Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutoh Valuejet 1938TX közvetlen textilnyomtató

Géptípus
1938TX
Mutoh Valuejet 1938TX nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Mutoh ValueJet 1938TX direkt textilnyomtató

 • Direkt textil nyomtató
 • Dupla fejes változó festékcseppes Piezo nyomtatófej
 • Állítható fejmagasság
 • Nagy sebességű direkt textil nyomtatás akár 40 m2/h
 • továbbfejlesztett alapanyagtovábbító rendszer
 • Motorizált felcsévélő rendszer akár 100kg-ig

A ValueJet 1938TX (1910 mm - 75 ”) nagysebességű direkt textil nyomtató könnyedén biztosít akár 40 m² / h termelési sebességet. Kiváló minőségű grafikát biztosít az összes lehetséges rugalmas és merev poliészter anyaghoz:

 • Soft signage & graphics for events, tradeshows, …
 • Belsőépítészet: függöny, ágytakaró
 • Zászlók és lobogók
 • Sport eszközök: snowbordok, sisakok
 • Ajándéktárgyak: bögrék, esernyők
 • Ruházat: blúzok, pólók, kabátok
A Mutoh Japán mérnökei mindig is arra törekedtek, hogy fejlesztéseik során olyan termelőeszközöket hozzanak létre, amelyek a végfelhasználóknál megbízható, gyors és költséghatékony gyártást garantálják.

Direkt textilre történő nyomtatási technológia.

Három lépésben állítható fejmagasság a különböző vastagságú textilek tökéletes megnyomtatásának érdekében.

Továbbfejlesztett alapanyag továbbító rendszer a különböző tömegű textilek nyomtatásához. Alapanyag csévélő, precíziós alapanyag továbbítással a vékony textilekhez is.

Csíkmentes nyomatok nagyobb sebesség mellett is, a Mutoh által szabadalmazott I2 hullámvonal nyomtatásnak köszönhetően elkerülhetők a nagyobb sebességű nyomtatáskor jelentkező csíkok, melynek köszönhetően rövidül a gyártási idő ezáltal adott időegység alatt nagyobb érték állítható elő.

Tökéletes színátmenetek négy alapszínnel (CMYK), a változó cseppméret technológiával nincs szükség kiegészítő Light színek használatára, a nyomdaipari négy alapszín használatával közel 30%-val csökkenthető a nyomtató festék felhasználás és a gyártási költség.

Környezetbarát, Sublimation festék –a legújabb fejlesztésű, Sublimation festék használatával nem kell aggódni a festékellátási problémák vagy az esetleges bizonytalan forrásból származó festékek okozta meghibásodások miatt, melynek köszönhetően nő az üzembiztonság.

Nyitott festékrendszer –A Mutoh lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy a piacon jelen lévő, ismert textil festék gyártók festékeit is felhasználj a gépébe, ezáltal csökkentve a gyártási költséget illetve lehetőséget biztosít egyedi alkalmazások (pl. neon színek) használatára. A festék rendszerbe színcsatornánként közel 2 liter festék tölthető be egyszerre.

Forradalmi, 1440 dpi felbontású nyomtatófejek 

Az új, változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. Ez az 1440 fúvókát tartalmazó nyomtatófej 4 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 360 fúvóka tartozik. Mivel mindegyik színszekció fejenként egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra.

Érj el kitűnő árbevételi eredményeket az intelligens I2 nyomtatási technológiával!

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod. Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.