Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valiani karneváli promóció!

Valiani karneváli promóció!

A Valiani 1974 óta a piacon lévő családi vállalkozás, az elmúlt 48 évben az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a nevükkel fémjelzett gépek a minőséget, a megbízhatóságot és a precizitást képviseljék. Ezen hitvallás teljes mértékben átszőtte a cég elmúlt majdnem 50 évét, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az évek alatt egy igazán impresszív portfóliót épített fel a gyártó, ami nem csak a szélesformátumú digitális nyomdáknak, hanem ofszet nyomdáknak, csomagolást gyártó cégeknek és rengeteg más iparágnak is izgalmas megoldásokat nyújt az utófeldolgozás terén.

Jelenleg a következő iparágakban használhatóak a Valiani vágógépek:

-         Grafikai stúdiók, szélesformátumú digitális nyomdák

-         Ofszet nyomdák

-         Csomagolás-gyártó cégek

-         Stancforma gyártók

-         Copy shopok

-         Építészet, Textilipar, divat, ruházat

-         Múzeumok

-        Képkeretezők és fotóművészek

 

         

De mit is kínál a Valiani?

A karneváli promóció keretén belül, bármely Valiani kivágóasztal megrendelése esetén a pneumatikus oszcilláló kést ajándékba adják!

Erőteljes és kevés karbantartást igénylő pneumatikus oszcilláló kés szerszám. 9 000-es percenkénti rezgésszámot (150 Hz) képes leadni, 20 mm-es vágási kapacitással. Ideális megoldás a nagy szilárdságú és vastag alapanyagokhoz. Tökéletes megoldás méhsejtlemezhez, habosított PVC táblákhoz, erős hullámpapírlemez táblákhoz, stb.

 

 

Invicta kivágóasztal

Az egyfejes belépő szintű síkágyas kivágóasztal három féle méretben érhető el: 80 x 63 cm, 122 x 82 cm és 102 x 153 cm.
Kiváló ár-érték arányának köszönhetően remek választás azoknak, akik nem tudják már tartani a határidőket a kézivágással, szeretnének dobozokat, kínálópultokat, habosított PVC-t vagy polipropilén táblákat feldolgozni.

 

Optima kivágóasztalA duplafejjel felszerelt Optima modellek két méretben érhetőek el: 80 x 123 cm és 160 x 123 cm.   
Az Invicta-hoz képest előrelépés, hogy ha rengeteg dobozt vagy kínálópultot gyártunk, a két fejnek  köszönhetően a vágást és a biegelést egy munkafolyamat alatt, szerszámcsere nélkül  meg tudjuk oldani. Emellett persze a variálható vágóeszközöknek köszönhetően, habosított PVC-re, habkartonra, bőr- vagy gumi anyag feldolgozására is használható az asztal.

 

 

 

Integra kivágóasztal

Az előző modellhez képest az Integra asztalok négy méretben érhetőek el: 162 x 123 cm, 200 x 180cm, 252 x 123 cm, 305 x 160 cm. A duplafej mellett ez a modell már marómotorral is felszerelt. Így a fentiekhez képest már plexit, alumínium kompozitot vagy éppen vastagabb habosított PVC táblákat is marhatunk formára. Ha van már valamilyen táblás vagy hibrid UV nyomtatónk, a négy elérhető méretnek köszönhetően könnyen megtaláljuk melyik illik a gyártásunkba.
Ha pedig nem ragaszkodunk az alapanyagtovábbító szalaghoz, - ami egy Summa asztalban van, akkor ez a piac egyik legköltséghatékonyabb megoldása az európai gyártású gépeket figyelembe véve.

 

Omnia kivágóasztal

A két méretben (80cm vagy 105 cm) elérhető Omnia széria azoknak a digitális vagy ofszet nyomdáknak lesz tökéletes megoldás, akik rengeteg címkét, karton alapú csomagolást, szórólapokat, névjegykártyákat gyártanak nagy mennyiségben, de folyamatosan változó tartalommal. Az automata adagolórendszernek köszönhetően csak a munka indításakor igényel operátori beavatkozást. A robosztus és precíz kialakításának köszönhetően a nap 24 órájában képes gyártani a termékeinket.

 

 

A Valiani annyira biztos az általa gyártott gépek minőségében és elnyűhetetlenségében, hogy a piacon egyedül 5 év garanciát biztosít a kivágóasztalaira. Mert a Valiani név kötelez!

Ha érdekelnek a professzionális olasz kivágóasztalok, kollégáink szívesen segítenek bármilyen felmerülő kérdés esetén!
Elérhetőségeiket ITT találod.

Az akció 2023.03.15-ig megrendelés esetén érvényes.