Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Így működünk!

2020. 11. 30. 00:00:00
Így működünk!

Így működünk! 

Reméljük tudjátok milyen fontos számunkra a Veletek -partnereinkkel- kialakított kapcsolat. Mi jól ismerünk Titeket, hiszen rendszeresen kapcsolatban állunk, ismerjük a munkáitokat, értékrendeteket, sikereiteket, napi kihívásaitokat. Hazai vállalatként mi is sokat köszönhetünk Nektek ezért is szeretnénk Titeket még jobban bevonni a hétköznapjainkba. Év végén és a jövő év elején 2 nagy bejelentéssel is készülünk, azonban, ha jól figyeltek előbb is rájöhettek a „titkainkra”.

Addig is ismerjétek meg a működésünket! 

Az első videóban a szerviz és a hardver üzletág egy napját mutattuk meg és persze elrejtettünk benne egy-két utalást. Észrevettétek? 

A videó indításához kattints a képre: 

A második videónkban az alapanyagos kollégák nyüzsgő életéből és az ügyfélcentrummal való kapcsolatából vágtunk össze egy kis szösszenetet. 

A videó indításához kattints a képre: 

A folytatásban az Ügyfélcentrum, a raktár működése és a szállítás lesz reflektor fényben. :)

Köszönjük Nektek, hogy egy ilyen soha nem tapasztalt helyzetben is bennünket választottatok és támogattatok Bennünket megrendeléseitekkel! Fogadjátok sok szeretettel az első nagy bejelentésünkről készült videónkat!

Kövessetek minket facebookon, ahol rengeteg - csak itt elérhető - számadatokat, videókat, képeket, híreket találtok az elkövetkező hetekben.

Sikeres kivitelezést kívánunk!
az Eurojet csapata