Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Signracer 1600 H Hibrid UV nyomtató

Géptípus
1600H
Signracer 1600 H Hibrid UV nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A SIGNRACER GmbH nagy formátumú ipari nyomtatási megoldásokat kínál saját nyomtatókkal, festéktechnológiával és szoftveres megoldásokkal, amelyek a grafika, a feliratok, a jelölések és az ipari nyomtatás gyártására specializálódtak. A SIGNRACER nyomtatók és festékek a hagyományos szélesformátumú reklámdekorációs anyagok mellett más iparágakban történő gyártásra is szolgálnak, ahol a festék erős tapadást igényel olyan kihívást jelentő anyagokon, mint fémek, üveg, akril, polikarbonát, hab és szivacs anyagok, MDF, fém és sok más anyag.

SWISS MADE – Ipari nyomtatók Svájcból. Svájc, a lila tehenek, a bankok, a svájci bicska és az óra gyártás hazája. Ez utóbbi háromhoz egy jól beazonosítható fogalom kötődik, a PRECIZITÁS, amely a magyar nyelvben is megjelenik: „Úgy jár, mint a Schaffhasuen!”

Igazán egyedi portfólió!

Valódi síkágyas(flatbed) nyomtatók négyféle méretben:

- 1 600 x 1 000 mm

- 2 500 x 1 250 mm

- 3 100 x 1 600 mm

- 3050 x 2 050 mm

Ipari hibrid uv nyomatók táblás és tekercses anyagok nyomtatására három féle méretben:

- 1 600 mm

- 2 500 mm

- 3 200 mm

Nagy teljesítményű tekercses nyomtatók két méretben:

- 3 200 mm

- 1 800 mm

A SignRacer nyomtatók előnyei!

Robosztus, ipari termelésre tervezett felépítés

A Signracer nyomtatási megoldás robusztus, ipari minőségű alvázzal kezdődik, amely 24/7 termelésre készült. A Signracer által tervezett alvázakat külső gyártásban állítják elő, és a németországi Trierben található gyártóüzemükbe szállítják további összeszerelésre és beállításra. Minden egységet a nyomtatófejekkel, LED-ekkel, elektronikával és opcionális funkciókkal szerelnek össze az ügyfél kérésének megfelelően. A végső minőségellenőrzés magában foglalja a részletes összeszerelési jelentést (igazítások) és a nyomtató összes funkciójának tesztnyomatát.

A pi ac legjobb nyomtatófejei

A Ricoh-val kötött fejlesztési partnerségnek és OEM-megállapodásuknak köszönhetően a Signracer egyik első cég, amely a Gen.6-ot kínálja. A Ricoh kisebb festékcsepp méretei alkalmasak a nagyobb pontosságot igénylő speciális alkalmazásokhoz, mint például az óralapok és az ipari alkatrészek. Néhány modellhez elérhetőek a nyomtatófej piac Rolls Rooyce-a a Kyocera fejek. A Kyocera MultiDrop technológiának köszönhetően több, mint 20%-al csökkenthető a felhasznált festék mennyisége, mivel nincs szükség Light festék használatára a színátmenetek eléréséhez, ezzel jelentősen csökkentve a nyomtatás költségét a minőség megtartása mellett. Mindemelett hihetetlen felbontást és sebességet érhetünk el ezekkel a fejekkel.

Hullámforma nyomtatáskor

A saját festékhez és a profi nyomtatófejekhez egyedi fejpanel programozás történik a németországi összeszereléskor, ami rendkívül fontos a kis cseppszámú és a nagyfrekvenciás nyomtatófejek esetében. Ez a tulajdonság még nagyobb nyomtatási teljesítményt és csúcsminőséget tesz lehetővé számunkra maximális nyomtatási sebesség mellett, kompromisszumok nélkül. A Signracer hullámformák tökéletesen illeszkednek a festékformulákhoz, különösen a szürkeárnyalatos nyomtatásban.

