Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Signracer 1600 H Hibrid UV nyomtató

Géptípus
1600H
Signracer 1600 H Hibrid UV nyomtató
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SWISS MADE - Ipari nyomtatók Svájcból Svájc, a lila tehenek, a bankok, a svájci bicska és az óra gyártás hazája. Ez utóbbi háromhoz egy jól beazonosítható fogalom kötődik, a PRECIZITÁS, amely a magyar nyelvben is megjelenik: „Úgy jár, mint a Schaffhausen!

Hibrid nyomtatók 1600; 2500; 3200 mm nyomtatási szélességben tábla és tekercs nyomtatáshoz

Bőr nyomtatás

A bőr (és műbőr) az egyik legbonyolultabb alapanyag nyomtatás szempontjából. A bőrök különböző kikészítése, felületi kezelés számos kihívás elé állítja a nyomtatással foglalkozó cégeket. Erre a kihívásra válaszul született meg a SIGNRACER Premiumflex HD festék, amely nagyszerű tapadást és hosszú távú rugalmasságot kínál erre a terültre, melyet jól bizonyít a laboratóriumban elvégzett 50 000 ciklusú rugalmassági teszt is, illetve a több divatmárka, akik ilyen festékkel megnyomott alapanyagot dolgoznak fel termékeik készítéséhez.

Üveg nyomtatás

Az üveg nyomtatása mindig is probléma volt, azonban a magas tapadási képességgel rendelkező SIGNRACER festék segítségével akár hagyományos, akár biztonsági üvegek is megnyomtathatók minden probléma nélkül.

Csomagoló anyag nyomtatás

A HD technológiát használó nyomtatófejek segítségével 2,5 pl méretű festék cseppek nyomtathatók, az így készült nyomatok a legmagasabb csomagolástechnikai elvárásokat is kielégítik, legyen szó minta készítésről vagy kis sorozatok gyártásáról.

Saját UV-festék a felhasználási területekre optimalizálva

A SIGNRACER saját festéket kínál minden nyomtatójához, melyek minden esetben az adott nyomtatási felhasználásra (reklámkivitelező/dekorációs ipar, ipari megoldások) lettek kifejlesztve, összhangban a nyomtatóban használt nyomtató fejekkel és UV-LED rendszerrel. Ennek köszönhetően mindig jó nyomtatási minőséget kapjunk.

SIGNRACER Premiumflex UV-festék

A speciális ipari felhasználási terültre (bőr, műbőr, gumi, ipari ponyva, stb) kifejlesztett extrém rugalmas festék szinte eggyé válik a nyomtatott alapanyaggal és évek múlva sem töredezik ki. Ráadásul ez a rugalmasság CMYK mellett fehér (White) színben is elérhető, ezáltal nem jelent problémát anyagában színezett felületek vagy víztiszta alapanyagok nyomtatása sem.

Nagy teljesítményű UV-LED

Az iparág vezető UV-LED gyártójával közösen fejlesztett UV-rendszer teljesítménye 2-14W/m2 szabályozható. Az UV-LED használatával hőre érzékeny anyagok is megnyomtathatók anélkül, hogy azok megvetemednének, ráadásul nincs szükség speciális hűtési rendszerre. Az UV-LED rendszer kialakítása minden esetben igazodik a nyomtató maximális sebességéhez, hogy ne legyenek száradási problémák nagy sebesség mellet sem.

Beépített antisztatizáló rendszer

Az UV-LED egységek házába épített antisztatizáló csökkenti az alapanyagok elektromos feltöltődését, elkerülve nyomtatáskor fellépő felhős nyomtatás jelenségét, megtakarítva az újranyomtatás költségét. Az antisztatizáló beépítésénél kiemelt figyelmet fordítottak az ideális elhelyezésből adódó hatékony működésre és a könnyű karbantartásra, hogy az operátor minél több idejét a tényleges gyártásra fordítsa.

Önbeálló szállítószalag a nyomtatási terület alatt

A nyomtatóba épített automata szállító szalag (conveyor belt) beállításnak köszönhetően megszűnt a szalag oldal irányú mozgásából adódó nyomat pontatlanság. A nyomtatási terület több zónára is felosztható, a szalag alatti vákuum erőssége szabályozható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.