Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SummaCut D-140FX Vágóplotter 1400 mm

Géptípus
140 FX
SummaCut D-140FX Vágóplotter 1400 mm
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

A SummaSign Pro technológián alapuló SummaCut vágóplotterek tökéletes pontosságot, gyorsaságot és olyan plusz lehetőségek összességét kínálják, amelyek egyetlen hasonlóan attraktívan árazott termékben sincsenek meg. Már a SummaCut-R is kínálja a páratlan OPOS X optikai felismerő szenzort, amely a lelke az S szériának is, és integrálták a legújabb fejlesztésű forgó vágófejjel. A SummaCut R olvassa a regisztrációs jeleket, nem csak hagyományos, hanem már tükröződő, fényvisszaverő, holografikus és számtalan lamináló anyagon is. Rendkívül komplex algoritmusokat használva képes követni a nyomtatás torzulásait a világ legmegbízhatóbb szenzoros technológiáját használva.

Új vágóplotter? Hiszen jó a régi is, nem? NEM!

Egy dolgot szögezzünk le! Ha Te csak betűvágásból élsz, (de abból nagyon jól!), nincsenek több méter hosszú kontúrvágási feladataid, ismétlődő munkáid, akkor Neked nincs szükséged korszerű, termelékeny, pontos és gyors vágógépre. Ismerkedéshez, egyszerű vágási feladatok ellátáshoz léteznek belépő szintű, pár százezer forintos eszközök is.

De, ha Számodra fontos:
- a vágási pontosság
- a 10 éves élettartam
- az üzembiztosság
- a termelékenység
- a kezelhető kontúrvágási hossz nagysága,

tehát valóban termelni szeretnél az eszközzel és professzionális, alacsony karbantartási igényű berendezést keresel, akkor nálunk jó helyen jársz.

Az általunk forgalmazott vágóplotterekkel Te is elveheted a saját tortaszeletedet, a most is növekvő digitális nyomtatás piacából. Ugyanis a mai korszerű vágógépek lesznek a közeljövő "fejős tehenei".


Azt mondják 2-féle ember létezik: az egyik már használ valamilyen címkét, a másik majd fog. Az a helyzet, hogy csökkennek a példányszámok. Minden nyomdaterméknél. Ez Neked viszont jó hír, hiszen mi a digitális eszközeinkkel pont ezeket az igényeket tudjuk jól kiszolgálni.

Az is igaz, hogy a csökkenő példányszámok miatt, az ofszet nyomdáktól is sok munka jön át a digitális termelőeszközökre. Ma már nem probléma, nagyon jó minőségű, igazán élvezhető nyomatokat készíteni például a Mutoh ValueJet nyomtatókkal. Közelről is élvezhető, jól eladható nyomatokról beszélünk, ráadásul nagyon gazdaságosan állíthatod elő.

A legkorszerűbb vágógépek, mint például a csúcsmodellnek számító SummaCut-R D vágóplotter segítségével pedig az edigieknél is hosszabb nyomatokat vághatsz. Sőt, többfunkciós kontúrvágás, betűvágás, matrica vágás és teljes vágásra is alkalmas. Könnyű telepíthetősége, egyszerű kezelhetősége miatt felhasználóbarát vágóplotter. Professzionális anyagvezető rendszere és alacsony fenntartási költsége hatékonnyá és jövedelmezővé teszi üzleted.

Hidd el, a meglévő, jó ügyfeleid között is rengeteg potenciális címke vásárló van és ezek az ügyfeleid lesznek a legboldogabbak ha ezentúl ezt is Tőled rendelhetik. 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.