Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutoh Xpertjet 1341 SR-Pro nyomtató

Géptípus
60
Mutoh Xpertjet 1341 SR-Pro nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

137 cm széles szélesformátumú nyomtató nyomtatott reklámgrafikák előállításához

A Mutoh mindig is a Japánban készült kiváló minőségű szélesformátumú nyomtatóiról volt híres. Ennek az üzleti filozófiának és versenyelőnynek a kulcsa a Kaizen szellemiség. A japán Kaizen szó jelentése „jobbá tenni”. A Mutoh számára a cég teljes elköteleződése a Kaizen filozófia mentén folyamatos fejlődést és fejlesztéseket eredményez, röviden mindenkor a legtökéletesebb minőséget előállítani.

Ismerd meg az új XpertJet Pro sorozat lenyűgöző fejlesztéseit!

AccuFine nyomtatófej technológia

33%-al szélesebb nyomtatófej*, 11%-al több nyomtató fúvóka*, pontosabb festékcsepp célba juttatás; 180/360 dpi-ről 300/600 dpi-re növelt alap felbontás, tehát nagyobb nyomtatási sebesség magasabb nyomatminőség mellett.

*XPJ1641SR modellhez képest

Mutoh 4. generációs hullámvonal nyomtatás technológiája, új típusú még precízebb hullámformákkal dolgozik, melynek eredményeképpen tökéletes csíkozásmentes nyomatképet kapunk.
A DropMaster 2 technológia, a Mutoh másik szabadalma, automatikusan a betöltött alapanyag vastagságához igazítja fúvókákból kilépő festékcseppek időzítését. Ez a fejlesztés a Mutoh XpertJet esetén következő szintet lépett, a beépített szenzor segítségével automatikusan beállítja a gép a kétirányú nyomtatását, időt takarítva meg a beállítással, miközben növeli a hatékonyságot.
Automata alapanyag léptetés beállítás
Add meg az alapanyag hosszát betöltéskor, majd nyomtatás után nyomd rá a vonalkódot, ami a maradék hosszt jelzi. Következő betöltéskor a nyomtató beolvassa a vonalkódot és megmondja mennyi van még a tekercsen. Tökéletes megoldás, hogy csökkentsd a nyomtatási veszteséget! Ideális megoldás, ha többen is kezelnek egy nyomtatót!
Az opcionális automata fúvókaellenőrző egységgel, a nyomtató automatikusan felismeri a hiányzó fúvókát gyártás közben képes azokat helyettesíteni anélkül, hogy meg kelljen akasztani a nyomtatást.

Állítható fejmagasság

Az új XpertJet 1341SR-Pro másik új fejlesztése a 3 pozícióba állítható fejmagasság, aminek segítségével a nem megszokott vastagabb anyagaokat is be tudjuk fűzni és nyomtatni. Mire gondolunk pontosan? Nyomtatható műbőr alapanyagok Klöckner fólia és különböző vastagságú PET fóliák például.

A 3 választható fejmagasság: 1,5 - 2 - 2,5 mm

       

Utolérhetetlen sebesség

A már fentebb említett fejlesztéseknek köszönhetőn, van olyan nyomtatási mód, ahol több mint 200%-al gyorsabb nyomtatási sebességet tudunk produkálni az előző modellhez képest, ha érdekelnek a pontos számok keresd az értékesítő kollégáinkat!

 

3 év kibővített jótállás - Egyedülálló jótállási feltételek a széles-formátumú nyomtatók piacán

Nyomtató vásárláskor meg szoktad kérdezni, hogy pontosan mit takar a feltüntetett jótállás? Tudtad, hogy sok esetben a nyomtatófejre nem is adnak garanciát vagy csak 6 hónapot?
A Mutoh ezzel szemben a minőségre és a megbízhatóságra tette le voksát a nyomtató fejesztése során. Ezért most 3 év kibővített jótállást kapsz a nyomtatóra!*

* Mentesülnek a jótállási kötelezettség alól a fogyó (festékek, alapanyagok, stb.), illetve kopó (vágókés, anyagtovábbító görgő, vágóalátét, szűrők stb.) egységek. További részletekkel kapcsolatban a jótállást illetően keresd a kollégáinkat.

Nézd meg videón is a lenyűgöző XpertJet 1641SR-Pro nyomtatót!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók