Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Papergraphics - tapéta, ragasztó, felület előkészítés!

Papergraphics - tapéta, ragasztó, felület előkészítés!

A széles formátumú belső dekorációs alapanyagok piacvezetője!

Ahhoz, hogy tényleg minden belsődekorációs projektedben támogatni tudjunk, úgy gondoltuk, hogy a Desardi márka mellett egy újabb beszállítóval is felvesszük a kapcsolatot.

Mint mindig, most is hosszas kutatómunka után választottuk ki azt a beszállítót, aki a legkedvezőbb megoldásokkal, hasonló értékrenddel, hozzáállással és természetesen a Számodra leginkább megfelelő termékkínálattal rendelkezik.

Szerettünk volna egy olyan gyártóval együtt dolgozni, aki teljeskörű támogatást tud nyújtani a tapétáktól, a ragasztókon át a felhelyezési útmutatókig és oktatóanyagokig. Így találtunk rá a Papergraphicsra!

A Papergarphics a széles formátumú belső dekorációs alapanyagok piac vezetője, egy kreatív, emberközeli és hatalmas piaci ismerettel bíró vállalat.

Az angol építészek és belsőépítészeti dizájnerek által is elismert márka 35 éve tökéletesíti alapanyagait, melyek mind rendelkeznek HP Latex tanúsítvánnyal, moshatóak és nem tartalmaznak káros anyagokat. A tapéták, ragasztók és alapozó anyagok gyártása mellett külön szakemberük van oktatásra is, így bármilyen nehéz felülettel is találkozz a dekorálás során a Papergraphicsnak biztosan van rá ötlete, hogyan oldhatod meg, legyen szó fürdőszobáról, zuhanyzó vagy gipszkartonfalról.

A Papergraphics komplett megoldásai közül a következőkkel készültünk Nektek:

A Digimura NW egy költségkímélő, PVC mentes, környezetbarát tapéta. Szivaccsal törölhető, de nem mosható egy rétegű anyag. Ebből a szériából a Soft Matte Wallcovert találod meg kínálatunkba. A Digimura NW Soft Matte tökéletes választás lakóhelyiségek belső terében és „alacsony forgalmú” kereskedelmi környezetben, például szállodákban vagy a kiskereskedelemben található kijelzők mögött. Csúcskategóriás képzőművészeti megjelenést és érzetet kölcsönöz bármely belső térnek.

A Digimura 1.1 széria 300 gr.-os textilhátú mosható tapétákat tartalmaz. Könnyű felhelyezése és eltávolítása végett leginkább irodaházakba, tárgyalótermekbe, üzleti terekben használatos alapanyag. Sokoldalúsága miatt ebből a kategóriából többféle felülettel is találkozhatsz. 

A Digimura 1.1 Tactile széleskörben alkalmazható falburkoló anyag, egy finom textil struktúrával.

 A Digimura 1.1 Linea pedig rostszálas hatású struktúrával rendelkezik.

Mindkét felületű tapéta tökéletes választás kereskedelmi egységekbe, hotelekbe, éttermekbe, irodaházakba, kórházakba, lakóhelyiségekbe. Az elegáns felületi strukúrájuknak köszönhetően számos grafikai megjelenéshez remekül passzolnak.

A Digimura 2.1 széria a legmagasabb minőségi és építőipari követelményeknek is megfelelő, prémium nyomtatható tapéta széria, melybe 350 gr.-os textilhátú, mosható tapéták tartoznak. Felülete antibakteriális és gombamentes ezért bátran használható kórházakban, gyerekszobában, fürdőszobában, konyhában. 

Portfóliónkban háromféle felületet is megtalálsz: 

A Digimura 2.1 Java Silk gyöngyházfény hatással és vízszintesen futó selyem textúrával rendelkezik. Széleskörben alkalmazható, exkluzív megjelenést biztosító falburkoló anyag, poliészter bevonattal, mely a metál hatást biztosítja.

A második igazán különleges felülettel Digimura 2.1 Gold típus rendelkezik, amely egy arany metál hatású tapéta.

Ha már arany, akkor természetesen az ezüst verzió is elérhető. A Digimura 2.1 Silver típus egy ezüst metál hatású tapéta. Széleskörben alkalmazható, exkluzív megjelenést biztosító falburkoló anyag, poliészter bevonattal, mely a metál hatást biztosítja.

Mint már korábban is olvashattad, a Papergraphics bevezetésével nem csak új felületű és kiváló minőségű tapétákat találhatsz meg a kínálatunkban, de a Digimura szériákhoz ajánlott ragasztót és felület előkészítőt is.

A Murabond Heavy bármely non - woven tapétához ajánlott, használatra kész tapétaragasztó. Elsősorban a Digimura NW, Digimura 1.1 és Digimura 2.1 tapétákhoz ajánljuk. 5 kg-os kiszerelésben rendelhető, amely kb. 25 m2 falfelülethez elegendő.  A tökéletes eredmény elérése érdekében a falfelület előkészítéséhez válaszd a Murabond PrimertA Murabond Primer bármely Murabond tapétaragasztóval kompatibilis. 2,5 kg-os kiszerelése kb. 80 - 120 m2 falfelületre elegendő a higítás és a kezelendő felület jellegétől függően. 

További információkért keresd személyes kapcsolattartódat vagy érdeklődj ügyfélcentrumunkon!

Sikeres kivitelezést kívánunk!

az Eurojet csapata