Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flexa XPRO LM160X meleg lamináló

Flexa XPRO LM160X meleg lamináló
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Flexa az utófeldolgozás világában nyújt kiemelkedő technológiai megoldásokat. Az 1993 óta működő olasz gyártó több szempontból is kiemelkedő választás, ha utófeldolgozásról van szó, páratlanul széles porfóliója teljesen lefedi a szélesformátumú nyomtatás piacát.


A Flexa kínálatában nemcsak sokrétű utófeldolgozási folyamatokra találsz megoldást, de egyedi igényekre fejlesztett megoldásokkal is rendelkezésre állnak. Küldetésük, hogy olyan technológia megoldásokat nyújtsanak a piac számára, amelyek megfelelnek az egyre gyorsuló és hullámzó kapacitású megrendeléseknek, mert csak így tud egy nyomda igazán versenyképes lenni.


„Hatékonyság és üzleti szilárdság, briliáns szellemi erőforrások, élvonalbeli technológiák, amelyek szilárd, megbízható és könnyen használható termékeket eredményeznek: ezzel különböztetjük magunkat”XPRO LM160X – Fűthető felsőhengeres laminálógép (0°C- 60°C) - L1600 mm (64 in.) (3 tengely)

• Professzionális 60 °C-ig fűthető laminálógép, amivel egyszerűen és könnyedén megoldható az öntapadós anyagok laminálása.

•A maximum 160 cm széles munkafelületen minden ragasztófelülettel ellátott tekercses anyagnak könnyedén megoldhatjuk a laminálását: Öntapadó fóliák, lamináló fóliák, plotter fóliák, egy vagy kétoldalú ragasztók stb.

•A kezelőbarát kialakításnak köszönhetően bárki gyorsan és könnyedén tud dolgozni vele, legyen szó magáról a laminálásról vagy éppen a tekercsek cseréjéről.

A piacon kapható legjobb, belépő választás a profilaminálógépek világába, ahol nem kell attól félned, hogy egy év múlva a hengerek „elmásznak” és 3 embernek kell egyenesben tartani az 5 méter laminálni kívánt fóliát.

Mire használhatod?

  • Táblás és tekercses beltéri megoldások
  • Padlógrafika
  • Átvilágítható fóliák
  • Autófóliák, stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.