Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hanglory Kirin digitális könyvnyomtató

Géptípus
Kirin
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 5.080 Ft

Leírás és Paraméterek

A Hanglory Group által gyártott nyomtatók valódi áttörést hoznak a digitális nyomtatás piacán, de ki is az a Hanglory Group?

Shenzhen városában megtalálható Hanglory Group Kína legnagyobb iparinyomtatókat előállító vállalata, akik 30 000 nm-en elterülő szupermodern gyártósorukon hat jelentős üzletágat fednek le a nyomdaiparon belül:

•        UV nyomtatók

•        Digitális textilnyomtatók

•        Automata szitagépek és direkt pólónyomtatók

•        Digitális keskenypályás csomagolóanyag nyomtatók

•        Elektromos áramkörök nyomtatására
fejlesztett berendezések

•        Digitális hullámkarton nyomtatók

•        Digitális tekercsnyomtató család: HanGlobal Kirin

A vállalat rövid és középtávú célja, hogy az ázsiai után az amerikai és az európai piacokat is meghódítsa professzionális megoldásaival és ne csak Ázsia, hanem a világ legjelentősebb digitális nyomdaipari gépeket előállító vállalata legyen.

A cég saját maga fejleszt digitális tintsugaras technológiához, alapvető szoftvereket, mechanikus platformokat és nyomtatási rendszereket. Együttműködik a nyomtatófejeket gyártóval, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagysebességű ipari nyomtatófej-kutatása és felhasználása terén, ezzel is biztosítva a folyamatos kiváló teljesítményt.

HanGlobal Kirin széria

Végponttól - végpontig átfogó megoldásokat kínál, beleértve a nyomdai előkészítő feldolgozást, a nyomtatást, a vágást és a festékellátást.

Opcionális alapanyag továbbítási megoldások: Tekercsről - tekercsre / Tekercsről – ívre.

A Kirin gépek főbb jellemzői:

 

Kiváló minőségű nyomtatás: A kiemelkedő minőségű ipari Kyocera piezokristályos inkjet nyomtatófejeknek köszönhetően lenyűgöző nyomatokokat tudunk produkálni, akár 1200 - 1200 dpi-s felbontásban.

A festék 5 pl-es szürkeárnyalatos nyomtatást tesz lehetővé, ami finomabb képeket és élesebb szöveget eredményez. A nyomtatási megoldások alkalmazása lehetővé teszi a gazdaságos, kis és nagy példányszámú termékek gyártását.

A konfigurálható nyomtattófej, vízhűtő rendszerrel van ellátva a nyomtatófej stabil működése érdekében.

     

   

 

Utolérhetetlen sebesség: A Kirin nyomtatók típusai a maga kategóriájukban páratlan sebességet kínálnak, legyen szó kis közepes, vagy akár nagy mennyiségekről. A digitális technológiának köszönhetően megszűnik a munkák közötti átállási idő. Típustól függően: 150 m/perc gyártási sebesség is lehetséges.

Integrált tintasugaras vezérlőrendszer, amely valós időben figyeli a nyomtatási paramétereket.

Aktív tekercs vezérlést használ, többpontos feszítés szabályzással, így biztosítva a papírpálya folyamatos feszeségét a pontos és precíz nyomtatás érdekében. A papírpálya kialakítása a kétoldalas nyomtatáshoz fordulósín-mechanizmus nélkül biztosítja a papírpálya feszességét és regisztráció működését.

Vízbázisú festék: A saját fejlesztésű, környezetvédelmi szabványoknak is megfelelő, gyorsan száradó vízbázisú festéknek köszönhetően, környezetbarát megoldással készíthetünk el kiadványokat, magazinokat és könyveket. Az infravörös levegőszárító rendszer csökkentett használatával, energiát takaríthatunk meg, amely különböző papíralapanyagok használatánál is költséghatékonyságot eredményez. Ráadásul mindez páratlan színtartományban.

          

A Kirin nyomtató típusa Singlepass rendszerű

Ez a megoldást már sokkal inkább egy ofszet nyomógéphez hasonló. Tulajdonképpen digitális nyomóművek helyezkednek el színenként, amik fixen állnak és csak az alapanyag mozog alatta.

Akár 150 m/perc nyomtatási sebességgel.

A HanGlobal Kirin digitális nyomtató és vágórendszer (Opcionális)

 

A hatékony és fejlett vágási technológiája, lehetővé teszi a stabil vágást a tekercsről ívre vágott könyvtestek ellapolt és lépcsőzetes kirakásánál, különböző specifikációknak megfelelően, akár 100m / per maximális vágási sebességnél.

Könyvek és magazin nyomtatás

(pl. POD könyvek, kis példányszámú könyvek,

saját kiadású könyvek,

szakmai könyvek, könyvtári gyűjtemények stb.

Üzleti űrlapok és dokumentumok

(pl. pályázati dokumentumok, kormányzati dokumentumok, tervezőintézeti anyagok,

a tőzsdén jegyzett vállalatok éves jelentései, használati utasítások stb.)

Tanulmányi kiadványok


 

Újságok és folyóiratok

(pl. rövid példányszámú újságok,  üzleti folyóiratok stb.)

Nemzetközi gyártóktól magas minőségű pneumatikákat, motorokat, szelepeket és elektromos alkatrészeket használnak a gépek felszerelésére, hogy biztosítsak a berendezések hosszútávú stabilitását és működését.

Az európai és amerikai tervezési koncepcióknak megfelelően a CE minősítéssel rendelkezik és megfelel minden nyomtatási szabványnak, amely a dokumentum, ipari, könyv és egyéb POD követelményhez szükséges.

A felhasználóbarát kezelőfelületet a gyors és átlátható kezelés érdekében tervezték.

HanGlobal Kirin modellek egyedi igényekre szabva

A Kirin modellek számtalan megoldást kínálnak attól függően, hogy milyen nyomtatási igényeink vannak. Nézzük a főbb szempontokat, amelyek alapján megtalálhatod a számodra tökéletes modellt.

Nyomtatási (pálya) szélesség

-      440 cm

-      560 cm

-      660 cm

Végnyomtatás

-      Tekercsről – tekercsre

-      Tekercsről – ívre

Szín szerint

-      Fekete fehér nyomtatás

-      Színes nyomtatás (CMYK)

Nyomtatási oldal szerint

-      Egyoldalas nyomtatás

-      Kétoldalas nyomtatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.