Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutoh Valuejet 1638UH LED-UV nyomtató

Géptípus
1638UH
Mutoh Valuejet 1638UH LED-UV nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Egyedi minőség és gyorsaság fej-fej mellett haladva  

  • 1625 mm maximális nyomtatási szélesség - LED UV technológia
  • CMYK LED UV festékek - választható fehér és lakk speciális felülethez
  • Azonnal száraz nyomatok
  • Alacsony energiafelhasználás – alacsony hőkibocsátás, ideális a hőérzékeny alapanyagokhoz
  • 0%-os a károsanyag-kibocsátása – higany- és ólommentes., gőze nem mérgező - nincs szükség speciális légcserére
  • Automatikus alapanyag vastagság mérés és fej magasság beállítás
  • intelligens hullámvonal-nyomtatás

A ValueJet VJ1638 UH a Mutoh első duplafejes LED UV nyomtatója. A frissen alakuló reklámkivitelező cégeket és a már szilárd alapokon működő vállalkozásokat is maximálisan kiszolgálja. Automatikus alapanyag vastagság mérés és fej magasság beállítás, akár 15 mm alapanyag vastagságig.

A nyomatok automatikus feltekercseléséhez a VJ1638 UH felszerelhető 30 vagy akár 100 kg-os motoros felcsévélővel.

Ez a szélesformátumú nyomtató lehetőséget ad a kreativitásod teljes kibontakozására! A Mutohnál tudják, hogy a vásárlók döntéseik 70%-át üzleten belül teszik meg. Így a beltéri dekorációk végett a nyomtatók nagyobb felbontást és nagyobb színteret, élénkebb színeket igényelnek. Ezért a 4 festékcsatornás (CMYK) ValueJet 1638 UH nyomtatót ezekhez a beltéri applikációk nyomtatásához fejlesztették ki: poszter, backlit, POS display-ek, egyedi tapéták, belsőépítészet.

A Mutoh VJ1638 UH hibrid UV nyomtató használatával tekercses és táblás alapanyagokat egyaránt meg tudsz nyomtatni a jól ismert Mutoh minőségben. A piacon lévő összes táblás alapanyag nyomtatható a hibrid technológiával; alumínium kompozit, habosított PVC, habkarton, plexi, stadur …

Szélesebb ügyfélkört érhetsz el

A Mutohnál tudják, hogy a vásárlók döntéseik 70%-át üzleten belül teszik meg. Így a beltéri dekorációk végett a nyomtatók nagyobb felbontást és nagyobb színteret, élénkebb színeket igényelnek. Ezért a 4 festékcsatornás (CMYK) ValueJet 1638 UH nyomtatót ezekhez a beltéri applikációk nyomtatásához fejlesztették ki: poszter, backlit, POS display-ek, címkenyomtatás, és még sorolhatnánk.

A beltéri felhasználás mellett beltéri applikációk készítésére is kiválóan alkalmasak a fotóminőségű nyomtatási minőségnek hála.

Forradalmi, 1440 dpi felbontású nyomtatófejek Az új, változó festékcseppes piezo nyomtatófej az új ValueJet nyomtatók lenyűgöző teljesítményének motorja. Ez az 1440 fúvókát tartalmazó nyomtatófej 4 színszekciót tartalmaz. Mindegyik színszekcióhoz 360 fúvóka tartozik. Mivel mindegyik színszekció fejenként egyesül, ezért nincs szükség az időrabló fejenkénti kalibrációra.

Hogyan képes a két fej nagy sebességnél is egyedülálló nyomatminőségre?

A nyomtatófejek által kibocsátott festékcseppek mérete 3,5 és 35 pikoliter között változhat. Ezzel a korábbi 3,5 és 21 pikoliter helyett az új nyomtatófejek sokkal nagyobb mérettartományú festékcseppek előállítására képesek, nagyobb nyomtatási sebesség mellett, amely jelenleg egyedülálló a nyomtatófejek között.

Az eredmény magasabb nyomtatási sebességnél még jobb nyomatminőség, a nagyobb festékcseppek ugyanis még jobb fedést biztosítanak. Az új nyomtatófejek 5 különböző felbontással dolgoznak 1440 dpi-ig. Új felbontási mód a 720x1080 dpi, amellyel kitűnő minőségben, élénk, hatásos színeket, hiba nélküli flekkeket és szép színátmeneteket nyomtathatunk.

Érj el kitűnő árbevételi eredményeket az intelligens I2 nyomtatási technológiával!

Az új ValueJet-ekben is elérhető a díjnyertes, szabadalmaztatott I2 nyomtatási technológia, amely drasztikusan lecsökkenti, sőt, szinte teljesen megszünteti a tipikus digitális nyomtatási hibákat. Nem kell többé a vízszintes csíkozással vagy félrefújó fúvókákkal bajlódnod. Ennek a műszaki vívmánynak a legnagyobb előnye, hogy kiszámíthatóvá és megbízhatóvá teszi a gyártást. Nem okoz problémát a visszatérő munkák ugyanolyan jó minőségben történő gyártása sem. A legjobb nyomtatási minőség gyártására válsz képessé a legrövidebb idő alatt.

A gyors megtérülés garantált!

A beruházás kiszámítható megtérülése garantált a kezdő vállalkozások és profik számára is. Ezek a nyomtatók ötvözik a kedvező árszínvonalat az állandóan kitűnő nyomtatási minőséggel és termelékenységgel. Gyorsan és egyszerűen válthatsz a különböző alapanyag típusok és felbontások között, mindezt rendkívül alacsony (átlagosan 8 ml/m2 kezeletlen PVC esetén) festékfelhasználás mellett. Mindezek a jellemzők biztosítják, hogy beruházásod rövid idő alatt vállalkozásod profittermelő egységévé váljon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.