LED UV szárítás

Az UV integrációs LED rendszert használnak, amely nagyon nagy teljesítményű és léghűtéses (nincs vízhűtés a kábelláncban!). Ezeket a LED rendszereket 3 év garanciával kínálja a gyártó. A moduláris kialakítás lehetővé teszi az egyedi LED UV konfigurációkat a lakk és alapozó alkalmazásokhoz. A LED UV-lámpa hosszú élettartammal és a festékhez és lakkhoz tökéletesen illeszkedő fényhullámhosszal rendelkezik.

LED UV beállítások

A SignRacerk LED rendszere 10-100% között állítható, maximális teljesítménye 16 Watt/cm2. A magas beállítások gyors szárítást és a legjobb tapadást teszik lehetővé, az alacsonyabb LED-teljesítmény pedig további gyártási folyamatoknál, (pl. rugalmasságot igénylő anyagoknál.) lehet előnyös.

Festék palackok, mint altartály

A festék palackokat a nyomtatók festéktartályaként használják. A festék lassú öregedését azért érjük el, mert a régi festék soha nem keveredik össze az újakkal. Ez egy nagyon stabil nyomtatót eredményez, és nincs üledék a palackokban, mivel azokat mindig cseréljük.

OEM minősített festékek

A Signracer OEM festékeket a Nutec Digital a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártja. Az alacsony viszkozitású festékformulák mindössze 38°C - 40°C-on működik, ami kevesebb tisztítást igényel a működés során, és csökkenti a tinta öregedését a rendszerben. Ipari nyomtatási megoldásokat kínálunk bőrre való nyomtatáshoz (hosszú távú nagy rugalmasság) és a legmagasabb tapadás mindenféle anyagon.

Páratlanul széles festékportfólió

A SignRacer saját festéket kínál minden nyomtatójához, melyek minden esetben az adott nyomtatási felhasználásra (reklámkivitelező/dekorációs ipar, ipari megoldások) lettek kifejlesztve, összhangban a nyomtatóban használt nyomtató fejekkel és UV-LED rendszerrel. Ennek köszönhetően mindig jó nyomtatási minőséget kapunk. A Signracer UV-nyomtatókhoz a felhasználás függvényében többfajta festék is elérhető, attól függően, hogy milyen felhasználási területre kerül a berendezés. Az SR-200 HD festék kimagaslóan karcálló, kifejezetten jól tapad táblás alapanyagokon, üveg, kerámia vagy bútorlap nyomtatáshoz is ajánlott. Az SR-100 HD festéket a költséghatékonyság jegyében fejlesztette a gyártó, továbbá kellően rugalmas a festék, ha valaki doboz, display vagy egyéb papír alapú kínáló termékek gyártásara van szakosodva. Ezenkívül megtalálható a portfólióban a speciális ipari felhasználási terültre (bőr, műbőr, gumi, ipari ponyva, stb) kifejlesztett extrém rugalmas festék a PremiumFlex HD, ami szinte eggyé válik a nyomtatott alapanyaggal és évek múlva sem töredezik ki. Ráadásul ez a rugalmasság CMYK mellett fehér (White) színben is elérhető, ezáltal nem jelent problémát anyagában színezett felületek vagy víztiszta alapanyagok nyomtatása sem.

Greenguard tanúsítvány

A GREENGUARD Gold minősítés biztosítja, hogy a belsőépítészeti termékek alacsony kémiai kibocsátásúak, így csökkentve a beltéri szennyezés mértékét. Ez a program a legszigorúbb irányelveket határozza meg a teljes VOC-kibocsátásra vonatkozóan. A Greenguard Gold minősítésű termékek minimális gázkibocsátással rendelkeznek. Fenntartják az egészséges beltéri levegőminőséget, csökkentve a vegyi anyagoknak való kitettségünket. Az alacsony formaldehid-kibocsátás kifejezetten alkalmassá teszi őket a gyermekszobában vagy oktatási környezetben való használatra, amelyeknek még szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük. Az alacsonyabb kibocsátások egészségesebb beltéri levegőt jelentenek, ezáltal csökkentve az asztma, az allergia, a légzőszervi megbetegedések; a szem, az orr, a torok irritációja; a reprodukciós és fejlődési rendellenességek; a különböző betegségek és a rák különböző formái kockázatát.

