címkéhez.

Intuitív és hatékony kezelőfelület csak egy személyre van szükség

Intelligens munka-tervezési rendszer a munkák elkészítéséhez és a zökkenőmentes munkamódosításhoz. Kis helyigény, vadonatúj kialakítás az elektromos szekrénnyel együtt.

HanGlobal Labstar

végponttól - végpontig átfogó megoldásokat kínál, beleértve a nyomdai előkészítő feldolgozást, a nyomtatást, a vágást és a festékellátást.

Alapanyag továbbítási megoldások: Tekercsről - tekercsre

 

 

LabStar 330S (Tekercsről – tekercsre történő nyomtatási megoldás)

-      Nagy sebesség maximum 50 m/perc sebességű tintasugaras nyomtatás

-      Nagy felbontás maximum 600 * 1200 dpi

-      A címke alapanyagok 90%-ban alkalmazhatóak, közvetlen nyomtatással

-      Alapanyag szélesség: 75 – 350 mm

A LabStar gépek főbb jellemzői:

 

•   Teljes szervóvezérlésű rendszer a stabil anyagfeszítéshez és az anyagtakarékosság érdekében.

•   Az intelligens mentési funkció 10 mm-es kihagyást tesz lehetővé, egyik munkáról a másikra váltásnál.

•   Takarékoskodj a festékkel: Az automatikus tisztítási funkcióban festék helyett sűrített levegőt használnak.

•   Alapanyag vastagság- és alapanyag szakadás-érzékelő a nyomtatófejekhez történő ütközés elkerülése érdekében.

•   A fejek automatikus magasság beállítása a különböző vastagságú alapanyagokhoz.

•    A távoli szervizközpont távolról vezérelheti a nyomtatót, és a helyi szervizmérnökök gyors szolgáltatást nyújthatnak.

•    Intelligens munkafolyamat-rendszer, munkák sorba állítása, beszúrása, törlése, zökkenőmentes munkaváltás.

•    75 - 320 mm nyomtatási szélesség, minimális hulladék a szuperkis példányszámokhoz.

•    Hideg UV hideghengerekkel speciális hőérzékeny anyagokhoz.

 

Webes útmutató, papírpálya feszességszabályzás, szélvezérlés, papírfelület tisztító rendszer, szabályozható koronakezelés, moduláris LED UV szárító – vízhűtéssel, szakadás érzékelő, tekercsméret érzékelő, alapanyag vastagság érzékelő, automata festékfogyás érzékelő, automata nyomtatófej tisztítás, teljes szervóvezérlés.

A felhasználóbarát kezelőfelületet a gyors és átlátható kezelés érdekében tervezték.

A gépváza 3 cm vastag öntvényből készül a nyomtatás közbeni stabilitás és a rezonancia mentes munkavégzés érdekében.

 

 

Utolérhetetlen sebesség:

A LabStar nyomtatók típusai a maga kategóriájukban páratlan sebességet kínálnak, legyen szó kis közepes, vagy akár nagy mennyiségekről. A digitális technológiának köszönhetően megszűnik a munkák közötti átállási idő. Típustól függően: 50 m/perc gyártási sebesség is lehetséges.

Integrált tintasugaras vezérlőrendszer, amely valós időben figyeli a nyomtatási paramétereket.

Aktív tekercs vezérlést használ, többpontos feszítés szabályzással, így biztosítva a papírpálya folyamatos feszeségét a pontos és precíz regisztrációs nyomtatás érdekében. A BST szélvezető függőlegesen van elhelyezve a gépben a helytakarékosság érdekében. 

 

Nemzetközi gyártóktól magasminőségű pneumatikákat, motorokat, szelepeket és elektromos alkatrészeket használnak a gépek felszerelésére, hogy biztosítsak a berendezések hosszútávú stabilitását és működését.

Az európai és amerikai tervezési koncepcióknak megfelelően a CE minősítéssel rendelkezik és megfelel minden nyomtatási szabványnak.

HanGlobal LabStar Hibrid megoldás

A LabStar330S Hybrid kiemelkedő termelékenységével és rugalmasságával új mércét állít fel az címkenyomtatás iparágában. A LabStar Hibrid sokoldalú konfigurációkat kínál, és a kiváló minőségű digitális címkenyomtatást a flexo-nyomtatás többféle folyamatával kombinálja. Megtestesíti a digitális nyomtatás jellemzőit, beleértve a rugalmasságot, a variabilitást, a sokszínűséget és a személyre szabhatóságot. Továbbá kihasználja a flexo-nyomtatásnál ismert költséghatékony gyártás és az integrált csatlakoztathatóság előnyeit, annak érdekében, hogy a kis, közepes és nagy munkáknál is versenyképesek legyünk a piacon. A nyomtatástól a befejezésig tartó egyablakos gyártósor csökkenti a gyártási költségeket, nagyobb folyamatváltozékonyságot tesz lehetővé, szélesebb körű igényeket elégít ki, és növeli a piaci versenyképességet.

Digitális fóliázó modul

Lehetővé teszi a fóliázási és laminálási folyamatok integrálását egyetlen gyártóssorba. A digitális inkjet technológiát kihasználva ez a modul rugalmasságot biztosít a címkék személyre szabott testreszabásához. Emellett a kompatibilitást a címkeanyagok szélesebb körére is kiterjeszti, így biztosítva a gyártási folyamatok sokoldalúságát és hatékonyságát.

Flexo nyomtató modul

A változó példányszámok költséghatékony igényeinek kielégítésére a gyártó egy integrálható flexo modult fejlesztett ki, amely kiküszöböli a különböző méretű lemezhengerek cseréjének szükségességét, ez jelentősen csökkenti a nyomtatási költségeket. A Labstar 330S Hybrid a digitális és flexo nyomtatás kombinálva a speciális címkealkalmazások szélesebb körű lehetőségeit nyitja meg, kibővítve a gép képességeit.

-      Több szín hozzáadásának támogatása

-      Lehetővé teszi a többfunkciós egymenetes gyártást

-      Ideális többrétegű címe alkalmazásokhoz

-      Rugalmasan telepíthető az inkjet egység előtt vagy után

-      Valódi Pantone lefedettség elérése

Hagyományos hidegfóliázó modul

A hagyományos hidegfóliázást kombinálja a fóliára történő többszínű nyomtatással. Precíz fóliázást kínál, mellyel tiszta és vizuálisan vonzó mintázatokat tudunk létre hozni.

Stancoló és konvertáló modul

 

Az integrált stancoló modul lehetővé teszi a zökkenőmentes gyártást és a kényelmes tekercsről tekercsre történő feldolgozást. Az állítható félig vagy teljesen forgó (semi rotary / rotary) stancolás esetében nincs szükség a mágneses hengerek cseréjére, ami csökkenti a termelési költségeket. A hógolyós hulladékgyűjtő rendszer biztosítja a hulladék hatékony eltávolítását, fenntartva a tiszta munkakörnyezetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.