Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Colorado 1630

Géptípus
C1650
Canon Colorado 1630
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Colorado 1630

Teljesen moduláris, UV-gél technológiás „roll-to-roll” nyomtató nagy formátumú grafikákhoz. Konfiguráld az alaprendszert az igényeidnek megfelelően, és bővítsd később, ahogy a mennyiségek növekednek.

111 m2/óra

Moduláris

1800dpi

UV-gél

Nyomtatási sebesség Teljesen moduláris, később távolról bővíthető Nyomtatási felbontás Díjnyertes technológia

 

Szélesítsd látóköröd!

A Colorado 1630 okos választás a rugalmasságot kereső szolgáltatók számára. Az alaprendszert igényeidnek megfelelően konfigurálhatod, és később is bővítheted, ahogy a mennyiségek növekednek.

Élvezd a díjnyertes Colorado képminőség előnyeit, és bízz a termékcsalád termelékenységében, valamint páratlan automatizálásában. Mindeközben sokféle alkalmazási módon nyűgözheted le vásárlóid és tűnhetsz ki versenytársaid közül.

Erősítsd meg hírneved előre gondolkodó nyomdai szolgáltatóként egy Colorado sorozatú, széles formátumú grafikus nyomtatóval, így magabiztosan fogadhatod el házon belül a legösszetettebb „roll-to-roll” nyomtatási feladatokat.

Áttörés a termelékenyben

Az egyedülálló UV-gél technológia a kiváló minőséget, a nagy hatékonyságot, a rendkívüli sokoldalúságot, valamint az alacsony teljes tulajdonlási költséget egyetlen nyomtatóban kombinálja. Soha nem látott hatékonyság és gyors nyomtatási sebesség, valamint rövid száradási idő az azonnali utófeldolgozás érdekében.

Felügyelet nélküli nyomtatás

A Colorado sorozat a felügyelet nélküli nyomtatást és az egyszerű munkakezelést szem előtt tartva készült. A kezelők egy nap alatt többet nyomtathatnak, így elégedettebbek lehetnek a munkájukkal.

Alacsony működési költségek

Csökkentsd üzemeltetési költségeidet a csökkentett tintafelhasználásnak és energiafogyasztásnak, valamint a beépített nyomtatófej megbízhatóságának és a maximális üzemidőről gondoskodó alacsony karbantartási igénynek köszönhetően.

Következetes minőség

Állandó színminőség és precíz, éles pontok, nagyobb színtér, magas telítettség sötét színek esetén, valamint a bőrtónusok pontos visszaadása.

 

Páratlan rugalmasság

Biztosítja egyszerre több munkafolyamat, valamint a nyomathordozók széles választékának kezelését, például a vékony és hőre érzékeny, akár 1625 mm széles alapanyagok nyomtathatóságát. Beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt ideális választás.

 

Teljesen moduláris

Válassz a lehetőségek közül: matt nyomtatás, kétoldalas nyomtatás és második hordozótekercs. Bővítsd nyomtatódat vállalkozásod igényeinek fejlődésével párhuzamosan. Bővítsd távolról és igény szerint, szerviz látogatás nélkül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.