Európai kábelkötegek

A hídon elhelyezkedő kábelkötegek melyek biztosítják a festék, áram és adatok áramlását munka közben a németországi IGUS-tól kerültek beszerelésre. Több, mint 2 millió ciklusra tesztelve.

Antisztatizáló rendszer


A legnagyobb hatékonyság érdekében az antisztatikus rendszer a nyomtatófejek és a LED között helyezkedik el. A karbantartásbarát kialakítás lehetővé teszi az antisztatikus modul egyszerű tisztítását. A németországi Kersten antisztatikus kocsimodulját a legmagasabb teljesítménye miatt választottuk. A KERSTEN több mint 40 éve az elektrosztatikus rendszermegoldások vezető szállítója.

CE tanúsítás

Az európai CE-tanúsítvány biztosítja, hogy a SignRacer nyomtatók minden alkatrésze megfelel az európai szabványoknak. Ezen kívül tapasztalt szervit csapatunkkal technikai támogatást nyújtunk minden ügyfelünknek.

A Signracer nyomtatók megfelelnek a 2006. május 17-i 2006/42/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek. Ez a gépekre vonatkozó irányelv meghatározza a balesetek elkerülését szolgáló biztonsági elemeket. EN ISO 12100 - Gépek biztonsága - A tervezés általános elvei - Kockázatértékelés és kockázatcsökkentés. EN 60204-1:2006 + A1:2009 + AC:2010 Gépek biztonsága - Gépek villamos berendezései -

1. rész: Általános követelmények. EN 1010-1:2004+A1:2010 Nyomdai és papírfeldolgozó gépek tervezésének és kivitelének biztonsági követelményei. Az ipari nyomtatók megfelelnek az SN EN ISO 13850 szabvány 3. kategóriájának - Gépek biztonsága - Vészleállító funkció. 3. kategóriájú kialakítás alapelvei redundáns reléket és kapcsolókat ír elő. Ezen kívül képesek vagyunk fényfüggönyöket integrálni a további biztonság és védelem érdekében.

SignRacer 1600 hibrid nyomtató

 

Milyen extrém feladatokra használhatom még a SignRacer hibrid nyomtatómat a szokásos táblás és tekercses anyagok mellett?

BŐR NYOMTATÁS

A bőr (és műbőr) az egyik legbonyolultabb alapanyag nyomtatás szempontjából. A bőrök különböző kikészítése, felületi kezelés számos kihívás elé állítja a nyomtatással foglalkozó cégeket. Erre a kihívásra válaszul született meg a SignRacer Premiumflex HD festék, amely nagyszerű tapadást és hosszú távú rugalmasságot kínál erre a terültre, melyet jól bizonyít a laboratóriumban elvégzett 50 000 ciklusú rugalmassági teszt is, illetve a több divatmárka, akik ilyen festékkel megnyomott alapanyagot dolgoznak fel termékeik készítéséhez.

ÜVEG NYOMTATÁS

Az üveg nyomtatása mindig is probléma volt, azonban a magas tapadási képességgel rendelkező SignRacer festék segítségével akár hagyományos, akár biztonsági üvegek is megnyomtathatók minden probléma nélkül.

CSOMAGOLÓ ANYAG NYOMTATÁS

A HD technológiát használó nyomtatófejek segítségével 2,5 pl méretű festék cseppek nyomtathatók, az így készült nyomatok a legmagasabb csomagolástechnikai elvárásokat is kielégítik, legyen szó minta- készítésről vagy kis sorozatok gyártásáról.

