Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az a Desardi?

Mi az a Desardi?

A digitálisan nyomtatott tapéták és eszközök piaca

2020-ban a digitálisan nyomtatott tapéták globális piacának mérete nagyjából 2,9 billiárd dollár, az előrejelzések szerint 2025-re a 7,5 billiárd dollárt is elérheti. A piac növekedését elsősorban a tapéta digitális technológiájára vonatkozó kereslet növekedése és a lakberendezés, belsőépítészet növekvő tendenciája váltja ki a lakossági és a nem lakossági szektorban. Az olyan tényezők, mint a rendelkezésre álló jövedelem növelése, a gyors urbanizáció és az állami infrastrukturális építésre fordított állami kiadások növekedése tovább hozzájárulnak a piac növekedéséhez.

A digitálisan nyomtatott tapéták piaca 2020 és 2025 között

A vinyl jelenleg a digitálisan nyomtatott tapéták piacának legnagyobb hordozószegmense. A digitálisan nyomtatott tapéták piacát mind mennyiségben mind értékben a vinylek uralták. Ez a térnyerés olyan tényezőknek tulajdonítható, mint a hosszútávú tartósság és az egyszerű karbantartás, alacsony költségekkel párosulva, ami a költségérzékeny piacok egyik fontos tényezője.

Nyilvánvaló, hogy a textilhátú (NW) tapéta egyértelmű nyertes a papírhátú termékekkel szemben, ennek oka a jobb stabilitás, tartósság és könnyű kezelhetőség. Habár a költségérzékeny piacon a papíralapú és kezeletlen felületű tapéták továbbra is fontos tényezők maradnak.

A jövőben várhatóan a környezetbarát, tartós és légáteresztő tapéták iránti megnövekedett kereslet hajtja majd a piacot.

A lakossági szegmens a leggyorsabban növekvő ágazat a digitálisan nyomtatott tapéták piacán

Eddig az olyan kereskedelmi és marketing alkalmazások mozgatták a piacot, mint a szállodai, éttermi, kiskereskedelmi és irodai dekorációk.

Egy új és jelentős tényező azonban a növekvő urbanizáció és az emberek vándorlása a vidéki területekről a nagyobb városokba. A digitálisan nyomtatott tapétákat ma már lakóépületekben, nappali, étkező vagy otthoni belsőépítészeti dekorációhoz is használják. A tapéták alkalmazása a lakóépületekben növeli a belső terek esztétikai vonzerejét.

A belsőépítészetre vonatkozó szigorú jogi előírások miatt azonban nem minden nyomtatási technológia és anyag egyformán alkalmas erre a célra. A használható fő nyomtatási technológiák a vízbázisú/Latex és az UV lehetőségek.

Figyelembe véve a várható piaci növekedést, ezek a fejlemények érdekes lehetőségeket kínálnak olyan LFP vállalatok számára, amelyek hajlandóak és képesek szakosodni erre az alkalmazásra.

Az alacsonyabb költségek, a jobb tartósság és a magasabb termelési hatékonyság iránti megnövekedett igény arra késztette a hardver- és szoftvergyártókat, hogy új rendszereket fejlesszenek ki, amelyek jobban megfelelnek a belsőépítészeti igényeknek. A fejlesztések nem csak a nyomtatók területén mennek végbe, hanem az automatizált utófeldolgozó berendezések integrálása is fontos tényező. Ez az alapanyag szolgáltatóktól is nagyobb rugalmasságot igényel, hosszabb tekercseket, egyedi hordozószélességet különös tekintettel az újszerű, fejlesztett faldekorációs alapanyagokra.

forrás: https://www.desardi.eu/digital-wallcovering-market/

Figyelve a piaci trendeket mi is nagyobb hangsúlyt fektettünk a tapéta kínálatunkra, annak érdekében, hogy Te is minden igényt kiszolgálhass.

Már biztosan észrevetted, hogy néhány eddig Replace néven ismert tapétánkat Desardi néven találod meg a weboldalon. Ezen alapanyagok minősége, anyaga teljesen változatlan.

Miért lett mégis Desardi?

A Desardi az elmúlt években hatalmas fejlesztésen ment át, rengeteg termék támogató dokumentumot készítettek el. Mostantól a Desardi tapétáknál nem csak a termék adatlapot, HP Latex és Bio-Pruf tanúsítványokat éred el, de letölthetsz különböző felhelyezési útmutatókat is. További részletekért látogass el a Desardi weboldalára, ahol a rengeteg letölthető dokumentum mellett friss piaci híreket és rengeteg inspirációt is találsz. https://www.desardi.eu/

A webshopban az alábbiak szerint találod meg a tapétáinkat:

régi megnevezés

új megnevezés

Replace Wall-covering Paper - Linen (P)

Desardi® Linen (P)

Replace Wall-covering Paper - Fine (NW)

Desardi® Tex Fine (NW)

Replace Wall-covering Paper - Stone (NW)

Desardi® Tex Rough (Stone) (NW)

Replace Wall-covering Leather (NW)

Desardi® Tex Leather (NW)

Replace Wall-covering Linen (NW)

Desardi® Tex Linen (NW)

Replace Wall-covering Festett hatású - Grated (NW)

Desardi® Tex Grated (NW)

 

Úgy gondoltuk ezzel az extra termék támogatással és oktató anyagokkal a Desardi márka segíthet Neked a jövőben még több elégedett vásárlót toborozni.

 

Sikeres kivitelezést kívánunk!

az Eurojet csapata