Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerd meg a Canon Colorado-t!

Ismerd meg a Canon Colorado-t!

Szeretettel meghívunk a 2023.03.30-án megrendezésre kerülő nyílt napunkra, melyet neves partnerünknél, a Dessin Design Kreatív Ügynökségnél tartunk!

 

Megtekintheted gyártás közben a Canon Colorado 1650 UV nyomtatót, ami nem csak lenyűgöző gyártási sebességével, minimális szerviz igényével, és felügyelet nélküli gyártással hódítja meg az iparágat, de a FLXfinish+ technológiájával egyetlen gombnyomással választhatsz fényes vagy matt bevonatot, festék és alapanyag cseréje nélkül.

 

REGISZTRÁLOK!

 

Ha tapétagyártás, akkor Canon Colorado!

Az UV-gél technológia használatával nyomtatás után azonnal utófeldolgozható és szállítható egy-egy tapéta, de tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik...mi a helyzet a tapétaszegmensek illesztésével?

Élőben fogunk tesztelni más-más helyeken, Canon Colorado-val gyártott tapétaszegmenseket, hogy lásd, milyen  lenyűgöző eredményt kapsz, ha ezzel nyomtatsz!

 

Ráadásul itt sem állunk meg, újabb tesztelés során különböző mechanikai behatásoknak fogjuk kitenni az elkészült nyomatokat! 

Fókuszban a matek!

Boros Judit, a Dessin Design Kreatív Ügynökség ügyvezetője - két Canon Colorado 1650 birtokában - megosztja az elmúlt 3 év tapasztalatait; mi indokolta, hogy másfél éven belül beruházzon még egy innovatív, ipari nyomtatóra? Milyen szempontok alapján választott és ez hogyan alakította át a vállalkozást?

Mik az üzemeltetés főbb jellemzői, mennyire szerviz igényes a nyomtató?

 

Ezek mellett érdekes előadásokkal és szakmai beszélgetésekkel várunk a Canon képviselőivel, Lakos László kereskedelmi vezetővel és Barna Péterrel, a Canon kiemelt kapcsolattartójával.

REGISZTRÁLOK!

 

Időpont: 2023.03.30 délelőtt/délután (választható)

Helyszín: Dessin Design Kreatív Ügynökség

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 138-142 (ILLA Irodaház)

A nyílt napra korlátozott férőhely áll rendelkezésre, ne maradj le, jelentkezz most!

1 cégtől max. 2 főt tudunk fogadni.

 

JELENTKEZEM!