Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HP Latex 3200 nyomtató

Géptípus
3200
HP Latex 3200 nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

HP Latex 3200 - az ipari termelékenység nagyágyúja

 • Akár 180 m2/óra nyomtatási sebesség
 • 3,2 m szélességig nyomtat
 • Tekercsről tekercsre nyomtatás, kétoldalas nyomtatási lehetőség
 • Két tekercs egyidejű betöltése
 • Hordozó nélküli anyagok nyomtatása
 • Porózus anyagok nyomtatása
 • Továbbfejlesztett, HP Latex 881 festék

A HP legújabb fejlesztésű latex nyomtatójával új piacokat hódíthatsz meg: kül- és beltéren is számtalan applikációs lehetőség nyílik meg előtted, a gép elképesztő termelékenységének köszönhetően pedig több megrendelést teljesíthetsz, ráadásul sokkal gyorsabban.

A Latex nyomtatókhoz képest, ez a gép többféle anyagkezelést tesz lehetővé, így még sokoldalúbb. Festékgyűjtő tálca segítségével textileket és hordozó nélküli anyagokat (mint például a hordozó nélküli épülethálót) is hihetetlen minőségben nyomtathatsz. A Latex 3200-nél lehetséges két tekercs egyidejű nyomtatása is, így kétszer olyan gyorsan gyárthatsz.

A HP Latex 3200 nyomtató már harmadik generációs latex 881-es festékkel rendelkezik, így az eddiginél is szélesebb lett a nyomtatható színek skálája; a fekete még feketébb lett, a színek pedig még élénkebbek. Az elkészült nyomatok fényesebbek, mint az első és második generációs latex festékkel készültek.

A HP innovációja, a latex technológia lehetővé teszi, hogy rengeteg féle alapanyagra dolgozz, egyazon nyomtatóval. Öntapadó fólia, papír, tapéta, ponyva, textilek, light box film, autófóia, és még sorolhatnánk - a latex technológiával dolgozó gépeken mindegyiket megnyomtathatod. A HP Latex 3200 rendkívül sokszínű nyomtató; és ezt értsd szó szerint. A színek bármely nyomaton csodaszépek, hála a 6 színnel való, akár 1200 x 1200 dpi-s nyomtatásnak. A HP Latex 3200-es gépével akár 4 pt-os betűket is tökéletes minőségben nyomtathatsz.

Látványos sebesség, kiváló ipari termelékenység

A HP Latex 3200 nyomtatóval 3,2 m szélességig nyomtathatunk akár 2 db 1,6m széles tekerccsel egyszerre. És ez még nem minden. Ezzel a nagyágyúval olyan karcálló nyomatokat hozhatsz létre öntapadó fóliákra vagy akár PVC ponyvára, melyek a jobb oldószeres festékkel készült nyomtatokkal  is felveszik a versenyt.

Az alacsonyabb szárítási hőfoknak köszönhetően, mégyorsabbak lehetünk. A fejkocsira épített szárító zóna hamarabb éri el az üzemi hőfokot és közel 20%-al alacsonyabb hőfokon kezdi meg a festék szárítását az alapanyag felületén. Ezzel jelentősen csökken az alapanyagotkat érő hőbehatás, és az ebből adódó alapanyag torzulás. 

A hatékony működés többé tehát nem csak ígéret. Beltéri alkalmazást 77 m²/órával, kültérit pedig 120 m²/órával nyomtathatunk. 

Sokoldalúság, intelligens technológia 

A HP Latex 3200-el a nyomtahordozók széles skáláján dolgozhatunk. Többek közöttt: átlátszó anyagok, öntapadó fólia, papír, tapéta, vászon, háló, de akár textil anyagokat is megnyomtathatunk a megszokott kiváló minőségben. 

Az új HP nyomtató harmadik generációs HP 881-es festékkel került forgalomba. Ez azt jelenti, hogy a HP Latex festékkel az élénk színek széles tárházát használhatjuk magabiztosan, hiszen a megnövelt pigmenteknek köszönhetően kiváló minőségű nyomatokat hozhatunk létre, magas fokú színstabilitással. Az új spektrofotométeres rendszernek köszönhetően, ahol ∆e2 színstabilitást garantál a gyártó, ezzel új mércét állítva fel a szélesformátumú nyomtatás piacán. A hasonló 6 színes latex nyomtatókkal összevetve, a Latex 3200, 20%-kal nagyobb festékszín terjedelemmel rendelkezik. 

Szemmel látható minőség 

Hogy mit értünk szemmel láthatóság alatt? Laminálás nélküli rövid távú grafikák esetén, az öntapadó fóliák nyomtatásához használt oldószeres festékkel megegyező karcállóságot.

Sokan a kétely a nyomatok kültéri élettartamával kapcsolatban. Vajon mennyi ideig tart ki a nyomat kültéren? A laminálás nélküli nyomatok több, mint 3 évig képesek ellenállni a kültéri időviszonyoknak. A laminált nyomatoknál ez az időtartam pedig az 5 évet is elérheti.

Modern és környezetbarát megoldások

Nincs többé kellemetlen szagú nyomat. Ezzel a latex nyomtatóvál olyan szagtalan nyomatokat készíthetsz, amelyek megállják a helyüket az érzékeny beltéri környezetekben is. 

Hogy ne maradjon ki a 3200-es a környezetbarát latex sorozatból sem, ugyanúgy mint HP társai, megfelel a környezetvédelmi szabványoknak. Ugyanakkor látványosan kiemelkedik környezetbarát versenytársai közül, mert vízbázisú latex festékének köszönhetően, UL ECOLOGO és GREENGUARD Children & Schools tanusítvánnyal is rendelkezik. Továbbá az Émissions dans l'air intérieur  szervezet által (a legjobb) A+-os minősítést kapott, és még a beltréi dekorációknál elvárt AgBB kirtériumoknak is megfelelt. 

Kevesebb energiafelhasználás, kevesebb nyomtatási költség

Az új Latex 3200 nyomtatóval az időszakos gyártási túlterhelésnek, és az egekbe szaladó energia számláidnak egyaránt búcsút inthetsz. A nagyfokú termelékenységnek köszönhetően, a meglévő megbízásaidat rövidebb idő alatt teljesítheted.

Nézd még az alábbi  videón az igazán nagy játékosokat!

A HP Latex 3200 nyomtató legfontosabb tulajdonságai:

 • 77 m2/óra nyomtatási sebesség
 • 3,2 m nyomtatási szélesség
 • Kétoldalas nyomtatás
 • Hordozó nélküli alapanyagok nyomtatása
 • Kül- és beltéri applikációk, akár laminálás nélkül
 • Nincs száradási idő
 • Alcsony energia felhasználás és nyomtatási költség
 • Két tekercs egyidejű nyomtatása
 • Alacsony szárítási hőfok 
 • Harmadik generációs latex festék
 • Magas fokú színstabilitás, karcálló nyomtatok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.