Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HP Latex 630W nyomtató

Géptípus
60
HP Latex 630W nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Ragadd meg az új lehetőségeket a HP Latex 630W nyomtatóval!

Teljesítsd a megrendelőid igényeit… Sőt még annál is többet!

A jól megszokott HP Latex nyomtatási minőség, könnyű és átlátható kezelhetőség, automata karbantartási funkciók.

8 érv a HP Latex 630W nyomtató mellett!

1.Széleskörű alapanyag nyomtatási lehetőségek Az évek alatt bebizonyította már a Latex technológia a hihetetlen sokoldalúságát a megnyomtatható alapanyagok terén. Lélegzetelállító minőség, öntapadó fóliákon, ponyvákon, vászon és textilanyagokon, különböző filmeken és még sorolhatnánk az olyan extrém megoldásokat, mint pl. a bőr és műbőr anyagok…

2.Minőség kompromisszumok nélkül 14 nm/órás nyomtatási sebesség tökéletes minőségben, ami a belépőszintű 160 cm-es nyomtatók körében páratlan.

3.Gondozásmentes fehér festék Az első nyomtató, ahol nem kell aggódnunk a fehér festékből adódó költségveszteségek miatt. Automatikus karbantartás és festékcirkuláció. Hosszabb fehér nyomtatás nélküli munkák esetén egyszerűen kivehetjük a fejet, amit egy automata forgató rendszer tart biztonságban, hogy visszahelyezéskor, azonnal tudjuk használni minőségromlás nélkül.

4.A jól ismert „elöltöltős rendszer” Ahogy már a múltban is megszokhattuk a HP úgy fejlesztette a nyomtatóit, hogy a kis hellyel rendelkezőek számára is tökéletes választás legyen. A nyomtató a falra tolható , könnyedén és gyorsan tudjuk a tekercset elölről befűzni.

5.Automata karbantartás Felejtsd el örökre a gumikesztyűs, törlőkendős, tisztítófolyadékos napi, heti, havi karbantartásokat. Az automata karbantartóegység teljesen gondozásmentes.

6.Felhasználó által cserélhető nyomtatófejek Gyors, egyszerű és előre kalkulálható nyomtatófejcsere, ennek köszönhetően folyamatos és konstans nyomtatási minőséget tudunk produkálni a nyomtató teljes élettartama alatt.

7.Visszatérő, ismétlődő munkák tárolása A 10 GB-os merevlemeznek köszönhetően rengeteg visszatérő és ismétlődő munkát gyorsan és egyszerűen indíthatunk újra, ezzel is rövidítve a gyártási időt.

8.HP Print OS Használd ki az egyedülálló HP PrintOS szoftver előnyeit, amellyel rengeteg adatot egyszerűen kiolvashatsz a nyomtatóból.
Pontos festékfogyasztási és nyomtatási adatok, segít kalkulálni, figyeld távolról is a nyomtatót és még sok más funkció.

Emelkedj ki a versenytársaid közül:

LEHETŐSÉGEK - A legjobb fehér festék nyomtatási élmény -Tegyél többet a vállalkozásodért a nyomtatóval, amely alkalmazkodik üzleti igényeidhez -Dekorációs munkák széles skáláját készítheted el vékonyabb fóliával és papírokkal is -Lenyűgöző minőség, élénk színek, tökéletes átmenetek és éles apróbetűk 14 nm/óra nyomtatási sebesség mellett

KIALAKÍTÁS – Légy kész egyszerűen és gyorsan -Az automatikus karbantartási folyamatoknak és a felhasználó által cserélhető nyomtatófejeknek köszönhetően nyugodt lehetsz -Könnyedén újranyomtathatod a projekteket a nyomtatóban tárolt, akár 10 GB méretű munkáknak köszönhetően -Figyeld a nyomtatót bárhonnan, és bővítsd lehetőségeidet a felhőalapú HP PrintOS alkalmazással

FENNTARTHATÓSÁG – Tegyél a jövőért a HP Latex technológiával -Különböztesd meg vállalkozásodat a környezetvédelmi tanúsítványokkal -beleértve az UL ECOLOGO® és rEPEAT6 szabványt is -Járulj hozzá a kényelmes munkakörnyezethez a vízalapú HP Latex festék technológiával -Csökkentsd műanyag fogyasztásodat a kartoncsomagolású festékekkel és az ingyenes HP Planet Partner Programmal.

A HP 630 termékcsalád négy kivitelben érhető el: HP Latex 630 nyomtató HP Latex 630W nyomtató - fehér festék funkcióval HP Latex 630 Print & Cut - nyomtató és vágóplotter HP Latex 630W Print & Cut - nyomtató és vágóplotter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.