KAMION PONYVA

Ma már nem kérdés, hogy tudunk-e ponyvát nyomtatni reklámdekorációs célra, ez már bármilyen technológiával megoldható és a piacon elérhető 400 – 500 grammos ponyvákat bármilyen nyomtatóval elő tudjuk állítani. De mi a helyzet, ha egy kicsit több a „kakaó” a ponyvában? A kamionokon és nagyobb teherautókon található takaróponyvák a közutak egyik legnagyobb felületű mozgó reklámtáblái. A gyakran anyagában színezett 800 – 900 grammos ponyvák dekorációja már sokkal komolyabb kihívás. Egy SignRacer tekercses UV nyomtató könnyedén kezeli akár 3,2 méter szélességben ezeket az igen súlyos tekercseket. Tökéletes nyomatminőséget produkál és a fehér alányomásnak köszönhetően bármilyen színű kamion ponyvára tudunk nyomtatni és hosszútávon igazán egyedi reklámgrafikákat tudunk megvalósítani a teherautón.

ÁTVILÁGÍTHATÓ TEXTIL

A Nyugat-Európában már jó pár éve elterjedt átvilágítható textil nyomtatás, már egyre nagyobb trend Magyarországon is. A kiváló nyomatminőség, fedettség és a festék megfelelő rugalmassága és egyben karcállósága elengedhetetlen, hogy az eredménnyel maximálisan elégedett legyen a végfelhasználó. Egy SignRacer tekercses nyomtatóval ezek a kihívások tökéletesen teljesíthetőek akár 3,2 méter széles Berger Samba backlit textil esetén is.

FA ÉS BÚTORLAP

A belsőépítészetben egyre több helyen jelenik meg az egyedi grafikák igénye ügyféloldalról. Az üvegen túl egyre több esetben várják el, hogy különböző fa elemre vagy éppen bútorlapra olyan grafikát tudjunk nyomtatni, ami nemcsak gyönyörű, de időtálló is. Ezenfelül a fából készült kínálópolcok is egyre elterjedtebbek. A SignRacer síkágyas nyomtatókkal mindkét igényt maradéktalanul képesek vagyunk kielégíteni.

SignRacer sikersztorik Magyarországról

Julius K9 - Magyarország egyik sikersztorija a Julius K9 kutyahám gyártó cég, akik a világ minden táján jól csengő brandet építettek fel. Sokáig kerestek olyan digitális nyomtatási megoldást, amivel a kutyahámra felvarrt speciális alapanyagot meg tudják nyomtatni és az hosszútávon is strapabíró marad.
Továbbá a klasszikus szitanyomtatást, olyan technológiára szerették volna váltani, amivel a kispéldányszámú egyedi megrendeléseket is rentábilissá tudják tenni.

Megoldás: SignRacer 1600 hibrid nyomtató + PremiumFlex HD festék

 

Színművek Kft. A több mint tíz éve a filmiparban tevékenykedő Színművek Kft. a legnagyobb Magyarországon forgatott szuperprodukcióknak készítik el a legextrémebb felmerülő igényeket. Netflix, Amazon, HBO, Universal stb. ha hallottál már ezekről a filmgyártó cégekről és az általuk Magyarországon forgatott filmekről, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Színművek keze benne volt. Akár falak, padlók, hátterek, űrhajók, autók külső és belső dekorációjáról legyen szó, ők megoldják! És ebben az egyik legnagyobb segítségük egy 3200-as hibrid SignRacer nyomtató. A legextrémebb alapanyagok legyen szó táblásról vagy tekercsesről, a lehető legrövidebb gyártási határidőn belül…

Megoldás: SignRacer 3200 hibrid nyomtató + SR-200 HD festék

 

Béflex Zrt. - A több mint 30 éves múltra visszatekintő Béflexet, nyugodtan nevezhetjük idehaza az egyik legnagyobb signipari cégnek. A folyamatos előre mutató fejlesztéseknek és az Európában is egyedülálló gépparkjuknak köszönhetően nem csak a hazai gigaprojektek állandó szereplőik gyártói oldalról, de a bevételük egy jelentős részét a megnyert külföldi munkáknak köszönhetik. Amennyiben egy könnyen kezelhető, de termelékeny akár 0-24-ben termelni képes gépet kerestek, ami alacsony festékköltséggel működik.

Megoldás: SignRacer 3020 síkágyas nyomtató + SR-100 HD festék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.