Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutoh Valuejet 1638WX nyomtató

Géptípus
1638WX
Mutoh Valuejet 1638WX nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Mutoh ValueJet 1938TX direkt textilnyomtató

 • Szublimációs nyomtatási technológia transzfer papírra
 • 1625 mm maximális nyomtatási szélesség
 • Változó festékcseppes Piezo nyomtatófej
 • Kifogástalan nyomtatási minőség az I2 (intelligens hullámvonal-nyomtatási) és az új Drop Master technológiának köszönhetően
 • Akár 65 m2/órás nyomtatási sebesség
 • Új költséghatékony Mutoh univerzális dye szublimációs festék
 • Ideal for production of soft signage, apparel and gadgets
 • Már bizonyított technológia, új, innovatív kényelmi kiegészítőkkel és környezetbarát megoldásokkal

A kiváló minőségű felhasználásra készült ValueJet 1638WX szélesformátumú nyomtató 42 m²/h sebességgel, 360 x 720 dpi felbontásra és 65 m²/h sebességgel pedig akár 360 x 360 dpi felbontásra képes.

A VJ 1638 WX támogatja az összes tipikus dye szublimációs transferpapír súlyát (66 g/m²-től 150 g/m²-ig)

A duplafejes ValueJet 1638WX nyomtató átlépi a sebesség, minőség és könnyű használat felső határait:

Szublimációs nyomtatási technológia transzferpapírra.

Továbbfejlesztett alapanyag továbbító rendszer a szublimációs papírok nyomtatásához. Az új rendszer segítségével nem jelent problémát a vékony szublimációs papírok használata sem, mellyel jelentősen csökkenthető a gyártási költség. Az alapanyag csévélő, precíziós alapanyag továbbítással a vékony szublimációs papírokhoz is tökéletes.

Csíkmentes nyomatok nagyobb sebesség mellett is, a Mutoh által szabadalmazott I2 hullámvonal nyomtatásnak köszönhetően elkerülhetők a nagyobb sebességű nyomtatáskor jelentkező csíkok, melynek köszönhetően rövidül a gyártási idő ezáltal adott időegység alatt nagyobb érték állítható elő.

Tökéletes színátmenetek négy alapszínnel (CMYK), a változó cseppméret technológiával nincs szükség kiegészítő Light színek használatára, a nyomdaipari négy alapszín használatával közel 30%-val csökkenthető a nyomtató festék felhasználás és a gyártási költség.

Környezetbarát, Sublimation festék –a legújabb fejlesztésű, Sublimation festék használatával nem kell aggódni a festékellátási problémák vagy az esetleges bizonytalan forrásból származó festékek okozta meghibásodások miatt, melynek köszönhetően nő az üzembiztonság.

Nyitott festékrendszer –A Mutoh lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy a piacon jelen lévő, ismert textil festék gyártók festékeit is felhasználj a gépébe, ezáltal csökkentve a gyártási költséget illetve lehetőséget biztosít egyedi alkalmazások (pl. neon színek) használatára. A festék rendszerbe színcsatornánként közel 2 liter festék tölthető be egyszerre.

a ValueJet 1638WX dye szublimációs nyomtató kiváló minőségű grafikát biztosít az összes lehetséges rugalmas és merev poliészter anyaghoz:

 • Soft signage (reklám dekorációs textil)
 • Belsőépítészet: függöny, ágytakaró
 • Zászlók és lobogók
 • Sport eszközök: snowbordok, sisakok
 • Ajándéktárgyak: bögrék, esernyők
 • Ruházat: blúzok, pólók, kabátok

Forradalmi, 1440 dpi felbontású nyomtatófejek 

Az új, változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. Ez az 1440 fúvókát tartalmazó nyomtatófej 4 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 360 fúvóka tartozik. Mivel mindegyik színszekció fejenként egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra.

Érj el kitűnő árbevételi eredményeket az intelligens I2 nyomtatási technológiával!

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod. Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.